Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 3.936
Και εσυ μαλακα εξαφανιστηκες απο τη ψηφοφορια;
Τι εβαλες βυσμα τον Φεραρι;
φιασκο ψηφοφοριαεγώ έχω να πω ότι οι πραγματικοί μαλάκες έχουν μείνει στο απυρόβλητο σχεδόν...
εισαι μελος τωρα .. παει τέλειωσεφιασκο ψηφοφορια
και οχι τιποτα αλλο χαλασαμε και τις καρδιες μας με τον αλεξ που τωρα νομιζει οτι ειμαι στο μασονικο τιμ του κοτο-νιπλη και αν χρειαστω καποιον εχεμυθο νομικο για συμβουλες θα παρω τα αρχιδια μου
Απλα μην ζητησεις καμμια συμβουλη μεσω pm και θα εισαι ενταξει τυπε....φιασκο ψηφοφορια
και οχι τιποτα αλλο χαλασαμε και τις καρδιες μας με τον αλεξ που τωρα νομιζει οτι ειμαι στο μασονικο τιμ του κοτο-νιπλη και αν χρειαστω καποιον εχεμυθο νομικο για συμβουλες θα παρω τα αρχιδια μου
φιασκο ψηφοφορια
Η παντελής απουσία πνεύματος αυτοσαρκασμού δεν είναι και τόσο θετικό δείγμα χαρακτήρα. Πόσο μάλλον για άτομα που συμμετέχουν σε ένα πουτανοσάιτ.ξεκαθαρα self defence
ο αλλος πηγε να του πεταξει την ζεματιστη πατατα στα χερια... μαλακας θα ηταν αν την επιανε
Ποιος Παντελης,ο Θαλασσινος?Μας ειπες πουτανιαρηδες τωραΗ παντελής απουσία πνεύματος αυτοσαρκασμού δεν είναι και τόσο θετικό δείγμα χαρακτήρα. Πόσο μάλλον για άτομα που συμμετέχουν σε ένα πουτανοσάιτ.
αντιθέτως τύπε σημερα ειχαμε κατακόρυφη αύξηση θεαματικότητας με τα σκηνικα αυτα. το μονο που μενει ειναι να λογκαρει ο αλέκος @alex71 για νατο νήμα αργοπεθαίνει
ο κόσμος προτιμά ακόμα και το νήμα της ελέτσι και τα ποδαράκια της χοντρής συναδέλφου
το νήμα κρέμεται από μια κλωστή.....στόκχολμ σύνδρομ μου φαίνεται ότι η μπουέφα τα πήρε τα δικαιώματα του διαγωνισμού με απευθείας ανάθεση από το γραφείο του Άδωνη
κάνε τις ψήφους ανοιχτές και φέρε πίσω τον βαντάμ
Θα ανακάμψει στον επόμενο γύροτο νήμα αργοπεθαίνει
ο κόσμος προτιμά ακόμα και το νήμα της ελέτσι και τα ποδαράκια της χοντρής συναδέλφου
το νήμα κρέμεται από μια κλωστή.....στόκχολμ σύνδρομ μου φαίνεται ότι η μπουέφα τα πήρε τα δικαιώματα του διαγωνισμού με απευθείας ανάθεση από το γραφείο του Άδωνη
κάνε τις ψήφους ανοιχτές και φέρε πίσω τον βαντάμ
Αντί να πουλάς εξυπνάδες για τα στοιχηματικά - γιατί τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν - δεν πας στο κατάλληλο να προτείνεις κανένα σκορ;αυτό πως κατάφερες και το έχασες με δυο καλύψεις και αποδόσεις για γέλια …
Θέλει πολύ προσπάθεια για να μην κάτσει