Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.994
- Πόντοι
- 6.536
Ο δεξιος μου φιλος θα κοψει το νήμα.Ποιος προηγείται φίλε κοντολαγνε διότι δεν έχω ψηφίσω ακόμα ;
Περιμένω λίγο πριν λήξει η διορία για να δώσω τη χαριστική βολή
βάζω 10 για ασφάλεια να μην αφήσω απέξω και αυτούς που γράφονται τώρα αλλά παρακολουθούν καιρό το σάιτ ως επισκέπτες7-8 θα έλεγα...
Αναφέρεστε στο καπηλειό ; Δεν είπε το έκλεισε ;Οταν ερθεις για αλλαγη λαδιων στην γιαφκα
θα σου βαλω τηγανελαιο να ξερεις...
βάζω 10 για ασφάλεια να μην αφήσω απέξω και αυτούς που γράφονται τώρα αλλά παρακολουθούν καιρό το σάιτ ως επισκέπτες
Δλδ πιστεύει ο πολύς κόσμος του μπου ότι ο τύπος με την ερώτηση"""" θύμισε μου τι ψήφισες ;""ότι λέει μαλακίες ;;;Ο δεξιος μου φιλος θα κοψει το νήμα.
Αναφέρεστε στο καπηλειό ; Δεν είπε το έκλεισε ;
Κρίμα. Αν πηγαίναμε σε δικό μας μαγαζί και έριχνα ένα χασάπικο με τις βοηθούς μου σαπόρτ
μετά θα μάζευα τα μουνέτα όπως μαζεύουν ψάρια οι ψαράδες που ψαρεύουν με δυναμίτη !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογικά από ασφάλεια χώρων θα είσαι καλός, γιατί hardware κινητά και ηλεκτρονικά τσιγάρα
που πουλάτε στα σκρουτζομάγαζα, είναι ελκυστικά για ψειριστές.
ο σκοτωμός γίνεται για τις παντόφλες τώρα να ξέρεις που μπαίνει το κρύο και το σκρουτζ δεν έχει νούμερο ούτε για πλάκαΛογικά από ασφάλεια χώρων θα είσαι καλός, γιατί hardware κινητά και ηλεκτρονικά τσιγάρα
ο σκοτωμός γίνεται για τις παντόφλες τώρα να ξέρεις που μπαίνει το κρύο και το σκρουτζ δεν έχει νούμερο ούτε για πλάκα
έχουμε βάλει εταιρεία σεκιούριτι να συνοδεύει το κοντέινερ με τις παντόφλες από την ώρα που θα ξεφορτώσει στο πέραμα
Οχι γιαφκα λεω το δικο μου νταραβερι...Αναφέρεστε στο καπηλειό ; Δεν είπε το έκλεισε ;
Κρίμα. Αν πηγαίναμε σε δικό μας μαγαζί και έριχνα ένα χασάπικο με τις βοηθούς μου σαπόρτ
μετά θα μάζευα τα μουνέτα όπως μαζεύουν ψάρια οι ψαράδες που ψαρεύουν με δυναμίτη !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογικά από ασφάλεια χώρων θα είσαι καλός, γιατί hardware κινητά και ηλεκτρονικά τσιγάρα
και να μην έχει θα σου κάνουμε ειδική παραγγελία θα πάρουμε το 44 και θα κόψουμε το μπροστινό μέρος με πριόνι για να βγαίνουν έξω τα δάχτυλαΕγώ που φοράω Νο 48 λογικά δεν θα έχετε ;
Θα φεύγουν τα νούμερα γιακοντούςπιο μικρά πόδια , μέχρι 42
για κάτι κατουρημένους σώγαμπρους κτλ
Παίζει το pos του σκρουτζομάγαζου να μη δέχεται debit ξένων τραπεζών ;και να μην έχει θα σου κάνουμε ειδική παραγγελία θα πάρουμε το 44 και θα κόψουμε το μπροστινό μέρος με πριόνι για να βγαίνουν έξω τα δάχτυλα
μια μικρή προκαταβολή θα χρειαστεί μόνο για τα εργατικά το μάστορα που θα χειριστεί το πριόνι κτλπ
βάλε λεφτά στη βίβα γιατί κοστίζει λίγο η custom παραγγελία
θα αγοράσεις παντόφλες με την κάρτα της credit?Παίζει το pos του σκρουτζομάγαζου να μη δέχεται debit ξένων τραπεζών ;
Μου έχει τύχει και σε περίπτερο , που δεν είχε ρέστα και έδωσα κάρτα. Για μια αλοιφή ντούρεξ .
Υπάρχει σαβουάρ βιβρ ως προς το τι αγοράζουμε με κάθε κάρτα ;θα αγοράσεις παντόφλες με την κάρτα της credit?
θα γίνεις meme στην Ελβετία θα γελάνε οι τραπεζικοί υπάλληλοι
για τις ελβετικές και λοιπές κάρτες δε δουλεύει το pos κρατάει προμήθειαΥπάρχει σαβουάρ βιβρ ως προς το τι αγοράζουμε με κάθε κάρτα ;
Μόνο σαμπάνιες ας πούμε ;
Κεμπάπ είναι τρε μπαναλ να πληρώσεις σε κεμπαπτζίδικο ;
Με ενδιαφέρει το ζήτημα !
Γιατί ρε τρόμπα ; Δεν κατεβάζεις απλικέσιον να σκανάρουν κάρτες με σμαρτ με ενεφσι οι ντελιβεράδες σου ;για τις ελβετικές και λοιπές κάρτες δε δουλεύει το pos κρατάει προμήθεια
μετρητά αντικαταβολή στο κούριερ μόνο
θα έχει το παιδί μαζί απόδειξη είσπραξης χωρίς σφραγίδα 50,00 + 6,20 η αντικαταβολή να τα έχεις έτοιμα αν θες παντόφλεςΓιατί ρε τρόμπα ; Δεν κατεβάζεις απλικέσιον να σκανάρουν κάρτες με σμαρτ με ενεφσι οι ντελιβεράδες σου ;
Θα σας κάνω καψόνι να παραγγείλω μητρική για το νέο ράϊζεν να πληρώσω με ντεμπιτ ... και να βρέχει κι όλας .......
ειχα γνωστη που πηγαινε καθε μερα φουρνο και επαιρνε μαλακίες με αμερικανικη πιστωτικηθα αγοράσεις παντόφλες με την κάρτα της credit?
θα γίνεις meme στην Ελβετία θα γελάνε οι τραπεζικοί υπάλληλοι
Πως να ενοικιασει αυτοκινητο ο κμν αφου δεν εχει βγαλει ακομα διπλωμα οδηγησης αυτοκινητου, ποδαρατο πηγαινει σε αυτη την ηλικια και ας εχει ξεπερασει τα 50. Κατα τα αλλα λεει οτι εχει τρομερες δεξιοτητες.Μιλάμε για τελείως αποτυχημένο.
Αυτός και ο kman δεν έχουν πιστωτικές κάρτες.
Και πως νοικιάζει αυτοκίνητο άμα χρειαστεί; Αυτός ο πολυταξιδευμένος;;;;
αν βλέπεται έχω και εγώ κάτι έξοδα δικά μου να περάσει στις πιστωτικές τηςειχα γνωστη που πηγαινε καθε μερα φουρνο και επαιρνε μαλακίες με αμερικανικη πιστωτικη
μονο τα fees και η μετατροπη δολλαριου ευρω που της εκανε η τραπεζα ηταν καθε φορά σαν τα πληρωνε 2πλα
Αλλα στο μουνι της , δεν ξερει τι εχει
Γενικα ολα τα εξοδα της τα περναγε πιστωτικη , και χοντρα και ψιλα , καφεδες , φαγητα , παραλια