The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.940
- Πόντοι
- 25.467
Η νοηθεία τί ειναι ;Στημένη ψηφοφορία , βγάζουν από κάποιους τους ψήφους και τους βάζουν σε κάποιους άλλους, έχει πέσει λαδομα νοηθεία
Η νοηθεία τί ειναι ;Στημένη ψηφοφορία , βγάζουν από κάποιους τους ψήφους και τους βάζουν σε κάποιους άλλους, έχει πέσει λαδομα νοηθεία
Θεια του Νοη.Δεν ξερουμε αν δινει ομωςΗ νοηθεία τί ειναι ;
Θεια του Νοη.Δεν ξερουμε αν δινει ομως
Θα έπρεπε να μην υπάρχει αλλαγή ψήφου, γι'αυτό λέγετε ψηφοφορία αλλιώς μπορεί ο καθένας να αλλάζει κάθε ημέρα την ψήφο του
Oυπς,δεν το 'χα σκεφτει για τον Νοη.Πας να βγαλεις λαβρακι τωραΟ Νοης; Ή η θεία.
Oυπς,δεν το 'χα σκεφτει για τον Νοη.Πας να βγαλεις λαβρακι τωρα
Θειουλη καλησπερα...Μήπως ξέρετε το λόγο που ο Νοης δε μπήκε στη ψηφοφορία, που λέγεται ψηφοφορία;
θα βρούμε τα πάντα υπάρχουν και ελαφρώς μεταχειρισμένα έρχονται παραλαβή αύριο από Ασπρόπυργο και άνω λιόσιαΨάχνω αξεσουάρ για laptop dell, έχεις στο μαγαζί?
Θειουλη καλησπερα...
Γιατι με ψηφισες ρε θειο?
Ρε αλανια πλακα πλακα πηρα κανεναν ψηφο η αρχιδια?
Δεν μπορω να δω μαλλον επειδη δεν εχω ψηφισει λογικα ε?
Η μπορω να δω?
Ο λάκης δηλαδή σα να λέμε ο Τόνυ Σοπράνο των Αχαρνών με το νόκια 3310?Έχετε δει ποτέ στελέχη της μάλα βίτα να κυκλοφορούν με "έξυπνο τηλέφωνο";
Οταν ερθεις για αλλαγη λαδιων στην γιαφκαΣε λυπήθηκα που δεν σου έδινε κανείς σημασία και ήσουν στο μηδέν, και σου ακούμπησα τον έναν.
Ο Τονυ Μοντάνα της Γλυφάδας.Ο λάκης δηλαδή σα να λέμε ο Τόνυ Σοπράνο των Αχαρνών με το νόκια 3310?
Αυτός άλλο μέλος δεν είναι?Ο Τονυ Μοντάνα της Γλυφάδας.
Αυτός άλλο μέλος δεν είναι?
Κι εγω ρχ θα ψηφιζα, αλλα η ζωη τα φερε αλλιωςΚι εγω ειχα 66 και τωρα εχω 64, καποιοι το ξανασκεφτονται
κλώνοι στο σάιτ δεν υπάρχουν....υπάρχουν προσωπικότητες που δεν χωράνε μόνο σε ένα νικ για να εκφραστούνΥπονοείτε κάτι για κλώνους;;;
Ποιος προηγείται φίλε κοντολαγνε διότι δεν έχω ψηφίσω ακόμα ;Κι εγω ρχ θα ψηφιζα, αλλα η ζωη τα φερε αλλιως
Α να γειά σας!κλώνοι στο σάιτ δεν υπάρχουν....υπάρχουν προσωπικότητες που δεν χωράνε μόνο σε ένα νικ για να εκφραστούν
σε αυτό το σάητ όλοι μια παρέα είμαστε το πολύ 10 άτομαΑ να γειά σας!
σε αυτό το σάητ όλοι μια παρέα είμαστε το πολύ 10 άτομα