Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.426
- Πόντοι
- 46.423
ποσους ρε μαν; πρωτη εξάδα εισαι σε ολο το σαη. δεν σου φτανει;
Ποιός με ψήφισε ρε μουνόπανα ?
ποσους ρε μαν; πρωτη εξάδα εισαι σε ολο το σαη. δεν σου φτανει;
ΚΑΠΟΙΕΣ φορές ΚΑΝΩ ότι δε βλέπω αλλά παρακολουθώ τα πάντα σα γεράκι με πρεσβυωπίαενταξςει σε συγχωρω αν και δεν βλεπεις καλα ΚΑΠΟΙΕΣ φορες
Τι να κάνουμε εμείς με μία μία ψήφο, παρακαλετά από εδώ κι από κει; Εδώ μιλάμε για σύγκριση με τα ιερά τέρατα της μαλακίας. Δεν υπάρχει σωτηρία. Ασ' το δεν πάει. (άσε που δε μου την έριξες κιόλας, ρε κουφάλα)
Ποιός με ψήφισε ρε μουνόπανα ?
να μην επαναληφθει ΛΑΘΟΣ η εσκεμμενη παραπληροφορηση που αφορα την ψηφοφοριαΚΑΠΟΙΕΣ φορές ΚΑΝΩ ότι δε βλέπω αλλά παρακολουθώ τα πάντα σα γεράκι με πρεσβυωπία
Τραγική φιγούρα ο τραλαλακης, αργυρός MR MALAKAS το 2016, τόσα χρόνια μαλάκας με αξιόλογες θέσεις και δεν πήρε την κούπα ......
ποιος το σηκώνει κάθε χρόνο τύπε στέκα?Τραγική φιγούρα ο τραλαλακης, αργυρός MR MALAKAS το 2016, τόσα χρόνια μαλάκας με αξιόλογες θέσεις και δεν πήρε την κούπα ......
Τα νούμερα με δικαιώνουν η τριάδα είναι ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕνα μην επαναληφθει ΛΑΘΟΣ η εσκεμμενη παραπληροφορηση που αφορα την ψηφοφορια
τετραδα κοιταμε,ΤΕΤΡΑΔΑ το γκανιαν μου βαζει παρακαταθηκη για του χρονουΤα νούμερα με δικαιώνουν η τριάδα είναι ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ
Εξαφανίστηκε όμως μήπως τη γλιτώσει πάλι...Τραγική φιγούρα ο τραλαλακης, αργυρός MR MALAKAS το 2016, τόσα χρόνια μαλάκας με αξιόλογες θέσεις και δεν πήρε την κούπα ......
Το 16 το σήκωσε ο τεράστιος Πικερ..ποιος το σηκώνει κάθε χρόνο τύπε στέκα?
εγώ δεν παρακολουθούσα πολύ το σάιτ τα τελευταία χρόνια
η τέταρτη θέση του διαγωνισμού θα έπρεπε να γράφει με σκαλισμένα γράμματα το όνομα του ντάματετραδα κοιταμε,ΤΕΤΡΑΔΑ το γκανιαν μου βαζει παρακαταθηκη για του χρονου
πολύ δυνατό χαρτί ο πίκερ αλλά μετά από οικονομοτεχνική ανάλυση που έχω κάνει στο θέμα έχω καταλλήξει ότι ο απόλυτος μαλάκας αναγνωρίζεται και αποκαλύπτεται μέσα από τα πολιτικά θρεντςΤο 16 το σήκωσε ο τεράστιος Πικερ..
Μην κοιτάς που έχουν μείνει κάτι γατάκια.. παλιότερα υπήρχαν εμβληματικές φιγούρες στο σάι
αλλος εχει την τιμηη τέταρτη θέση του διαγωνισμού θα έπρεπε να γράφει με σκαλισμένα γράμματα το όνομα του ντάμα
και από κάτω να αναλύει την προσωπική διαφορά
ο ντάμα έχει τη χάρηαλλος εχει την τιμη
θα δειξουν τα αποτελεσματα εχει κανει σοβαρο αγωνα και Χαρτοπολεμοςο ντάμα έχει τη χάρη
το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι κλώνοιθα δειξουν τα αποτελεσματα εχει κανει σοβαρο αγωνα και Χαρτοπολεμος
ΔΕΝ υπαρχουν κλωνοι,φτωχοι,μικροτσουτσουτσουνοι και αγαμητοι στο σαιτο αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι κλώνοι