Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
Οταν φυγει ο Αλεξ ΚολομβιαPlayoffs ποτε ξεκινανε????
Οταν φυγει ο Αλεξ ΚολομβιαPlayoffs ποτε ξεκινανε????
πρωτα θα παρει την κουπα,και μετα θα φυγει να παει για το ΔιηπειρωτικοΟταν φυγει ο Αλεξ Κολομβια
δεν παρακολουθεις καιρο το σαητ τυπε μαλλονπρωτα θα παρει την κουπα,και μετα θα φυγει να παει για το Διηπειρωτικο
Ονειρεμενοι ημιτελικοι ,Αλεξ με Αρχιμασωνο, και Λακης με τον αγαπημενο του Σωγαμπρο, θα τα θυμομαστε για χρονια αυτα τα ματςAlex -Νίπλης
Barock-tellystalone
αν έληγε σήμερα
Θα του γαμησω τις τανάλιες του μπινε με το 19.2Alex -Νίπλης
Barock-tellystalone
αν έληγε σήμερα
ρε μαλακα στεκα ,εδω εισαι?....τι εγινε ρε τυπε.....σε φαγανε παληκαρι μου τα συμφεροντα....ενα πραγμα ειχες και συ αφιερωσει την ζωη σου και σου το πηρανε.....κριμα ,τετοια διοργανωση ηθελε και τον καταλληλο μαλακα της ,αλλα εσυ ψωλοβροντουσες και ο λαος του σαη ηθελε διαγωνισμο!...ας εστελνες!δεν τα έχω ανάγκη αρχιμασόνε ..... δώσε στον τραλαλακη, τον ζαν κλοντ και στους αυλικούς σου από την Στοά .....
στα ημιτελικάAlex -Νίπλης
Barock-tellystalone
αν έληγε σήμερα
τα γκανιαν εχουν το ενα δυο στο τσεπακι παντως ......κριμα στα παιδια που επεσαν στα ημιτελικα μαζι τους ...δεν χανουν αυτοι οι γιγαντες της μαλακιας φετο!Ονειρεμενοι ημιτελικοι ,Αλεξ με Αρχιμασωνο, και Λακης με τον αγαπημενο του Σωγαμπρο, θα τα θυμομαστε για χρονια αυτα τα ματς
ισχυει,αλλα νιωσε λιγο το δραμα του μαλακα του στεκα ,πνευματικου πατερα αυτου του δημοφιλεστατου διαγωνισμου.....ειναι σαν να εισαι ο οσκαρ και να σου παιρνει τα βραβεια το ητα8....ηττα βαρεια !!!Ο διαγωνισμός δεν ανήκει σε κανέναν στέκα, κανέναν στοκχόλμ και σε κανέναν μοντ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥ και στο κάθε αδικημένο απλό μέλος που το πνίγει το δίκιο
Γκανιάν οι Νιπλής;Συνεχίζεις δυναμικά!! 28 ψήφους αν μπεις τριάδα θα σου στείλω 2 κιλά γαρίδες νο1
Εγώ τυπε θα ρίξω ένα 20 ευρώ στον τύπο έχει καλή απόδοση ...Γκανιάν οι Νιπλής;
Μόλις σας έκανα αναφορά.
Eισαι στο βαθος μεσα στο πρακτορειο και κοιτας με αγωνια την οθονη του ΚινοΜόλις σας έκανα αναφορά.
Δεν έπρεπε να είχατε αναρτήσει την προ 25 ετίας φωτογραφία μου, χωρίς την άδεια μου.
Θελω να σε ευχαριστησω που με τιμας με την εμπιστοσυνη σου να μου ζητας να γινω ψηφοφορος σου
ομως…
υπαρχουν αλλοι υποψηφιοι που με τα γραφομενα τους εχουν δειξει οτι αξιζουν πολυ περισσοτερο τη ψηφο μου για Mr. Malakas.
Δώσε ένα λίτρο λάδι , και σου δίνω ψήφο!Ρε μουνόπανα.
Ρε ξεκωλιάρηδες.
Ρε αρχίδια.
Θα με ψηφίσει κανένας σας ?
Δώσε ένα λίτρο λάδι , και σου δίνω ψήφο!