Επισκέπτης
:-* :-* :-*
Hello Κέλλυ :-*
Σουπερ-μάρκετ πας καθόλου;
Πιο αραιά...συνήθως περίπτερο πάω και ψωνίζω
:-* :-* :-*
Σουπερ-μάρκετ πας καθόλου;
νομίζω το έχω ξαναγράψει παλιότερα:
2 φορές έχω κάνει τεστ σε άτομα που έλεγαν ότι πίνουν μόνο πράσινη μπύρα...
και οι δύο τους δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν την χάινεκεν από την άμστελ
εισαι μαλακας η πρασινη ειναι νερο
Ιδιωs μετα το δευτερο ποτηρι, ολεs οι μαρκεs ειναι ιδιεs
εγώ σου λέω τι έγινε (ένας φίλος μου ήταν και μια τύπισσα, σε άσχετα χρονικά σημεία)
πήραν τ'αρχίδια μου και οι 2
το τεστ έγινε με τις πρώτες γουλιές και μάλιστα δοκίμασαν και από τις 2 μπύρεσ για να βγάλουν το πόρισμα με βεβαιότητα
δεν λέω ότι δεν μπορεί να τις ξεχωρίσει κανείς, αλλά κάποιοι είναι μαγκιά κλανιά
Ιδιωs μετα τοδευτεροτριτο ποτηρι, ολεs οι μαρκεs ειναι ιδιεs
Φοβερη σταρομπυρα,η καλυτερη στα ραφια του ΑΒ-αν και για συναισθηματικους λογους θα προτιμουσα Franziskaner.Οι βέλγικες είναι εξαιρετικές
και εκεί πίνουν άλλη μπύρα ανάλογα με τη διάθεση,
για μένα κορυφαία είναι αυτή που μόλις ήρθε στο ελλάντα
(αλλά είναι από το 1040)
[size=20pt]Weihenstephaner
[/size] το όνομά της
πιείτε και μετά πείτε μου πως είναι η ζωή
(τη βρήκα πρόσφατα στον ΑΒ)
Τα είπες όλα! Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες και αν και διαφορετικές για να συγκρίνει κανείς, η Marzen πραγματικά γαμάει.Ωραίο Thread! Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Miller: αμερικανιά ελαφριά μπύρα για ξέπλυμα από ξύδια αλλά έχει ένα άλφα ενδιαφέρον.
Marzen καπνιστή: μία από τις αγαπημένες μου. Καπνιστή σκουρόχρωμη με έντονα αρώματα καπνού και γεμάτη γεύση. Αρκετά σκουρόχρωμη και συστήνεται μόνο με συνοδεία φαγητού. Για τους φανατικούς του είδους βέβαια και σκέτη γαμάει.
Chimay :Μοναστηριακή. βγαίενι σε δυο εκδόσεις κόκκινη και μπλε. Η μία έχει περισσότερους βαθμούς από την άλλη και μια παραπάνω αλκοολική ζύμωση. Εγώ προτιμώ την "ελαφριά" (δε θυμάμαι αν είναι η μπλε ή η κόκκινη). Πολύ ισσοπροπημένη γεύση αλλά προσοχη γιατί κοπανάει άσχημα (γύρω στους 8 βαθμούς είναι)
Kozel Volkopopovicky: Τσέχικη σκουρόχρωμη με απαλό άρωμα και ελαφριά. Σκούρο χρώμα αλλά επoυδενή η πίκρα της Guiness. Επίσης πολύ καλή επιλογή για κάτι ελαφρύ σε ώρα εκτός φαγητού.
Tripel Karmeliet: Κάτι ανάμεσα σε μοναστηριακή (βλέπε chimay και la trappe) και weiss (βλέπε weihenstaphaner και erdinger). Αρκετά δύσκολη μπύρα. Ή θα πάθει πλάκα ο φίλος σου ή θα σιχαθεί.
Erdinger: Λευκή (weiss) μπύρα. Εμενα μου αρέσει αλλά γούστα είναι αυτά. Πάντως σαν κατηγορία η λευκές μπύρες είναι must.
Keiser: κλασσική pilsner περιπτέρου πολύ καλύτερη επιλογή όμως από τις άλλες βλέπε πράσινες αμστελ κλπ.
Krombacher: βγαίνει σε λευκή και σε pilsner. και οι δύο είναι καλές επιλογές για κάτι πιο σίγουρο χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο αποτυχίας.
Floris: Μπύρα με γεύσεις φρούτων (κεράσι, ροδάκινο, φράουλα αν θυμάμαι καλά). Εντελώς γκομενίστικη μπύρα λλά παρ'όλα αυτά είναι κάτι που θα κάνει εντύπωση. Προτείνω την γεύση κεράσι.
La trappe: Η πιο κλασσική μοναστηριακή. Βγαίνει σε duppel trippel και quadruppel, που θα πει διπλής τριπλής και τετραπλής ζύμωσης αντίστοιχα. Θα πρότεινα την duppel χωρίς όμως να με τρελαίνει κιόλας. Επίσης βαράει (από 7 μέχρι 10 βαθμούς αν θυμάμαι καλά).
AYTA!
http://[URL unfurl="true"]www.multitravel.gr/prague-guide/prague-images/fagita-pota/pullitr-pilsner-urquell.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[URL unfurl="true"]http://www.all-restaurants.gr/Events.asp?EvID=1170[/URL]
Τετάρτη, 31 Αυγ - Κυριακή, 11 Σεπτ: Γιορτή της Μπύρας
Τί λες; Δέχεσαι "να μονομαχήσουμε" μια από αυτές τις ημέρες με θέα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας; :2funny:
Με διαιτητές Γκαμπαντού από εσένα και Τραμουντάνα από εμένα.
Φοβερη σταρομπυρα,η καλυτερη στα ραφια του ΑΒ-αν και για συναισθηματικους λογους θα προτιμουσα Franziskaner.
http://[URL unfurl="true"]www.multitravel.gr/prague-guide/prague-images/fagita-pota/pullitr-pilsner-urquell.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Για αναρχοαυτονομοι εχετε ακριβα γουστα :cool:
Κανονικα θα επρεπε να πινετε amstel και τα ρεστα να τα δινετε στους αναξιοπαθουντες λαθρομεταναστες ;D
Τετάρτη, 31 Αυγ - Κυριακή, 11 Σεπτ: Γιορτή της Μπύρας
Τί λες; Δέχεσαι "να μονομαχήσουμε" μια από αυτές τις ημέρες με θέα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας;
Με διαιτητές Γκαμπαντού από εσένα και Τραμουντάνα από εμένα.