amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
εχει πολυ ωραιο ονομα το καταστημα αυτο!
να το επισκεφτούμε!
ωωωωωωωωωωωωωω θά κεράσης ????????
να το επισκεφτούμε!
διαφημιση δεν κανουμε...ειναι για λιγους...
εγω ξερω οτι πρεπει να ριξει εναν για να σβησειςεχω μια απορια .. δεν λενε αν πιεις πολυ μετα πινεις και μια μπυρα να σβησεις.. ; ειναι ψεμα;
ωωωωωωωωωωωωωω θά κεράσης ????????
Έτσι ;) Εσένα όμως χαχαράτζω δε θα σε γαμήσει οπότε μην κάνεις τη μαζορέτα στα τάιμ άουτ
ετσι κανετε κει πανω ?εχω μια απορια .. δεν λενε αν πιεις πολυ μετα πινεις και μια μπυρα να σβησεις.. ; ειναι ψεμα;
ετσι κανετε κει πανω ?
θυμασαι που σου ειχα πει οτι δεν κανω παιδιαντραμερακι αν δεν ειναι αληθεια τοτε πολυ φοβουμαι οτι πανε να με εξοντωσουν ...
τι αποκαλυψες παλι και σε κυνηγανε?ντραμερακι αν δεν ειναι αληθεια τοτε πολυ φοβουμαι οτι πανε να με εξοντωσουν ...
τι αποκαλυψες παλι και σε κυνηγανε?
καταρχας η μπυρα δεν ειναι ποτοπριν η μετα την πινεις την ρημαδα την μπυρα; μην με αποσυντονιζεις και συ γιατι το βραδυ εχω βαλει ενα στοιχημα και θα το χασω ετσι οπως πατε.. βοηθηστε χριστιανοι..
να το επισκεφτούμε!
τι θες εσυ εδω???
ξου ξου! χχαχαχαχα
αν θες να κερδισεις διαγωνισμο καταναλωσης αλκοολ,πιες λιγο πριν αρχισετε 1 κουταλια λαδι..πριν η μετα την πινεις την ρημαδα την μπυρα; μην με αποσυντονιζεις και συ γιατι το βραδυ εχω βαλει ενα στοιχημα και θα το χασω ετσι οπως πατε.. βοηθηστε χριστιανοι..
James Joyce... Τι το ωραιο εχει δηλαδη?
Να λεγοταν Astrahan Joyce, να το καταλαβω.
Παλι θες να γκομενισεις? :-
http://[URL unfurl="true"]www.protoporia.gr/images/covers/books/9789600403886.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
[URL unfurl="true"]http://en.wiktionary.org/wiki/astrakhan[/URL]
# 1914 : James Joyce, The Dead
He was dressed in a long green overcoat with mock [color=red][font=Verdana]astrakhan[/font][/color] cuffs and collar and wore on his head an oval fur cap.
Και αυτος ο πως-τον-ειπες Joyce με astrahan ασχολειτε..
# 1914 : James Joyce, The Dead
He was dressed in a long green overcoat with mock astrakhan cuffs and collar and wore on his head an oval fur cap.
Και αυτος ο πως-τον-ειπες Joyce με astrahan ασχολειτε..
αν θες να κερδισεις διαγωνισμο καταναλωσης αλκοολ,πιες λιγο πριν αρχισετε 1 κουταλια λαδι..
δεν αφηνει την αλκοολη(αναθυμιασεις)να σε στειλει πριν την ωρα σου..
εγω σαν βερος πειραιωτης ειμαι ολυμπιακος