xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές γνωρίζετε αν υπάρχει μπου ή στούντιο με κροσάκια; Αν όχι διακρίνω ένα κενό στην αγορά, το οποίο πρέπει να 'γεμίσουμε'
Στο Κολοκυνθούς 63 πρίν ένα μήνα πέτυχα έναν τύπο μου συστήθηκε σαν Ζωζώ τιμή στο δεκαρικο.
Στις 10 το βράδυ είχα περάσει δε ρώτησα τι ώρες είναι εκεί.σε ποια βαρδια;;
ωραια ευχαριστω!Στις 10 το βράδυ είχα περάσει δε ρώτησα τι ώρες είναι εκεί.
θα ηταν ομως ωραιο να υπηρχε ενα μαγαζι οπου θα ειχε και ατομικες καμπινες να μπορουνε τα δροσερα κρος να πηγαινουν να αλλαζουν, να βαφονται και να φτιαχνονται και μετα να βγαινουν στο μαγαζι να τα χαιρονται και να τα γλεντανε οι θαμωνες. οπως στα κολομπαρα αλλα χωρις να δουλευουν εκει. να τα επαιρνε οποιος ηθελε να διασκεδαζε και αφου τα ξεκωλιαζε να τα εδινε στον επομενο. θα μπορουσαν να εχουν και μια συμβολικη ταριφα, πχ 5 ευρω πιο πολυ για την ξεφτυλα, για να τα κανει να νιωθουν πουτανες και να μην μπορουν να αρνηθουν καποιον που δεν θα τους αρεσε!
Στο Κολοκυνθούς 63 πρίν ένα μήνα πέτυχα έναν τύπο μου συστήθηκε σαν Ζωζώ τιμή στο δεκαρικο.
Τραβεστί δεν τι λες πιο πολύ Σταύρος Παράβας από παλιά ελληνική ταινία.
σταυρος παραβας!χαχαχαΤραβεστί δεν τι λες πιο πολύ Σταύρος Παράβας από παλιά ελληνική ταινία.
Όντως αεράτη και επικοινωνιακή την πήρα μαζί με μια μελαχρινή μινιόν που δούλευαν μαζί αλλά πιο πολύ έκανα παιχνίδι με την κοπέλα γιατί μου άρχισε το παραμύθι ότι πονούσε πολύ από τον προηγούμενο πελάτη. Εντάξει σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις.
Τραβεστί δεν τι λες πιο πολύ Σταύρος Παράβας από παλιά ελληνική ταινία.
Όντως αεράτη και επικοινωνιακή την πήρα μαζί με μια μελαχρινή μινιόν που δούλευαν μαζί αλλά πιο πολύ έκανα παιχνίδι με την κοπέλα γιατί μου άρχισε το παραμύθι ότι πονούσε πολύ από τον προηγούμενο πελάτη. Εντάξει σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να έχεις και μεγάλες απαιτήσεις.
Πρόλαβες το Βασιλικόν στις δόξες του.συμφωνω,εγραψα τραβεστι γιατι ετσι μου ειπε
το αφησα ετσι καθως δεν ηθελα να δωσω εκταση στις ορολογιες κροσς-τραβεστι-αντρας με περουκα.
ουτε σε αυτο θα διαφωνησω καθως στο δεκαρικο δεν περιμενεις πολλα.
αλλα παλιοτερα που υπηρχε ο ανταγωνισμος "του δρομου" και αναφερομαι στο ξενοδοχειο πισω απο το δημαρχειο το επαιζαν διαφορετικα και με καλυτερες τπηρεσιες οι περισσοτερες.
Πρόλαβες το Βασιλικόν στις δόξες του.
Είχα φάει μεγάλο κόλλημα τότε με την Αφροδίτη.