Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Λαβετε υποψιν οτι τσατσα στο Αν.γεωργιου 4 ειναι η μαλακισμενη η ξανθια με τα γυαλια που μ'εκανε να χαλαστω με την Αννα τελευταια φορα στο Προμηθεως 19

Ειναι η ιδια που παλιοτερα δουλευε μονιμα νυχτα στο Αλιακμωνος και αργοτερα στο Λαφαμ και οταν επαιρνες τηλ ποτε δε σου ελεγε ποια δουλευει.Μη ψαχνετε συννενοηση δηλαδη και δε μου κανει εντυπωσει αν πεταει το ονομα Νικολ για να κλεβει πελατες
αυτη η μαλακισμενη ηταν μπορει να ισχυει και αυτο που λες

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
μπα, χθες τουλαχιστον και τις δυο φορες που περασα απο την μιρελα και τα τρια δωματια ηταν γεματα, κακο αυτο βεβαια γιατι μπορει να την ψωνισει οπως και πολλες αλλες  :idiot:
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση χρονια ειναι ετσι και δείχνει να το γουσταρει

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
βαρδαρη ναι σε μερικα παιζει 25....το 20 μαλλον ειναι μετα απο σκληρο παζαρι σε ενα δυο......

Σε παραπάνω παίζει το 20 gl, εμένα στη χθεσινή μου βόλτα σε 4 μου το προτείνανε και χωρίς σκληρό παζάρι

και το 25ρι πιστευω ειναι παρα πολυ καλο.το θεμα ειναι αν πεσει στο 20 μην πεσει κ η σχεση τιμης-αποδοσης

Εγώ 2 φορές που πήγα με το 20 δεν έπεσε η απόδοση της κοπέλας, και καλώς γιατί αν ρίξουν και την απόδοση το χάσανε το παιγχίδι

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παντα το λεγα οτι στο βαρδαρη το 30αρι ειναι πολλα δεν γινεται να ζητας τοσα  ενω δεν εχεις ριξει λεφτα ο ιδιος και εννοω τα μαγαζια που ειναι ετοιμα να πεσουν ενταξει στο μυλο το δεχομαι αλλα εκει οχι δεν πα να χεις φερει και την πρωτη μουναρα δεν με ενδιαφερει το 30αρι ειναι πολλα .20 ευρω πρεπει να γινει μην πω 15 απλο 20 πιο χαλαρα 15=50000δρχ λιγα ειναι?Για πηγαινετε να δειτε τι γινεται εξω δουλειες δεν υπαρχουν και τα μερομακαματα ειναι της πλακας στην κυριολεξια.Γι αυτο μαγκες στο χερι μας ειναι μην πηγαινετε συνεχεια καντε λιγο αποχη δεν θα παθετε τιποτα αντιθετως θα βγειτε κερδισμενοι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
για αποψε gfe φαση/ φιλακια κτλ παιζει τιποτα? αρχιζω να μενω απο ιδεες για βραδινες εξοδους...

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Παντα το λεγα οτι στο βαρδαρη το 30αρι ειναι πολλα δεν γινεται να ζητας τοσα  ενω δεν εχεις ριξει λεφτα ο ιδιος και εννοω τα μαγαζια που ειναι ετοιμα να πεσουν ενταξει στο μυλο το δεχομαι αλλα εκει οχι δεν πα να χεις φερει και την πρωτη μουναρα δεν με ενδιαφερει το 30αρι ειναι πολλα .20 ευρω πρεπει να γινει μην πω 15 απλο 20 πιο χαλαρα 15=50000δρχ λιγα ειναι?Για πηγαινετε να δειτε τι γινεται εξω δουλειες δεν υπαρχουν και τα μερομακαματα ειναι της πλακας στην κυριολεξια.Γι αυτο μαγκες στο χερι μας ειναι μην πηγαινετε συνεχεια καντε λιγο αποχη δεν θα παθετε τιποτα αντιθετως θα βγειτε κερδισμενοι.
μαζι σου πρεπει να τις αφησουμε να πεινασουν γιατι πολλες δεν εκτιμουν τα 30 ευρω τα βλεπουμε σαν 1 ευρω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.
εχω μικρη ενσταση...
Διαβαζοντας την κριτικη σου και εστιαζω στα αρνητικα σημεια που λες,το οτι ο χωρος ειναι για τον πουτσο και πρεπει να εχεις μεταλλικα γονατα για να γαμησεις και το οτι η κοπελα ειναι αβυζη ειναι δυο δεδομενα που τα ξερεις πριν μπεις στο δωματιο

Απο κει και περα αν ηταν ευγενικη και δε πιεσε με το χρονο και κανει και ολες τις στασεις νομιζω υπερτερει της κακης πιπας και του τζελ και δε δικαιολογει το 4 στη συμμετοχη.Δηλαδη τη σφαζεις υπερβολικα νομιζω

Αλλα σε καταλαβαινω ηθελες πιο ειδικα γουστα,επρεπε να πας ή στη Τζουλια ή στη Λουιζα.Ειδες τη Νατασα δε στην ανεφερα καθολου

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
ουτε καν πηγα πριν λιγο. Το για το πουτσο θα ηταν χαρη να την πω. Οποτε το ουτε για τον πουτσο αρμοζει καλυτερα.

Έχω και εγώ την δική μου ένσταση ……..

Τη θάβεις κυριολεκτικά την κοπέλα και δεν κάνει, την γάμησες στην κυριολεξία με την κριτική σου, αν διάβασες προσεκτικά η κοπέλα δίνει με φιλιά αλλά όχι στο στόμα, διάβασε προσεκτικά την κριτική μου και θα δεις,

Εγώ προσωπικά την έχω επισκεφθεί τρεις φορές, οι δύο τελευταίες πολύ πρόσφατα, αποτελεί για μένα προσωπικά στανταράκι από τα λίγα, και πέρα από την ομορφιά και τη νιότη της έχει και πολύ καλά στοιχεία επικοινωνίας.

Θα συμφωνήσω ωστόσο ότι ο χώρος είναι απαράδεκτος και τα στρώματα για τον πούτσο, όχι όμως η κοπέλα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
αλ θες να μου πεις οτι εισαι κομπλε επειδη κανει ολες τις στασεις και βαζει τζελ ? Ειχα κλεισει τα ματια μου και προσπαθουσα να σκεφτω χιλια 2 πραγματα μπας και τελειωσω γιατι δεν εκανε ουτε μια κινηση για να με αναψει. Ουτε στα προκαταρκτικα, ουτε στην πιπα και αφου φτασαμε στο τελος προφανως δεν θα αναβα ουτε εκει μιας που δεν ενιωθα τπτ. Τωρα αν εχετε τη νατασσα στο στανταρακι σας και σας αρεσει να πηδατε με κρεμα παω πασο. Ναι ηταν ευγενικη στο θεμα επικοινωνιας αλλα δεν πηγα να τσαταρω να γαμησω πηγα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.110
Πόντοι
11.585
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει...  ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Οχι, δεν ειναι μια κοπέλα της σειρας η Νατάσσα.
Δεν ειναι στο. Top five. Βεβαια αλλα στην συμμετοχή δεν ειναι χειροτερη απ τη lara του la femme ας πουμε.
Και το κορμι της ειναι αγαλματενιο!
Το μονο που θα συμφωνησω με την κριτική είναι ο απαραδεκτος χωρος...

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Οχι, δεν ειναι μια κοπέλα της σειρας η Νατάσσα.
Δεν ειναι στο. Top five. Βεβαια αλλα στην συμμετοχή δεν ειναι χειροτερη απ τη lara του la femme ας πουμε.
Και το κορμι της ειναι αγαλματενιο!
Το μονο που θα συμφωνησω με την κριτική είναι ο απαραδεκτος χωρος...
με μια διαφορα η λαρα του λαφαμ ειναι δεκτικη σχεδον στα παντα.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
711
Πόντοι
7.135
Από όσους έχουν γράψει κάποιον άριθμο κριτικών για εδώ Θεσσαλονίκη, ο vourvou είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος και απαιτητικός, το αντίθετο του GAMEOVER ας πούμε :cheesy:  Δεν το λέω ως μομφή, μια διαπίστωση κάνω πάντα φιλικά. Όσο για την κοπέλα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί αν και πολύ ωραίο κορμάκι, είναι λίγο πιπίνι για τα γούστα μου και την κόβω για τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.

master_pro

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2012
Like
2
Πόντοι
1
με μια διαφορα η λαρα του λαφαμ ειναι δεκτικη σχεδον στα παντα.
φιλε μου επειδη κι εμενα δε μου αρεσει το τζελ , απ την πρωτη μου κι ολας επισκεψη στην κοπελα της ζητησα να το σκουπισει και μου απαντησε θετικα, επεισης μου ειπε οτι θελω να της το λεω και πιστεψε με , ειναι πολυ δεκτικη (δεν μιλαω για γλωσσοφιλα και δαχτυλα )(για την νατασσα μιλαω)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Από όσους έχουν γράψει κάποιον άριθμο κριτικών για εδώ Θεσσαλονίκη, ο vourvou είναι με διαφορά ο πιο δύσκολος και απαιτητικός, το αντίθετο του GAMEOVER ας πούμε :cheesy:  Δεν το λέω ως μομφή, μια διαπίστωση κάνω πάντα φιλικά. Όσο για την κοπέλα δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί αν και πολύ ωραίο κορμάκι, είναι λίγο πιπίνι για τα γούστα μου και την κόβω για τίποτα το ιδιαίτερο μέσα.
μου φαινεται θα γυρισω στα στανταρακια μου και δεν θα δοκιμαζω xD

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
711
Πόντοι
7.135
Και εγώ πάνω κάτω το ίδιο κάνω.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Εγω δεν βλεπω κατι κακο στην κριτικη του βουρβου, εγραψε αυτο που εζησε και ισως οχι αυτο που θα περημενε να ζησει...  ;) και για να τα εγραψε αυτα δεν περασε καλα....και διαβαζοντας σημερα μερικες κριτικες για Νατασσα, που δεν ειχα διαβασει, απλα οτι ειχα διαβασει μονο στο θεμα που υπερτιμηθηκε αρκετα, μια κοπελα της σειρας την κοβω...με ισαριθμες αναλαμπες, με αυτων των μετριων.
:thumbsup: :thumbsup: :rockon: :rockon:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Ναι ειμαι δυσκολος, καποτε περισσευαν κ δεν με ενοιαζε. Τωρα αν δεν περασω καλα θα το πω. Σε ολους αυτους που δεν καιγονται για ποιοτητα κ βολευονται  με μετριοτητες κ κατω δεν μ απασχολει τι θα πουν. Μπορει να μη γραφω συχνα κ να μη γεμιζω κριτικες γτ παω σε στανταρντ που θα μ κανουν τα κεφια μου αλλα οταν πεσω σε κατι τετοιο θα το πω. Φτιαξτε το κρεβατι βαλε παθος στ φιλια σου ρουφα κανα δονητη γ εξασκηση γτ τωρα κανεις αεροπιπες κοψε κ τη κρεμα στο μουνι αν κ παλι πιστευω πηγαδι θασαι. Εως τοτε τον πουλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom