βολτα με καταθεση πριν λιγο...ετσι για να μπαινουμε σε χειμερινο προγραμμα σιγα σιγα...
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Η ομορφη,ξανθια,λεπτοκαμωμενη,πιπινα Τζουλια.Πολυ ωραια σαν παρουσια αλλα δε ξερω τι κανει μεσα.Αυριο μαλλον επιστρεφει η δυναμη Μαρα
ενω λειπει η Ειρηνη απ'οτι ειπε η τσατσα
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι)..Η καστανη,ομορφη,ζουμπουρλου,Ρουμανα Τζουλη.Ειναι αυτη που δουλευε περυσι το καλοκαιρι στο Προμηθεως 11.Πολυ καλη κοπελα,φοβερο γυμνο τσιμπουκι χωρις χερια.Εχει ξεφυγει λίγο στα κιλα απ'οσο ειδα αλλα θα την ξανατιμησω σιγουρα
-Προμηθεως 14.Η πολυ ομορφη Αριανα η Τσεχα(?) που δουλευε πριν κανα διμηνο στο Σαπφους 8.Εγινε ξανθια,αδυνατισε και πεταξε και τα βυζακια εξω.Νομιζω εχει αρνητικα σχολια
-Προμηθεως 11.Η γνωστη σε ολους νομιζω Βερονικα.Δε την ειδα σημερα και απ'οτι ρωτησα η Ηρα λειπει και ακομα να γυρισει
-Σαπφους 5.Η μοντελισια,μελαχρινη Μιρελλα.Την ειχα βρει πολυ πεσμενη την τελευταια φορα οποτε δε μπορω να την προτεινω πλεον.Ειναι ομως σταθερη αξια και αυτη.Πετυχα και σκηνικο την ωρα που εμπαινα...ενας βρωμογερος Γεωργιανος ηταν πιτα οποτε τον εδιωχνε η τσατσα,αυτος αντεδρασε και πλακωσαν τα παιδια απο τη γωνια οπου εκεινη την ωρα επαιζαν το χαρτακι τους.Τελικα αποχωρησε ο τυπος χωρις να τον πλακωσουν.Κριμα
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Μια Ελληνιδα απ'οσο μου'πε η τσατσα του 5 αλλα δεν εγινε τροπος να τη δω γιατι 2 φορες που πηγα ειχε απο καμια 20 ατομο στην πορτα οποτε δεν εμπαινες
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).Η Μια η Κινεζα(?).Δε μου κανουν καμια αισθηση οι εξωτικες εμενα
-Σαπφους 20.η Νικη η Σουηδεζα με τις βυζαρες.Ειναι μελαχρινη πλεον εδω και καιρο.Παντα κατι με εδιωχνε απο αυτην την κοπελα αλλα για τους λατρεις των υψηλων κυβικων ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια αλλα εντελως αδιαφορη μεσα.Ο,τι πιο αποτυχημενο εχω παρει τους τελευταιους μηνες
-Τανταλου 8.Η μελαχρινη νταρντανα Ντεσυ με τις βυζαρες.Αδιαφορη σαν συνολο,καμια χαρη πανω της και νομιζω πολυ μετρια σχολια.Η Μαρινα λειπει κι αυτη
-Τανταλου 14(αλουμινατο).Απ'οσο μου ειπαν κατι πιτσιρικια μια μικρη με δυο πεταχτα δοντια σα λαγος
Δε μπηκα ομως να δω.Ποια εννοουσαν?
-Τανταλου 9(Ερος House).μια ξανθια Λαουρα.Μετρια φατσα,ψιλοκαλο κορμι αλλα τσογλανιστικο στυλ γενικα.Δε μ'αρεσε
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).Καλα που ανοιξε το μαγαζι
...η Ρουμανα Αντριανα με τους πλαστικους βυζους απο Φριξου 14 και τις μονο αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).Η ξανθια νεαρη Βουλγαρα Καρμεν στην οποια και κατεθεσα για 50ε με 69 και γυμνο και ηταν και παλι καταπληκτικη.Την ειχα παρει πριν κανα διμηνο,μου'χε αρεσει πολυ και γι'αυτο ξαναμπηκα.Θα τα πουμε παρακατω...Πρωινα εδω η γνωστη μιλφ Ναντια
-Φριξου 14.το μελαχρινο θωρηκτο Λαρα.Αν και τη βρηκα αδυνατισμενη και αυτη.Βυζαρες,κωλαρα,ομορφα εκφραστικα ματια και σχετικα καλη μεσα.Δινει και κωλο στα 80ε.Πρωινα λεει κανει μια Μαρια.Ποια Μαρια ομως??
-Ερημιτη.Πω ρε κορμαρα...ηταν που ηταν αλλα τωρα ξεφυγε η γυναικα.Η μελαχρινη,Ρουμανα μιλφ Αννα η οποια τρελλενει κοσμο απ΄'οτι βλεπω και δικαιως μιας και μεσα ειναι απλα απαιχτη.Εδω μπειτε χωρις δευτερη σκεψη οσοι δε την ξερετε.Πρωινα εδω κανει η επισης πολυ δυνατη μεσα Πετρουλα η Σλοβακα η οποια ελλειπε ενα χρονο τωρα.Δε ξερω βεβαια αν εκοψε την ακατασχετη φλυαρια που την βασανιζε.Μ'εσκασε κυριολεκτικα την τελευταια φορα αλλα ειναι καλη γενικα
-Κατεχακη.η Μιραμπελα.Καποτε ηταν καλη αλλα τελευταια φορα που την ειχα παρει ηταν μαπα και μαλλον καπως ετσι το συνεχιζει το βιολακι.Ψοφια στο σαλονι και εχει μακρυνει πολυ και το μαλλι
-Κεφαλληνιας8.το αγαπαω αυτο το μαγαζι...δε ξερω γιατι.Αποψε ηταν η Ναταλι-Λιζα με τις βυζαρες που δουλευε στο Αν.Γεωργιου 4 και εχει μονο αρνητικα σχολια.Τσατσα ηταν η σπορου και φορουσε κανονικη νυχτικια.Η παλια αγαπημενη Αλβανιδα μιλφ Χριστινα ηταν μεχρι χθες το βραδυ αλλα δε ξερει ποτε θα ξαναρθει
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο.Πρεπει να ξεμειναν απο γυναικες οπως μου'πε μια τσατσα
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα και παλι στο πιο χαλια μαγαζι.Απορω γιατι ξανανοιξε
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.
αναμενα τα φωτεινα γραμματα αλλα οχι και τα φαναρακια και κλειστη πορτα
.Ανοιξε και δουλευει και αυτο?Με ποιες κοπελες?
Πολυ κινηση στο Βαρδαρη.Πρεπει να κινουνταν καμια 50 ατομα την ωρα που βολταρα εγω.Δε ηταν για να γαμησεις αποψε εκει δηλαδη.Μαλιστα στη Σαπφους εσκασαν μυτη και καμια 10αρια μηχανακια με πιτσιρικαδες που ειχαν και κοπελες μαζι,παρκαραν εξω απο το 8 και ηθελαν να τις βαλουν και αυτες μεσα στα μπουρδελα.Νομιζω ομως οτι απαγορευεται.
Διαπιστωσα οτι με το ανοιγμα των σπιτιων εγινε στην ουσια μια ανακυκλωση κοριτσιων χωρις κατι το τρομερο.
Οι τιμες στα ιδια επιπεδα.Να τους δω σε κανα τριμηνο...