Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (1 μέλη και 39 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ναι σωστό κι αυτό... αλλά πάλι όσο να 'ναι πόσο καλή μπορεί να είναι η συμπεριφορά μιας κοπέλας που δουλεύει σερί βράδυ-πρωί? Όχι επειδή το θέλει αλλά επειδή της βγαίνει λόγω κούρασης και αϋπνίας...
σιγουρα πεφτει η αποδοση....ειναι ανθρωπινο....απλα λειπουν πολλες και σιγουρα τα αφεντικα βουλωνουν τρυπες με οποια μπορουν....η χαρα της ξεπετατζους δλδ.....χαχα

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
ε οχι και τσεχα η κομοδινοπουλου  :o  :o

sorry για τις ανακρίβιες αλλά η τσατσα μιλούσε χαμηλώφωνα (μια κοντή με ξανθό φουντοτό μαλλί και αστεία προφορα) την ώρα που περνούσαν ΤΑ βυζιά από μπροστά μου. Σχεδόν όλοι οι πόροι του συστήματος αποροφίθηκαν από τα οπτικά νεύρα  :new_shocked:

Επισκέπτης
Επιβεβαιώνω κ εγώ αυτό που λέει ο gl, μόλις πήρα τηλ σε αναζήτηση (μάταια μάλλον της Τερέζας).

Διπλοβάρδια η Μέρτσι (sort of) μέχρι τις 12.30 Ταντάλου κ από τις 11 και μετά τσίρκο.

Επίσης η Λίλη της Ταντάλου που δουλεύει βραδινή είναι η Χριστίνα της Φρίξου 14 που δουλεύει πρωινή.

Κάψιμο.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γενικα πολυ διπλοβαρδια πευτει  :think:

μπερδευτικα λιγο.. η Χριστινα(Λιλη) της Φρ 14 ποια ειναι ?  :think:
η Πιπινοξεπετολιλη απο Λουξ μηπως ?

Αυτη η Μαρια που εμφανιστηκε κωλετη και Φρ 14 ?  :think:

Βιλλα Μαντυ ( δυο βδομαδες σερι το πηγε πωω) και μτα Τζεσυ
Απο Βδομαδα Τουμπανιεθ και Καντυ (προπαμπλυ)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
μινι βολτούλα κατα τις 1:00 με 1:30

Κωλέτη: μια άκολη άβυζι και ψιλοασχημούλα-no κλικ  :( από 40 ευρώ
Φρίξου 9: Τζέσικα, καλό μωρό και τα τρία δωμάτια γεμάτα + 11 συναγωνιστες στο σαλόνι. όταν βγήκε και είδε τη λαοθάλασσα πάγωσε το χαμόγελό της και κόντεψε να της φύγει το gel από τα χέρια  :2funny: από 40 ευρώ
Φρίξου  : Νικόλ ρωσίδα ίσως η πιο όμορφή που είδα  ;) από 40 ευρώ
Νικηφόρου Ουρανού 26: κλειστό γιατί  :huh:
Νικηφόρου Ουρανού 1β: αντριάνα(μάλλον) Τσέχα: ξανθιά τούμπανο αλλα από φάτσα  :headbang: από 40 και αμέσως έγιναν 30 από την τσατσά
26 Οκτωβρίου 35 Α : Μέρτσυ μελαχρινό πιπίνι από 30 ευρώ και όταν πήγα να φύγω ψιλοστράβωσε  :tickedoff:
Πέτρου Ερημίτη : Άννα από 40 που εύκολα έγιναν 30 φάτσα αδιάφορη αλλά κορμί θανατηφόρο, βυζί φυσικό και επιδερμίδα τέλεια. Στα του αγώνα η γυναίκα το κατέχει το άθλημα είναι για πολλά γούστα. Οι κριτικές των συναθλητών με καλύπτουν πλήρως

Και έτσι αποχαιρετώ τον "Αγιο Αύγουστο"  :dancing:

η Αννα ειναι στις νταλικες? και οταν λες τζεσικα εννοεις την Τζεσυ ε?

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κάποιος πότε επιστρέφει η Σάρα απο Μαντζάρου και η Νάταλι(Λίζα)απο Α.Γεωργίου 4?

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα σε όλους.Γνωρίζει κάποιος πότε επιστρέφει η Σάρα απο Μαντζάρου και η Νάταλι(Λίζα)απο Α.Γεωργίου 4?

H Νάταλι=Λίζα δουλευε κεφαλληνιας πρωί μεχρι της 8 αυτες τις μέρες .Είναι αυτη η κριτικη που ανεβασε ο gl.
Η Σάρα που ρώτησα είπαν απο σεπτέμβριο...αλλα δεν προσδιόρισαν ακριβώς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σωπα ρε ....η ιδια ναταλι ηταν τελικα;εγω αλλιως την θυμομουνα αυτην αλλα ειχα και χρονο και βαλε να την δω.....μαλιστα.....λυθηκε και η απορια του τζο....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
βολτα με καταθεση πριν λιγο...ετσι για να μπαινουμε σε χειμερινο προγραμμα σιγα σιγα...

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Η ομορφη,ξανθια,λεπτοκαμωμενη,πιπινα Τζουλια.Πολυ ωραια σαν παρουσια αλλα δε ξερω τι κανει μεσα.Αυριο μαλλον επιστρεφει η δυναμη Μαρα :tits: :tits: ενω λειπει η Ειρηνη απ'οτι ειπε η τσατσα
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι)..Η καστανη,ομορφη,ζουμπουρλου,Ρουμανα Τζουλη.Ειναι αυτη που δουλευε περυσι το καλοκαιρι στο Προμηθεως 11.Πολυ καλη κοπελα,φοβερο γυμνο τσιμπουκι χωρις χερια.Εχει ξεφυγει λίγο στα κιλα απ'οσο ειδα αλλα θα την ξανατιμησω σιγουρα
-Προμηθεως 14.Η πολυ ομορφη Αριανα η Τσεχα(?) που δουλευε πριν κανα διμηνο στο Σαπφους 8.Εγινε ξανθια,αδυνατισε και πεταξε και τα βυζακια εξω.Νομιζω εχει αρνητικα σχολια
-Προμηθεως 11.Η γνωστη σε ολους νομιζω Βερονικα.Δε την ειδα σημερα και απ'οτι ρωτησα η Ηρα λειπει και ακομα να γυρισει
-Σαπφους 5.Η μοντελισια,μελαχρινη Μιρελλα.Την ειχα βρει πολυ πεσμενη την τελευταια φορα οποτε δε μπορω να την προτεινω πλεον.Ειναι ομως σταθερη αξια και αυτη.Πετυχα και σκηνικο την ωρα που εμπαινα...ενας βρωμογερος Γεωργιανος ηταν πιτα οποτε τον εδιωχνε η τσατσα,αυτος αντεδρασε και πλακωσαν τα παιδια απο τη γωνια οπου εκεινη την ωρα επαιζαν το χαρτακι τους.Τελικα αποχωρησε ο τυπος χωρις να τον πλακωσουν.Κριμα :2funny: :2funny:
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).Μια Ελληνιδα απ'οσο μου'πε η τσατσα του 5 αλλα δεν εγινε τροπος να τη δω γιατι 2 φορες που πηγα ειχε απο καμια 20 ατομο στην πορτα οποτε δεν εμπαινες
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).Η Μια η Κινεζα(?).Δε μου κανουν καμια αισθηση οι εξωτικες εμενα
-Σαπφους 20.η Νικη η Σουηδεζα με τις βυζαρες.Ειναι μελαχρινη πλεον εδω και καιρο.Παντα κατι με εδιωχνε απο αυτην την κοπελα αλλα για τους λατρεις των υψηλων κυβικων ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ομορφη ξανθια Ρωσσιδα Αλισια αλλα εντελως αδιαφορη μεσα.Ο,τι πιο αποτυχημενο εχω παρει τους τελευταιους μηνες
-Τανταλου 8.Η μελαχρινη νταρντανα Ντεσυ με τις βυζαρες.Αδιαφορη σαν συνολο,καμια χαρη πανω της και νομιζω πολυ μετρια σχολια.Η Μαρινα λειπει κι αυτη
-Τανταλου 14(αλουμινατο).Απ'οσο μου ειπαν κατι πιτσιρικια μια μικρη με δυο πεταχτα δοντια σα λαγος :think: :think:Δε μπηκα ομως να δω.Ποια εννοουσαν?
-Τανταλου 9(Ερος House).μια ξανθια Λαουρα.Μετρια φατσα,ψιλοκαλο κορμι αλλα τσογλανιστικο στυλ γενικα.Δε μ'αρεσε
-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).Καλα που ανοιξε το μαγαζι :jerking:...η Ρουμανα Αντριανα με τους πλαστικους βυζους απο Φριξου 14 και τις μονο αρνητικες κριτικες
-Νικ.Ουρανου 26(τερμα κατω).Η ξανθια νεαρη Βουλγαρα Καρμεν στην οποια και κατεθεσα για 50ε με 69 και γυμνο και ηταν και παλι καταπληκτικη.Την ειχα παρει πριν κανα διμηνο,μου'χε αρεσει πολυ και γι'αυτο ξαναμπηκα.Θα τα πουμε παρακατω...Πρωινα εδω η γνωστη μιλφ Ναντια
-Φριξου 14.το μελαχρινο θωρηκτο Λαρα.Αν και τη βρηκα αδυνατισμενη και αυτη.Βυζαρες,κωλαρα,ομορφα εκφραστικα ματια και σχετικα καλη μεσα.Δινει και κωλο στα 80ε.Πρωινα λεει κανει μια Μαρια.Ποια Μαρια ομως??
-Ερημιτη.Πω ρε κορμαρα...ηταν που ηταν αλλα τωρα ξεφυγε η γυναικα.Η μελαχρινη,Ρουμανα μιλφ Αννα η οποια τρελλενει κοσμο απ΄'οτι βλεπω και δικαιως μιας και μεσα ειναι απλα απαιχτη.Εδω μπειτε χωρις δευτερη σκεψη οσοι δε την ξερετε.Πρωινα εδω κανει η επισης πολυ δυνατη μεσα Πετρουλα η Σλοβακα η οποια ελλειπε ενα χρονο τωρα.Δε ξερω βεβαια αν εκοψε την ακατασχετη φλυαρια που την βασανιζε.Μ'εσκασε κυριολεκτικα την τελευταια φορα αλλα ειναι καλη γενικα
-Κατεχακη.η Μιραμπελα.Καποτε ηταν καλη αλλα τελευταια φορα που την ειχα παρει ηταν μαπα και μαλλον καπως ετσι το συνεχιζει το βιολακι.Ψοφια στο σαλονι και εχει μακρυνει πολυ και το μαλλι
-Κεφαλληνιας8.το αγαπαω αυτο το μαγαζι...δε ξερω γιατι.Αποψε ηταν η Ναταλι-Λιζα με τις βυζαρες που δουλευε στο Αν.Γεωργιου 4 και εχει μονο αρνητικα σχολια.Τσατσα ηταν η σπορου και φορουσε κανονικη νυχτικια.Η παλια αγαπημενη Αλβανιδα μιλφ Χριστινα ηταν μεχρι χθες το βραδυ αλλα δε ξερει ποτε θα ξαναρθει
-Ανδ.Γεωργιου 4(φαναρια).κλειστο.Πρεπει να ξεμειναν απο γυναικες οπως μου'πε μια τσατσα
-26ης Οκτωβριου 52.αδυνατο παρκαρισμα και παλι στο πιο χαλια μαγαζι.Απορω γιατι ξανανοιξε
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.
αναμενα τα φωτεινα γραμματα αλλα οχι και τα φαναρακια και κλειστη πορτα :think: :think:.Ανοιξε και δουλευει και αυτο?Με ποιες κοπελες?

Πολυ κινηση στο Βαρδαρη.Πρεπει να κινουνταν καμια 50 ατομα την ωρα που βολταρα εγω.Δε ηταν για να γαμησεις αποψε εκει δηλαδη.Μαλιστα στη Σαπφους εσκασαν μυτη και καμια 10αρια μηχανακια με πιτσιρικαδες που ειχαν και κοπελες μαζι,παρκαραν εξω απο το 8 και ηθελαν να τις βαλουν και αυτες μεσα στα μπουρδελα.Νομιζω ομως οτι απαγορευεται.
Διαπιστωσα οτι με το ανοιγμα των σπιτιων εγινε στην ουσια μια ανακυκλωση κοριτσιων χωρις κατι το τρομερο.
Οι τιμες στα ιδια επιπεδα.Να τους δω σε κανα τριμηνο...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Kαταθεση αποψε λοιπον στο Νικ.Ουρανου 26 στην ξανθια βουλγαρα Καρμεν για 50ε με 69 και γυμνο.Γλυκο κοριτσι με ομορφο προσωπο,χαλαρο κορμι με κωλαρα κε μικρα κρεμαστα βυζακια.Την ειχα παρει πριν κανα διμηνο σαν κασκαντεριλικι και μου βγηκε και πολυ καλο κιολας οποτε ξαναμπηκα σημερα σαν μια πολυ βολικη επιλογη.
Η κοπελα εδειχνε οτι με θυμοταν και ηταν πολυ πιο εκδηλωτικη απο την αλλη φορα.Με το που μπηκε σηκωθηκα ορθιος κι εγω,με πλακωσε κατευθειαν στα γλωσσοφιλα,αρχισα να τριβω τον πουτσο μου πανω της μπρος και πισω,την πηγα μπροστα στον καθρεφτη την ξεβρακωσα και την εβαλα να χωσει το χερι της κατω απ'το μουνι της ωστε να φερει το εργαλειο να βγει μπροστα απ'το μουνι της.Την εχω δει σε τσοντα αυτη τη σκηνη και σκεφτομαι να την βαλω μονιμα στο ρεπερτοριο μου.
Καυλωσα για τα καλα ετσι οποτε την εβαλα να καθισει στο κρεββατι και αρχισα να τριβω τον πουτσο μου στα μουτρα της,δε διαμαρτυρηθηκε καθολου.
Στη συνεχεια επεσα κι εγω πανω της οπως ηταν με ανοιχτα τα ποδια,σφιχτες αγκαλιες παλι με γλωσσοφιλα,τρψιμο πουτσας σε μουνι και κωλο αλλα οχι τοσο στενα οσο συνηθιζω.Δεν αφησε...
Οπως ηταν ανασκελα ξαπλωμενη,ανεβηκα γονατιστος μεχρι τα μουτρα της οπου και της εφερα τα αρχιδια στο πιατο τα οποια ρουφηξε με μαεστρια και παθος και στην συνεχεια στην ιδια σταση αρχισα να της χωνω και τον πουτσο στο στομα ενω συγχρονως μου τσιμπουσε και τις ρωγες.Πληροφοριακα σας λεω για τους λατρεις του αρχιδογλειψιματος οτι την ιδια σταση δεχεται και η χοντρη Νατασα του Μαντζαρου.
Στη συνεχεια γλειφομουνι το οποιο παλι δεν απολαυσα διοτι οπως και την αλλη φορα το μουνακι ηταν πολυ προχειρα καθαρισμενο αλλα το προσπερναμε.Εχω παρατηρησει οτι οι Βουλγαρες το'χουν αυτο το προβλημα.Τεσπα....
Μετα αραξα για να δεχτω την πολυ τεχνικη πιπα της με αργο ξετυλιγμα των χειλιων και ελαφρα πιεση στο κεφαλι οπου ευκολα μπορει να σε τελειωσει και ετσι.Ξανα αγκαλιες,φιλια, χαδια...και ξανα πιπα αλλα πιο εντονη αυτη τη φορα,παυση και ξανα αγκαλιες,φιλια,χαδια οπου αναγκαστηκα να τη σταματησω γιατι κοντευα να χυσω.
Παιδια η κοπελα σοβαρα δεν εχει αισθηση του χρονου και φερεται σαν γκομενα.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω οπου την κατεχει πολυ καλα.Σφιγγει τα ποδια στα δικα σου και αρχιζει κουναει μονο τη λεκανη πανω κατω σε ολο το βαθος ενω συγχρονως σκυβει και σου γλειφει τις ρωγες.Πολυμηχαμηνα η καριολα :2funny: :2funny:
Δευτερη σταση αυτη απο κατω οπου δεχτηκε παλι βαθυ καρφωμα ενω με τραβουσε παλι προς το μερος της για σφιχτη αγκαλια και γλωσσα.Πανηγυρικο χυσιμο με ζωωδεις κραυγες απο μερους μου.Και μετα το τελειωμα παλι αγκαλιες και φιλακια χωρις καμια βιασυνη να αποδρασει απο το δωματια.
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...Ουτε η γκομενα σου δεν πηδιεται με τοσο παθος μαζι σου.Φυσικα και προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους και φυσικα και θα ξαναπαω καποια στιγμη μαζι της.Την βαζω στις πολυ κορυφαιες επιλογες μετα και απο αυτη τη 2η συναντηση

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
βολτα με καταθεση πριν λιγο...ετσι για να μπαινουμε σε χειμερινο προγραμμα σιγα σιγα...

-Σαπφους 20.η Νικη η Σουηδεζα με τις βυζαρες.Ειναι μελαχρινη πλεον εδω και καιρο.Παντα κατι με εδιωχνε απο αυτην την κοπελα αλλα για τους λατρεις των υψηλων κυβικων ειναι ενδιαφερουσα περιπτωση Στα υπ΄όψιν.

-Τανταλου 14(αλουμινατο).Απ'οσο μου ειπαν κατι πιτσιρικια μια μικρη με δυο πεταχτα δοντια σα λαγος :think: :think:Δε μπηκα ομως να δω.Ποια εννοουσαν? Πιθανώς εννοούσαν την Ρωξάννα που δούλευε παλιά
εκκλησία  ,έχει βάλει και καινούργιους πλαστικούς βύζους.

-Τανταλου 9(Ερος House).μια ξανθια Λαουρα.Μετρια φατσα,ψιλοκαλο κορμι αλλα τσογλανιστικο στυλ γενικα.Δε μ'αρεσε Μακριά

-Νικ.Ουρανου 1B(εκκλησια).Καλα που ανοιξε το μαγαζι :jerking:...η Ρουμανα Αντριανα με τους πλαστικους βυζους απο Φριξου 14 και τις μονο αρνητικες κριτικες Τελευταία κάνει κάποιες προσπάθειες το κορίτσι. ;)

-Ερημιτη.Πω ρε κορμαρα...ηταν που ηταν αλλα τωρα ξεφυγε η γυναικα.Η μελαχρινη,Ρουμανα μιλφ Αννα η οποια τρελλενει κοσμο απ΄'οτι βλεπω και δικαιως μιας και μεσα ειναι απλα απαιχτη.Εδω μπειτε χωρις δευτερη σκεψη οσοι δε την ξερετε.Πρωινα εδω κανει η επισης πολυ δυνατη μεσα Πετρουλα η Σλοβακα η οποια ελλειπε ενα χρονο τωρα.Δε ξερω βεβαια αν εκοψε την ακατασχετη φλυαρια που την βασανιζε.Μ'εσκασε κυριολεκτικα την τελευταια φορα αλλα ειναι καλη γενικα Είναι ακόμη πολύ φλύαρη , να μην την πάρει κανείς σε παρτούζα με τη Νάντια.   :2funny: :2funny: :2funny:

Μπράβο Al πολύ καλή αναφορά. Έχεις pm  ;)

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
σωπα ρε ....η ιδια ναταλι ηταν τελικα;εγω αλλιως την θυμομουνα αυτην αλλα ειχα και χρονο και βαλε να την δω.....μαλιστα.....λυθηκε και η απορια του τζο....

Kαί άλλαξε συμπεριφορά.
Τουλάχιστον εγω την έκρινα θετικά.
Και αν κρίνω απο αυτα πιυ διαβασα και εσυ πέρασες καλά μαζί της..

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
προτεινομενη κοπελα για παρτουζα? χωρις να κανω καποια ερευνα... υπαρχει κατι να μου προτεινεται, χαθηκα απο τις κακες συνηθεις :2funny: :2funny: αλλα μιλαμε με ενα φιλαρακι εδω και ψηνουμε να παρτουζοσουμε κανα κοριτσι.

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καμιά ιδέα για καλό κομμάτι για αύριο;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Kαταθεση αποψε λοιπον στο Νικ.Ουρανου 26 στην ξανθια βουλγαρα Καρμεν για 50ε με 69 και γυμνο.Γλυκο κοριτσι με ομορφο προσωπο,χαλαρο κορμι με κωλαρα κε μικρα κρεμαστα βυζακια.Την ειχα παρει πριν κανα διμηνο σαν κασκαντεριλικι και μου βγηκε και πολυ καλο κιολας οποτε ξαναμπηκα σημερα σαν μια πολυ βολικη επιλογη.
Η κοπελα εδειχνε οτι με θυμοταν και ηταν πολυ πιο εκδηλωτικη απο την αλλη φορα.Με το που μπηκε σηκωθηκα ορθιος κι εγω,με πλακωσε κατευθειαν στα γλωσσοφιλα,αρχισα να τριβω τον πουτσο μου πανω της μπρος και πισω,την πηγα μπροστα στον καθρεφτη την ξεβρακωσα και την εβαλα να χωσει το χερι της κατω απ'το μουνι της ωστε να φερει το εργαλειο να βγει μπροστα απ'το μουνι της.Την εχω δει σε τσοντα αυτη τη σκηνη και σκεφτομαι να την βαλω μονιμα στο ρεπερτοριο μου.
Καυλωσα για τα καλα ετσι οποτε την εβαλα να καθισει στο κρεββατι και αρχισα να τριβω τον πουτσο μου στα μουτρα της,δε διαμαρτυρηθηκε καθολου.
Στη συνεχεια επεσα κι εγω πανω της οπως ηταν με ανοιχτα τα ποδια,σφιχτες αγκαλιες παλι με γλωσσοφιλα,τρψιμο πουτσας σε μουνι και κωλο αλλα οχι τοσο στενα οσο συνηθιζω.Δεν αφησε...
Οπως ηταν ανασκελα ξαπλωμενη,ανεβηκα γονατιστος μεχρι τα μουτρα της οπου και της εφερα τα αρχιδια στο πιατο τα οποια ρουφηξε με μαεστρια και παθος και στην συνεχεια στην ιδια σταση αρχισα να της χωνω και τον πουτσο στο στομα ενω συγχρονως μου τσιμπουσε και τις ρωγες.Πληροφοριακα σας λεω για τους λατρεις του αρχιδογλειψιματος οτι την ιδια σταση δεχεται και η χοντρη Νατασα του Μαντζαρου.
Στη συνεχεια γλειφομουνι το οποιο παλι δεν απολαυσα διοτι οπως και την αλλη φορα το μουνακι ηταν πολυ προχειρα καθαρισμενο αλλα το προσπερναμε.Εχω παρατηρησει οτι οι Βουλγαρες το'χουν αυτο το προβλημα.Τεσπα....
Μετα αραξα για να δεχτω την πολυ τεχνικη πιπα της με αργο ξετυλιγμα των χειλιων και ελαφρα πιεση στο κεφαλι οπου ευκολα μπορει να σε τελειωσει και ετσι.Ξανα αγκαλιες,φιλια, χαδια...και ξανα πιπα αλλα πιο εντονη αυτη τη φορα,παυση και ξανα αγκαλιες,φιλια,χαδια οπου αναγκαστηκα να τη σταματησω γιατι κοντευα να χυσω.
Παιδια η κοπελα σοβαρα δεν εχει αισθηση του χρονου και φερεται σαν γκομενα.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω οπου την κατεχει πολυ καλα.Σφιγγει τα ποδια στα δικα σου και αρχιζει κουναει μονο τη λεκανη πανω κατω σε ολο το βαθος ενω συγχρονως σκυβει και σου γλειφει τις ρωγες.Πολυμηχαμηνα η καριολα :2funny: :2funny:
Δευτερη σταση αυτη απο κατω οπου δεχτηκε παλι βαθυ καρφωμα ενω με τραβουσε παλι προς το μερος της για σφιχτη αγκαλια και γλωσσα.Πανηγυρικο χυσιμο με ζωωδεις κραυγες απο μερους μου.Και μετα το τελειωμα παλι αγκαλιες και φιλακια χωρις καμια βιασυνη να αποδρασει απο το δωματια.
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ...Ουτε η γκομενα σου δεν πηδιεται με τοσο παθος μαζι σου.Φυσικα και προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους και φυσικα και θα ξαναπαω καποια στιγμη μαζι της.Την βαζω στις πολυ κορυφαιες επιλογες μετα και απο αυτη τη 2η συναντηση

Αλ αυτη η Καρμεν ειναι μια αδυνατη μικροσωμη ή η αλλη Καρμεν που δουλευε Σαπφως 7 μερικα βραδυα.??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ αυτη η Καρμεν ειναι μια αδυνατη μικροσωμη ή η αλλη Καρμεν που δουλευε Σαπφως 7 μερικα βραδυα.??
ναι δουλεψε και Σαπφους 7.Πριν 2 μηνες που την πηρα ηταν γεματουλα αλλα εχασε πολυ τωρα γι'αυτο και χαλαρωσε.
Αδυνατη ποια εννοεις?Την γνωστη απο Κατεχακη-Προμηθεως 25?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
ναι δουλεψε και Σαπφους 7.Πριν 2 μηνες που την πηρα ηταν γεματουλα αλλα εχασε πολυ τωρα γι'αυτο και χαλαρωσε.
Αδυνατη ποια εννοεις?Την γνωστη απο Κατεχακη-Προμηθεως 25?

Αδυνατη ειχα δει μια κοπελα να δουλευει εκει ενα βραδυ και λεω μπας και ηταν αυτη,
Αυτη την Καρμεν που πηρες την εχω δει, καλο κοματι και με κωλαρα.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αδυνατη ειχα δει μια κοπελα να δουλευει εκει ενα βραδυ και λεω μπας και ηταν αυτη,
Αυτη την Καρμεν που πηρες την εχω δει, καλο κοματι και με κωλαρα.!
ειναι πολυ δυνατη μεσα και δε της φαινεται.Με τα κιλα ηταν πιο ωραια γιατι τονιζοταν καλυτερα η κωλαρα οπως λες

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε συ Al να σε ρωτησω κατι

Διαβασα σε μια κριτικη σου οτι μετα απο γλυφομουνι τον ετριψες γυμνο πανω στο μουνι.
Δε φοβασαι μην κολησεις τιποτα.
Θα ξερεις προφανως οτι ειναι σαν την πηδηξες ακαποτα.
Ηρθαν σε επαφη τα υγρα της με τα δικα σου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ρε συ Al να σε ρωτησω κατι

Διαβασα σε μια κριτικη σου οτι μετα απο γλυφομουνι τον ετριψες γυμνο πανω στο μουνι.
Δε φοβασαι μην κολησεις τιποτα.
Θα ξερεις προφανως οτι ειναι σαν την πηδηξες ακαποτα.
Ηρθαν σε επαφη τα υγρα της με τα δικα σου.
ετσι κι αλλιως σε 4 μηνες μπαινει 2012...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom