North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 12
- Like
- 4.825
- Πόντοι
- 746
Περιμενοντας την Λορενα!
Κάνει τίποτα το μωρό μέσα;Περιμενοντας την Λορενα!
![]()
![]()
Οντως ειδες την Σονια στο red light ???live
Πετρου Ερημιτη. Απο την μερια του γατοσπιτου. Ιωαννα σ αυτο, χωρις γατες μεσα. Διπλα δεξια η Μοιρα στο δωματιο, και στο αριστερα παλι στο δωματιο η Σαντρα.
Απεναντι. κλειστο της Ελενας, Φριντα διπλα, και πιο διπλα μια Νινα με πολλα τατου μονη της και με ανοιχτει την εξοπορτα.
Λας βεγκας. Στην θεση της Ριτας μια μανια ψιλη.
Βενου 2. πισω δηλαδη, μια Μαρια λεπτη αρκετα σκουρα, αδιαφορο προσωπο.
Γκοτιβα δεν μου ανοιξαν.
Μπελα ντονα. Ναστια.
Μπελαρους. Λορετα, ψιλη πιτσιρικα, πολυ ομορφη!
Ρεντ λαιτ. Σονια πετι ομορφη πιτσιρικα, ηθελλα να περασω για πρωτη φορα.. δυο μεγαλα προγραμματα ειχε, με λεει ελα στο διωρο!
Γκολντεν λιπς. Ριτα Ελληνιδα, πρωτη φορα την βλεπω..δεν τρελαθηκα!
Φριξου αριστερα. στουντιο εφης. Στεφη πιτσιρικα, ωραιο κορμι, αλλα φατσα λες και ηταν πρισμενη..και με το ζορι βγηκε.
Ιν σαιντ. Ελενη Ελληνιδα, αυτη την φορα δεν μου αρεσε τοσο. καλη ομως σαν συνολο!
Διπλα. νταιζη, ψιλη γεματουλα.
Τριδυμα. Αννουλα υπερβαρη, μπορει να ειναι το κοριτσι και 150 κιλα.
Στο αλλο η Νικολ.
Παρανταις στο πισω. Δυο κοπελες, γκαμπριελα και αλινα. και η δυο απο ρουμανια.
στο μπροστα.. λορενα Βενεζουελα.
Διαβασε την κριτικη!Κάνει τίποτα το μωρό μέσα;
Θα κλεισαν νωριτερα μαλλον γιατι ειχαν ολο προγραμματα σημερα.. εγω οταν πηγα, βγηκε απο το δωματιο η κοπελα και το παλικαρι που μπηκε πηρε μια ωρα και περιμενε ενας ακομα παλι για μια ωρα προγραμμα! αφου η τσατσα μου λεει ελα σ κανα διωρο! τοσο καλη ειναι αυτη;Οντως ειδες την Σονια στο red light ???
Ημουν εκει μεχρι τις 5 και το σπιτακι ηταν κλειστο και τωρα που καλω τηλ να δω αν ανοιξε ακομα λεει οτι εχει φραγη κλησεων......
Τι να σ πω.....ουτε φως αναμενο ειχε και οπως ειπα κινητο κλειστο....Θα κλεισαν νωριτερα μαλλον γιατι ειχαν ολο προγραμματα σημερα.. εγω οταν πηγα, βγηκε απο το δωματιο η κοπελα και το παλικαρι που μπηκε πηρε μια ωρα και περιμενε ενας ακομα παλι για μια ωρα προγραμμα! αφου η τσατσα μου λεει ελα σ κανα διωρο! τοσο καλη ειναι αυτη;
τι ωρα πηγες;Τι να σ πω.....ουτε φως αναμενο ειχε και οπως ειπα κινητο κλειστο....
Κάρλα ή Καρολ όπως μου συστήθηκε που αντικαθιστά Καρίνα , πέρασα και ήταν καλή οκ εμπειρία. Απλά καμιά σχέση με πίπα Καρίνας.Live τώρα
Φριξου όπως ανεβενεις το 1ο αριστερά μια δεν θυμαμαι ονομα μπαμπαμπατσικη 30
Ποισον παολα ωραίο βυζι φτιάχτωλογικά ωραίο κορμό 40
Ινσαιντ μια κοπέλα όμορφη κοντούλαένα παλικάρι που βγήκε από το δωμάτιο είπε τα καλύτερα
Δεν θυμαμαι ονομα 40
Σεξ εν
2 Ελληνίδες
Ντεζη Έλενα η ντεζη περιφέρεια1.80 χωρίς τακούνια
Και η Έλενα αρκετά τατουαζ
Από 40
Στο ξύλινο της Νατάσας η Μαρίνα από 30
Βενους2 μια μελαμψι κοντούλαψιλό γυφτισα μου έκανε από 30
Στο καρινο σπίτομια Κάρλα γνωστή είναι καιρό δουλεύει η Καρίνα πήγε Ουκρανία για γιορτές θα έρθει περίπου 5 Μαΐου
Δεξιά από Μέδουσα όπως κοιτάς κλασικά λορετα 30
Μέδουσα Μελίντα 30 με την κουφή τσατσά
Στο αριστερό ερικα ομορφουλα από 40
Στα απέναντι τωρα μόνο 2 σνοιχτα από τα καινούργια στο αριστερό μια ειρήνη πολύ πολύ αδυνατη δεν ξέρω τι κάνει μέσα
Και στο δίπλα μια καταλινα
Τώρα δεν ξέρω που να περάσω..
430-5τι ωρα πηγες;
Εγω θα ημουν εκει μετα τις 3 μιση
Δηλαδη καμια ωρα και παραπανω μετα απο εμενα.. μπορει να κλεισαν για το προγραμμα.. αφου ειχα φυγει απο εκει και πηγα απεναντι στο γκολντεν και ειδα ατομα να μπαινοβγαινουν, αρα τους εδιωχνε ολους. Δεν ξερω αν εγινε κατι αλλο και κλεισαν παντως μεχρι τις 4 εβλεπα φωτα οταν περνουσα με το αμαξι για να παω σ αλλα στουντιο.
Είναι η ίδια που ήταν στα τρίδυμα;Κάρλα ή Καρολ όπως μου συστήθηκε που αντικαθιστά Καρίνα , πέρασα και ήταν καλή οκ εμπειρία. Απλά καμιά σχέση με πίπα Καρίνας.
δεν ξερω για τριδυμα, μου ειπε οτι δουλευει στην ερημιτη κυριως σε εναΕίναι η ίδια που ήταν στα τρίδυμα;
Ξερεις ομως που ειναι φιλε;Συμβουλή ,καμία σχέση πλέον ....χοντρή πλέον και "σπασμένη" λόγω ηλικίας
Η μπορει κατι να της ετυχε και να εφυγε εντελως και να το κλεισανε το μαγαζι. ΑΝ περασει κανεις απο την περιοχη ας δει αν ειναι ανοιχτο να ξερω πλιζ.Δηλαδη καμια ωρα και παραπανω μετα απο εμενα.. μπορει να κλεισαν για το προγραμμα.. αφου ειχα φυγει απο εκει και πηγα απεναντι στο γκολντεν και ειδα ατομα να μπαινοβγαινουν, αρα τους εδιωχνε ολους. Δεν ξερω αν εγινε κατι αλλο και κλεισαν παντως μεχρι τις 4 εβλεπα φωτα οταν περνουσα με το αμαξι για να παω σ αλλα στουντιο.
Θα ειχε πολλα προγραμματα ειναι και πετιτ ποσο να αντεξει. Κουραστηκε και θα εφυγε νωριτερα..Η μπορει κατι να της ετυχε και να εφυγε εντελως και να το κλεισανε το μαγαζι. ΑΝ περασει κανεις απο την περιοχη ας δει αν ειναι ανοιχτο να ξερω πλιζ.
Αυτή η πολύ αδύνατη Ειρήνη τι ηλικία έχει περίπου; Είναι μαυρομάλλα με σγουρό μαλλί;Live τώρα
Φριξου όπως ανεβενεις το 1ο αριστερά μια δεν θυμαμαι ονομα μπαμπαμπατσικη 30
Ποισον παολα ωραίο βυζι φτιάχτωλογικά ωραίο κορμό 40
Ινσαιντ μια κοπέλα όμορφη κοντούλαένα παλικάρι που βγήκε από το δωμάτιο είπε τα καλύτερα
Δεν θυμαμαι ονομα 40
Σεξ εν
2 Ελληνίδες
Ντεζη Έλενα η ντεζη περιφέρεια1.80 χωρίς τακούνια
Και η Έλενα αρκετά τατουαζ
Από 40
Στο ξύλινο της Νατάσας η Μαρίνα από 30
Βενους2 μια μελαμψι κοντούλαψιλό γυφτισα μου έκανε από 30
Στο καρινο σπίτομια Κάρλα γνωστή είναι καιρό δουλεύει η Καρίνα πήγε Ουκρανία για γιορτές θα έρθει περίπου 5 Μαΐου
Δεξιά από Μέδουσα όπως κοιτάς κλασικά λορετα 30
Μέδουσα Μελίντα 30 με την κουφή τσατσά
Στο αριστερό ερικα ομορφουλα από 40
Στα απέναντι τωρα μόνο 2 σνοιχτα από τα καινούργια στο αριστερό μια ειρήνη πολύ πολύ αδυνατη δεν ξέρω τι κάνει μέσα
Και στο δίπλα μια καταλινα
Τώρα δεν ξέρω που να περάσω..
Τώρα λέγοντε επαγγελματίες αυτοί που βαριουντε να σηκώσουν το τηλέφωνο,δεν απαντάνε,είναι αγενείς και λακωνικοι ή ακόμα χειρότερα τα έχουν κλειστά?άντε τώρα δηλαδή να την παρακαλάς ναχτο σηκώσει για να πας να την πληρώσεις...έχουν ξεφύγει μερικές...Οντως ειδες την Σονια στο red light ???
Ημουν εκει μεχρι τις 5 και το σπιτακι ηταν κλειστο και τωρα που καλω τηλ να δω αν ανοιξε ακομα λεει οτι εχει φραγη κλησεων......
Την έβγαλαν από το πρόγραμμα την είχαν και αύριο αλλά δεν βλέπω πλέον να χειΟντως ειδες την Σονια στο red light ???