Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.452
Πόντοι
7.095
Το ρατσιστικό που ξεσπάνε όλες στους Πακιστανούς δηλαδή μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κ καλά κάποιες τους ρίχνουν πόρτα?βρωμάνε?είναι απλυτοι?έχουν αρρώστιες?δεν έχουν λεφτά ?τι από όλα...δηλαδή αν σκεφτώ κι εγώ αυτήν που πηγαίνει με 20 άντρες την ημέρα κ πολλές φορές δεν πλένεται?όχι στα σφαγεία ,ούτε στον Βαρδάρη δεν θα έπρεπε να πλησιάζω...
Ρε μπας και είσαι κλώνος του Αργυροτοξου?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.127
Πόντοι
4.766
Ρε μπας και είσαι κλώνος του Αργυροτοξου?
Αυτός είναι χρυσαυγουλος δεν θα υποστήριζε Πακιστανούς και γύφτους.. πάντως χωρίς πλάκα κάθε μέρα παπαριές γράφει ο τύπος το μπανάκι το έχει σχεδόν σίγουρο, χαλάει το νήμα για εμάς τους παλιούς σίγουρα..

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.452
Πόντοι
7.095
Αυτός είναι χρυσαυγουλος δεν θα υποστήριζε Πακιστανούς και γύφτους.. πάντως χωρίς πλάκα κάθε μέρα παπαριές γράφει ο τύπος το μπανάκι το έχει σχεδόν σίγουρο, χαλάει το νήμα για εμάς τους παλιούς σίγουρα..
Σωστά...απλά και οι δύο παίζει να έχουν να γαμησουν από την εποχή της δραχμής.

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
149
Πόντοι
0
Βόλτα στον μύλο πριν μισή ώρα.

Βίλες έχει το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ, πέρασα μόνο να δω την Γαλήνη γιατί είχα πάνω από χρόνο να την επισκεφτώ. Δουλεύει στο πριβέ.

Bad girls κλειστό, άρα Εμινε δεν είδαμε.

Εκκλησία στο σπίτι της θείας Τάνιας μια Ρουμάνα, σχετικά μεγάλο βυζι, ξεκινάει από 40 όμως ενώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στο μπροστά του λοξώς το πράσινο μια λατίνα.

Φρίξου κλειστά όλα εκτός από hot lady, που δουλεύει η μιλφ Λούσι, πιθανόν μεταγραφή από βίλες και ξεκινάει με 30 πλέον.

Godiva δεν μπήκα, λογικά Ναταλί.

Παραδείσους, στο 1 Αλινα η γνωστή Ρουμάνα με το παραπαιδι της πλέον, την Γκαμπριελα μια αδύνατη Ρουμάνα. Στο 2 Εμμανουέλα γνωστή. Στο σούπερ μια λατινα με μεγάλα βυζια.

Λας βεγκας, στο 1 η Ριτα, στο δίπλα του μια λατίνα, στο τρίτο δεν άνοιξαν.

Ερημιτη όπως ανεβαίνεις στα αριστερά, στα πόστα τους Έλενα πρασινομάτα και Φρίντα.

Τίποτα το αξιόλογο για τα γούστα μου, δεν είχα χρόνο και αποχώρησα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.457
Πόντοι
13.755
Πρωινό γαμησι με τη Ναταλίτσα μου που είχα πολύ καιρό να επισκεφθώ.
Τώρα τι να σχολιάσω και τι να γράψω...
Εγώ άλλη τέτοια περίπτωση γυναίκας να γαμιεται με τόση μανία και λύσσα δε θυμάμαι.
Δηλαδή κάθε φορά απορώ σαν την πρώτη φορά.
Οι ριπές από το μουνι της ασταμάτητες, γίναμε μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω ,πάθος, αισθησιασμός,τεχνική...σαν χαρακτήρας όσοι την γνωρίζουμε πρόκειται για διαμάντι...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τη Νάταλι ,αντιθέτως δεν χορταινει τις καύλες της ποτέ.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.573
Πόντοι
746
Εγώ άλλη τέτοια περίπτωση γυναίκας να γαμιεται με τόση μανία και λύσσα δε θυμάμαι.
Οι ριπές από το μουνι της ασταμάτητες, γίναμε μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω ,πάθος, αισθησιασμός,τεχνική...σαν χαρακτήρας όσοι την γνωρίζουμε πρόκειται για διαμάντι...

Τίποτα δεν έχει αλλάξει με τη Νάταλι ,αντιθέτως δεν χορταινει τις καύλες της ποτέ.
Συμφωνώ. Πάντα γκαυλομενη.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.838
Πόντοι
746
Βόλτα στον μύλο πριν μισή ώρα.

Βίλες έχει το πρόγραμμα στο άλλο σάιτ, πέρασα μόνο να δω την Γαλήνη γιατί είχα πάνω από χρόνο να την επισκεφτώ. Δουλεύει στο πριβέ.

Bad girls κλειστό, άρα Εμινε δεν είδαμε.

Εκκλησία στο σπίτι της θείας Τάνιας μια Ρουμάνα, σχετικά μεγάλο βυζι, ξεκινάει από 40 όμως ενώ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Στο μπροστά του λοξώς το πράσινο μια λατίνα.

Φρίξου κλειστά όλα εκτός από hot lady, που δουλεύει η μιλφ Λούσι, πιθανόν μεταγραφή από βίλες και ξεκινάει με 30 πλέον.

Godiva δεν μπήκα, λογικά Ναταλί.

Παραδείσους, στο 1 Αλινα η γνωστή Ρουμάνα με το παραπαιδι της πλέον, την Γκαμπριελα μια αδύνατη Ρουμάνα. Στο 2 Εμμανουέλα γνωστή. Στο σούπερ μια λατινα με μεγάλα βυζια.

Λας βεγκας, στο 1 η Ριτα, στο δίπλα του μια λατίνα, στο τρίτο δεν άνοιξαν.

Ερημιτη όπως ανεβαίνεις στα αριστερά, στα πόστα τους Έλενα πρασινομάτα και Φρίντα.

Τίποτα το αξιόλογο για τα γούστα μου, δεν είχα χρόνο και αποχώρησα
Να πω κατι για την Ελενα πρασινοματα, προσφατα που ειχα περασει απο εκει.. η κοπελα ηταν στο κουζινακι.
Μου λεει η τσατσα τα προγραμματα και αν θελω να μπω.
Λεω ειναι στο δωματιο;
Οχι μου λεει αλλα εχει ενα με προγραμμα!
Ενταξει λεω θα κανω βολτα και μπορει να περασω μετα.
Βγαινει η κοπελα απο το κουζινακι και μου λεει η τσατσα αν θελεις κατσε να περιμενεις δεν θα αργησει.
Λεω αφου εχει προγραμμα; και μου λεει η ιδια η κοπελα ουτε δεκα λεπτα δεν θα κανω και μπαινει στο δωματιο.
Ετσι αυτοματα, λεω γεια σας και φευγω.
Δηλαδη αν στο προγραμμα που μπορει να ηταν ελευθερο η χαλαρο καθεται 10' στο απλο που θα επαιρνα ποσο θα καθοταν;; 5-6 ισα δηλαδη να μου σηκωθει και μετα να μου πει δεν εχω αλλο χρονο φευγω!

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Μια απορία,γλυφομούνι σε πουτανα εχει ρίσκο?...γίνεται συχνά κάτι τέτοιο,έχει εμπειρία κάποιος στα σπιτάκια?θα ήθελα να ζητήσω σε καποια

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
Να πω κατι για την Ελενα πρασινοματα, προσφατα που ειχα περασει απο εκει.. η κοπελα ηταν στο κουζινακι.
Λεω ειναι στο δωματιο;
Βγαινει η κοπελα απο το κουζινακι και μου λεει η τσατσα αν θελεις κατσε να περιμενεις δεν θα αργησει.
Λεω αφου εχει προγραμμα; και μου λεει η ιδια η κοπελα ουτε δεκα λεπτα δεν θα κανω και μπαινει στο δωματιο.
Δηλαδη αν στο προγραμμα που μπορει να ηταν ελευθερο η χαλαρο καθεται 10' στο απλο που θα επαιρνα ποσο θα καθοταν;; 5-6 ισα δηλαδη να μου σηκωθει και μετα να μου πει δεν εχω αλλο χρονο φευγω!
Λογικά φίλε δεν ήταν πρόγραμμα ώρας το πολύ να ταν ακαποτο στο 40αρι για να είναι μια τουφεκιά..ίσως να ήταν Κ πελάτης που ξέρει ότι είναι γρήγορο πιστόλι..ποιος ξερει

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.838
Πόντοι
746
Μια απορία,γλυφομούνι σε πουτανα εχει ρίσκο?...γίνεται συχνά κάτι τέτοιο,έχει εμπειρία κάποιος στα σπιτάκια?θα ήθελα να ζητήσω σε καποια
1) εχει το ρισκο του.2) συνεχεια. 3) εγω.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.838
Πόντοι
746
Λογικά φίλε δεν ήταν πρόγραμμα ώρας το πολύ να ταν ακαποτο στο 40αρι για να είναι μια τουφεκιά..ίσως να ήταν Κ πελάτης που ξέρει ότι είναι γρήγορο πιστόλι..ποιος ξερει
Δεν μ ενδιαφερει αν ο αλλος ειναι γρηγορος η οχι.. ουτε μπορω να ξερω τι κανει με τον αλλον μεσα.
Οταν ομως θελω να περασω με το απλο και μου λεει και η ιδια η κοπελα οτι σε προγραμμα δεν θα αργησω ουτε 10' δεν θα κανω... ε τοτε φευγω φιλε, γιατι η εμπειρια μου λεει οτι θα κοιταει το ρολοι! και τα γνωστα, τελειωνεις; γιατι δεν εχω αλλο χρονο.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.838
Πόντοι
746
Λοιπόν εγώ κάνω διαγραφή λογαριασμού το γιατί ρωτήστε το φιλαράκι παραπάνω και τις κακοήθειες που διαβάζω ...δεν κάνω κέφι να γράφω...καλή σας συνέχεια
Μη φευγεις..
Sad Doctor Who GIF

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
8.452
Πόντοι
7.095
Ρε αδερφέ ποσταρεις ότι θα διαγράψεις το λογαριασμό σου και ένα λεπτό μετά το σβήνεις?

Αντρικός φουλ.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.838
Πόντοι
746
Καλο παιδι ενταξει, ηταν ομως λιγο φαφλατας.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.573
Πόντοι
746
Λεω ειναι στο δωματιο;
Μπορεί να σου είπε ψέματα για το 10λεπτο για να περιμένεις. Σου λέει δεν θα περιμένει 10 λεπτά ακριβός και 15 και 20.

giamaris8

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2024
Like
312
Πόντοι
21
Μπορεί να σου είπε ψέματα για το 10λεπτο για να περιμένεις. Σου λέει δεν θα περιμένει 10 λεπτά ακριβός και 15 και 20.
Αυτό προσπάθησα να του πω ότι για να κερδίσει πελάτη κάνει τα πάντα και αν δεν ήταν 10 και ήταν παραπάνω δεν θα έκανε τπτ θα περίμενε…εμένα περισσότερο θα με ενδιέφερε να πλυθεί μετά από τον άλλο παρά ο χρόνος…γιατί τελευταία που πήγα με την Έλενα ήταν ένας μπάρμπας από την οικοδομή μαζί με τα μαδέρια χαλί μαύρο και ήρθε σε μένα μπαμ…άρα μπανάκι γιόκ

xnick

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2019
Like
262
Πόντοι
21

και οσοι θυμουνται ηταν δικια σου ανακαλυψη η συγκεκριμενη

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.838
Πόντοι
746
Δεν ξερω, μπορει να ειναι και ετσι.. το θεμα ειναι οτι δεν λες τετοιο πραγμα στον πελατη.
Αν δεν μου το ελεγαν αυτο, μπορει να περνουσα πιο μετα. Εχω πολλα χρονια να παω μαζι της και λιγο τα μεγαλα βυζια λιγο η φατσα με τα ωραια ματια, το σκεφτομουνα να μπω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom