North people
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 10
- Like
- 4.556
- Πόντοι
- 746
Ναι αυτο μου εκανε εντυπωση, υπαρχει αλλη Βασω και δεν την ξερουμε.Δεν έχω ακούσει για άλλη Βάσω,μάλλον αυτό το σαρκοφαγο θα λέει..
Ναι αυτο μου εκανε εντυπωση, υπαρχει αλλη Βασω και δεν την ξερουμε.Δεν έχω ακούσει για άλλη Βάσω,μάλλον αυτό το σαρκοφαγο θα λέει..
Υπερβολες! το κανουν μια δυο αυτο.. οι υπολοιπες καμια 50αρια στο συνολο, τους βαζουν ολους! και οι σκλυροπυρινικες.. αρπαζουν και απο το δρομο πελατες στην αναγκη.Όπως τα κορίτσια διαλέγουν πελάτες κλπ,έτσι κι εγώ ψάχνω να βρω το καλύτερο για τον εαυτό μου...δεν σημαίνει ότι από τις 30+ κοπέλες θα είναι όλες το ίδιο...ψάχνω να βρω την σωστη
Μονο η Λαρα διαλεγει πελατες...ολες οι αλλες τους περνουν ολους και αρκετες δυστυχως περνουν και πακιστανογυφτους.....Υπερβολες! το κανουν μια δυο αυτο.. οι υπολοιπες καμια 50αρια στο συνολο, τους βαζουν ολους! και οι σκλυροπυρινικες.. αρπαζουν και απο το δρομο πελατες στην αναγκη.![]()
Καπως ετσι..Μονο η Λαρα διαλεγει πελατες...ολες οι αλλες τους περνουν ολους και αρκετες δυστυχως περνουν και πακιστανογυφτους.....
Πάντως άμα αναφέρεις για πακιστανους οι περισσότερες σου λένε δεν τους παιρνω βρώμανε…Μονο η Λαρα διαλεγει πελατες...ολες οι αλλες τους περνουν ολους και αρκετες δυστυχως περνουν και πακιστανογυφτους.....
Ετσι λενε...αλλα στη πραγματικοτητα τους περνουν κανονικα ειδικα στα μπουρδελα που ειναι με 30 ευρω....τελευταια φορα που εκανα τσαρκα στην Ελενα- Ραισα ηταν στο σαλονι 5-6 πακιστανογυφτοι και εμπαιναν κανονικα στα δωματια με σειρα.....Στις βιλλες καποιες κοπελες τους διωχνουν αλλα οχι ολες.Πάντως άμα αναφέρεις για πακιστανους οι περισσότερες σου λένε δεν τους παιρνω βρώμανε…
Τελευταία βολταρο πρωινά και αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πακια αλλά ρε μάγκες πολλούς ηλικιωμένους ατσούμπαλους χοντρούς ψηλό μπιχλεςΕτσι λενε...αλλα στη πραγματικοτητα τους περνουν κανονικα ειδικα στα μπουρδελα που ειναι με 30 ευρω....τελευταια φορα που εκανα τσαρκα στην Ελενα- Ραισα ηταν στο σαλονι 5-6 πακιστανογυφτοι και εμπαιναν κανονικα στα δωματια με σειρα.....Στις βιλλες καποιες κοπελες τους διωχνουν αλλα οχι ολες.
Ναι αυτους τους χοντρους μπιχλες τους εχω προσεξει και εγω....το πρωι πανε αυτοι που εχει ησυχια τους περισσοτερους για "μερακληδες" τους κοβω....Τελευταία βολταρο πρωινά και αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πακια αλλά ρε μάγκες πολλούς ηλικιωμένους ατσούμπαλους χοντρούς ψηλό μπιχλες
Τώρα που είπες ελενα Ραΐσα την πέτυχα αγίας σοφίας να περπατάει με τζιν και ντυμένη κανονικά. Τι μουναρος είναι η ρουφιανα. Άμα ήταν λίγο καλή σε συμπεριφορά θα ήταν πολύ καλή επιλογή.Ετσι λενε...αλλα στη πραγματικοτητα τους περνουν κανονικα ειδικα στα μπουρδελα που ειναι με 30 ευρω....τελευταια φορα που εκανα τσαρκα στην Ελενα- Ραισα ηταν στο σαλονι 5-6 πακιστανογυφτοι και εμπαιναν κανονικα στα δωματια με σειρα.....Στις βιλλες καποιες κοπελες τους διωχνουν αλλα οχι ολες.
Πω πω ρε τυπε εσενα σε εχουν πιασει τρελο κοτσο οι πουτανες κανει μπαμ απο χλμΈνας αθλητής ψάχνει γυμναστήριο να προπονηθεί ..Ένας άντρας ψάχνει γυναίκες για τον ανάλογο λόγο....
Φαντασου τη δουλεμα και τη μπαλιτσα τον εχουν παιξειφίλε μου από τα 10 μηνύματα στα 9 βγάζεις μιζέρια και ενόχληση για τη φάση στον μύλο. Για ποιον λόγο εξακολουθείς να πηγαίνεις? Και αφήνεις το υστερημά σου και μέσα στην γκρίνια είσαι...
Γιατι ο τυπος ειναι καμμενος μ αρεσει που ρωτας κι εσυγιατι κανεις παραθεσεις στον εαυτο σου;
Ραπτορα δεν προσεχω τι γραφεται γενικως, προσπαθω να ξεχωριζω τα σημαντικα γιατι ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του. Με κραταει ασφαλη αυτη η τακτικηΓιατι ο τυπος ειναι καμμενος μ αρεσει που ρωτας κι εσυ
Δυστυχως σταματησε.....Καλησπέρα ανία δουλεύει ρε παιδια? Έχω καιρό να κατεβω απόγευματακι
Eγω παλι οσες φορες γυρναω ποτε δεν πετυχαινω κανεναν, οχι οτι δεν εχει στην περιοχη..αλλα σαν να εχουν φυγει οι περισσοτεροι. Παλιοτερα εβλεπα αρκετους εκει κοντα στο βενους.Ετσι λενε...αλλα στη πραγματικοτητα τους περνουν κανονικα ειδικα στα μπουρδελα που ειναι με 30 ευρω....τελευταια φορα που εκανα τσαρκα στην Ελενα- Ραισα ηταν στο σαλονι 5-6 πακιστανογυφτοι και εμπαιναν κανονικα στα δωματια με σειρα.....Στις βιλλες καποιες κοπελες τους διωχνουν αλλα οχι ολες.
Λογω της συμπεριφορας σταματησα να πηγαινω στην ελενα-ραισα...στην περιοδο του covid οταν δουλευε στο venus ηταν καλη την ειχα στανταρακι αλλα μετα εβγαλε ξινιλα και αρχισε να ειναι με το ρολοι στο χερι οποτε εφαγε Ακυρο.....Τώρα που είπες ελενα Ραΐσα την πέτυχα αγίας σοφίας να περπατάει με τζιν και ντυμένη κανονικά. Τι μουναρος είναι η ρουφιανα. Άμα ήταν λίγο καλή σε συμπεριφορά θα ήταν πολύ καλή επιλογή.
Καμια ενημερωση θα κανεις? γιατι ολο γυρω γυρω το πας και ουσια καμια..Το ρατσιστικό που ξεσπάνε όλες στους Πακιστανούς δηλαδή μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί κ καλά κάποιες τους ρίχνουν πόρτα?βρωμάνε?είναι απλυτοι?έχουν αρρώστιες?δεν έχουν λεφτά ?τι από όλα...δηλαδή αν σκεφτώ κι εγώ αυτήν που πηγαίνει με 20 άντρες την ημέρα κ πολλές φορές δεν πλένεται?όχι στα σφαγεία ,ούτε στον Βαρδάρη δεν θα έπρεπε να πλησιάζω...