Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.822
Πόντοι
746
Στιχομυθία στον κεντρικό δρόμο των μπουρδέλων. Είχα πάει να πηδήξω αλλά λόγω ώρας δεν πρόλαβα και άθελα μου άκουσα μια συζήτηση. Μια κοπέλα (Βάσω) την φώναξε η τσα2 που είχε βγεί για τσιγάρο ξεκινάν να συζητούν τι τζίρους έκαναν. Λέει η Βάσω με ένα παράπονο αυτή η Νικόλ είναι 65 χρονών και έκανε 16 μάρκες και πολλά από αυτά με προγράμματα των 80 ευρώ. Όπου μάρκες βάλτε ραντεβού.
Φεύγοντας η Βάσω λέει στην τσα2 και στο Βέγκας η Βλάντα φεύγει με ένα χιλιάρικο κάθε μέρα, χθες έφυγε με 950€. Εδώ πιστεύω ότι μπέρδεψε τη Βλάντα με την Ρίτα γιατί η πρώτη δεν φαίνεται στο πρόγραμμα στο άλλο σάι. Το ερώτημα μου είναι πόσοι μερακλήδες κυκλοφορούν σε αυτήν την πόλη; Και μετά καθόμαστε και λέμε για αποχές και πράσινα άλογα. Φανταστείτε τι βγάζει ένα καλό μουνάκι όταν αυτές κάνουν τέτοια ταμεία.
Κανενα περιεργο φιλε, οι κοπελες που ανεφερες μπορει να κανουν και μεγαλυτερο τζιρο.. η Νικολ παλιοτερα αυτα τα νουμερα τα εκανε σχεδον καθημερινα.
Τωρα η Βασω σε κεντρικο δρομο; μαλλον αλλαξε στουντιο, στα τριδυμα ηταν τωρα τελευταια, εκτος και αν λες αλλη Βασω.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.822
Πόντοι
746
Πραγματικά η Βάσω???δηλαδή πόση κτινωβασια κάνουν μερικοι??την Βάσω που όταν την είδα πρώτη φορά ήθελα να φύγω και αυτή που έκλεισε τον δρόμο και φρακαρε η πόρτα δεν μπορούσα να βγω,όταν μένουν η σαβούρες είναι φυσικό δυστυχώς να κρατάνε θέση από μια καλή αν έρθει,που πλέον τα σπιτάκια πάνω κάτω τα ξέρουμε οπότε εφω δεν θα μπω σε όλα θα πάω στοχευμενα
Aλλη Βασω θα λεει.. τα τριδυμα δεν ειναι σε κεντρικο δρομο. Εκτος και αν την πετυχε την ωρα που εφυγε απο την δουλεια.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.559
Πόντοι
1.056
Κανενα περιεργο φιλε, οι κοπελες που ανεφερες μπορει να κανουν και μεγαλυτερο τζιρο.. η Νικολ παλιοτερα αυτα τα νουμερα τα εκανε σχεδον καθημερινα.
Τωρα η Βασω σε κεντρικο δρομο; μαλλον αλλαξε στουντιο, στα τριδυμα ηταν τωρα τελευταια, εκτος και αν λες αλλη Βασω.
Αυτή η Βάσω είχε σχολάσει και έβγαινε από το στενό πίσω από τα τρίδυμα. Προσωπικά δεν την ήξερα απλά άκουσα που την χαιρέτησε η τσα2. Δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω αν την έβλεπα σε σαλονάρισμα.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.822
Πόντοι
746
Αυτή η Βάσω είχε σχολάσει και έβγαινε από το στενό πίσω από τα τρίδυμα. Προσωπικά δεν την ήξερα απλά άκουσα που την χαιρέτησε η τσα2. Δεν υπήρχε περίπτωση να την πάρω αν την έβλεπα σε σαλονάρισμα.
Ενα στενο εχει εκει που ειναι τα τριδυμα..οι καθετοι δρομοι, ενας ειναι οι φριξου με τα στουντιο και ο αλλος δεν εχει σπιτακια.
Μαλλον στη φριξου θα εγινε αυτο που λες. Αρα η γνωστη Βασω θα ηταν.. να ξερεις αυτη λεει πολλες κοτσανες!
Με εχει πει αλαβανο, κουρδο,αμερικανο...ελα να παντρευτουμε αυριο.. θελω σχεση, εχω σχεση..ε μια φορα την ειπα εχω χεσει!
Δεν ειναι και πολυ καλα στα μυαλα της. Αν πετυχε και καμια τσατσα στα ιδια, καταλαβαινεις τι κουβεντα παιχτηκε.

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.559
Πόντοι
1.056
Ενα στενο εχει εκει που ειναι τα τριδυμα..οι καθετοι δρομοι, ενας ειναι οι φριξου με τα στουντιο και ο αλλος δεν εχει σπιτακια.
Μαλλον στη φριξου θα εγινε αυτο που λες. Αρα η γνωστη Βασω θα ηταν.. να ξερεις αυτη λεει πολλες κοτσανες!
Με εχει πει αλαβανο, κουρδο,αμερικανο...ελα να παντρευτουμε αυριο.. θελω σχεση, εχω σχεση..ε μια φορα την ειπα εχω χεσει!
Δεν ειναι και πολυ καλα στα μυαλα της. Αν πετυχε και καμια τσατσα στα ιδια, καταλαβαινεις τι κουβεντα παιχτηκε.
Δεν φαινόταν να τα έβγαζε από το μυαλό της, τα έλεγε με παράπονο γιατί όπως είπε στην τσα2 αυτή ίσα που έβγαλε το μεροκάματο.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
12
Like
4.822
Πόντοι
746
Δεν φαινόταν να τα έβγαζε από το μυαλό της, τα έλεγε με παράπονο γιατί όπως είπε στην τσα2 αυτή ίσα που έβγαλε το μεροκάματο.
Αφου μια ψυχη εδω μεσα ελεγε οτι εκει πηγαινουν ακριβα αυτοκινητα αφου..:grin:

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Αφου μια ψυχη εδω μεσα ελεγε οτι εκει πηγαινουν ακριβα αυτοκινητα αφου..:grin:
Ναι εγώ το είπα...πριν ένα μήνα παρκάρει Μερτσέντες και μπαίνουμε σχεδόν ταυτόχρονα με το παλληκάρι π την είχε...φυσικά εγώ μπήκα για πλάκα αφού της είχα ρίξει 2 χυλοπίτες σε προηγούμενες επισκέψεις που μου έλεγε μπες θα κάνουμε ωραία πράγματα...ξαφνικά μου λέει εσύ φύγε και λέει στον Μερτσεντά ,εσύ μπες...βγήκα απ' την πόρτα και πέθανα στο γέλιο...παράπονο λέει γιατί ζηλεύει τις άλλες κοπέλες που έχουν κόσμο...αυτή τι κόσμο να έχει αφού δεν το χει

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Καλά άλλο και αυτό με λουλούδια και σοκολατακια μπας και πάρουν κανένα εξτρα και γαλανές μια που την γαμησαν άλλοι 10 πριν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οκ τι να πω εσύ που ήσουν μέσα τα ξέρεις καλύτερα από εμάς..
Τι να πω αυτή τώρα έχει άδεια στην χώρα της κι αν κρίνω από τις αναρτήσεις της πηδιεται αβερτα νέους,35αρηδες κλπ δεν κλείνει μπούτι ούτε στην άδεια...μητρομανεις πρέπει να είναι οι περισσότερες...ψυχο περιπτωσεις

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Παλαβή είναι ρε

Theron Lysias

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Κι άσε γι αυτή την παλιομπαζολα την Βάσω με τις πατσοκοιλιες ...δηλαδή ξερατό σκέτο κ ελεος
Ποια Βάσω λες ; γενικα μαρεσει το γεματο αλλα πόσο γεμάτο πια;;;, μην με σκας βραδιατικα αν δεν την δώ ( τρέχοντας ή και όχι :2funny: ) δεν θα μου φύγει η απορία, τί ώρα είναι η λεγάμενη ;

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
29
Πόντοι
0
Ποια Βάσω λες ; γενικα μαρεσει το γεματο αλλα πόσο γεμάτο πια;;;, μην με σκας βραδιατικα αν δεν την δώ ( τρέχοντας ή και όχι :2funny: ) δεν θα μου φύγει η απορία, τί ώρα είναι η λεγάμενη ;
Κ μένα Μ αρέσει το γεμάτο αλλά δεν κάνει. Όχι λόγω όγκου, αλλά δεν.. άσχημη κ μυρίζει τσιγαριλα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
1.185
Πόντοι
371
Aλλη Βασω θα λεει.. τα τριδυμα δεν ειναι σε κεντρικο δρομο. Εκτος και αν την πετυχε την ωρα που εφυγε απο την δουλεια.
Δεν έχω ακούσει για άλλη Βάσω,μάλλον αυτό το σαρκοφαγο θα λέει..

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.764
Πόντοι
456
Πες τα μπας και ξυπνήσουμε και θα σας το πω να το ξέρετε τι σκατοψυχες είναι μερικές...την έχω δώσει μια(δεν θα πω ποια γιατί δεν υπήρξα ποτέ ρουφιάνος όπως αυτή στην ζωή μου και έχω τσίπα και λόγο)την έδωσα λοιπόν από το υστέρημα μου κ 30- και 40 και 50 ευρώ και κρατούσε πάντα το ίδιο 15 λεπτό μου έλεγε τελείωνε βρε να φύγω κ καλά χαριτωμένα...το κυριότερο στις 13-14 φορές που πήγα τον τελευταία 1,5-2 χρόνια με άφησε μόνο την πρώτη φορά να μπω μέσα της και τις υπόλοιπες δεν με βοηθούσε να κάνω σεξ δεν ήθελε να με καλέσει αλλά προσπαθούσε να με αποτρέψει,σε αντίθεση με άλλες κοπέλες που με βοήθησαν να κάνω σεξ μαζί τους κ προσπάθησαν να με ερεθίσουν...την τελευταία ειδικά φορά την λέω έλα τώρα να κάνουμε έρωτα κ μου λέει όχι...να σπάσει ο πουτσος σου μου λέει δεν θα με γαμησεις....είστε όρθιοι όσοι διαβάζετε?το ελπιζω
και γιατί εξακολούθησες να πηγαίνεις:embarrased::embarrased:

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.764
Πόντοι
456
Κονομάνε ρε τα κουτσάλογα ...υπάρχουν πολλοί σαβουρηδες που τις χρυσώνουν τις βρωμιαρες ...ούτε για 15 ευρώ δεν είναι οι πιο πολλές...υπάρχουν άντρες που τις υπερτιμουν...όταν εγώ δίνω 30 γιατί την βλέπω ότι είναι φόλα κ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι καλή ,μπας κ βαφτίσω το γιαούρτι κρέας....όταν πάει ο άλλος όμως κ τις σκάει 150 για μια ώρα,εγώ θα την πληρώσω...γιατί μετά θα χτυπάω κουδούνι κ δεν θα ανοίγει γιατί ξέρει ότι θα πάρει την πραγματική της αξία...και η αλήθεια ενοχλει
φίλε μου από τα 10 μηνύματα στα 9 βγάζεις μιζέρια και ενόχληση για τη φάση στον μύλο. Για ποιον λόγο εξακολουθείς να πηγαίνεις? Και αφήνεις το υστερημά σου και μέσα στην γκρίνια είσαι...

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
φίλε μου από τα 10 μηνύματα στα 9 βγάζεις μιζέρια και ενόχληση για τη φάση στον μύλο. Για ποιον λόγο εξακολουθείς να πηγαίνεις? Και αφήνεις το υστερημά σου και μέσα στην γκρίνια είσαι...
Όπως τα κορίτσια διαλέγουν πελάτες κλπ,έτσι κι εγώ ψάχνω να βρω το καλύτερο για τον εαυτό μου...δεν σημαίνει ότι από τις 30+ κοπέλες θα είναι όλες το ίδιο...ψάχνω να βρω την σωστη

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Στα τρίδυμα...απ' το πρωί μέχρι απόγευμα είναι...το ότι εμένα δεν μου κάνει δεν σημαίνει κάτι ...μπορεί εσύ να πας κ να σε ευχαριστεί...πας δοκιμάζεις κ αποφασιζεις

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
193
Πόντοι
1
Ένας αθλητής ψάχνει γυμναστήριο να προπονηθεί ..Ένας άντρας ψάχνει γυναίκες για τον ανάλογο λόγο....
Αν εσύ λοιπόν πας σε ένα γυμναστήριο και σου λέει ο γυμναστής α μην κάνεις πάγκο,μην κάνεις ποδήλατο μην πας κωπηλατική είναι άλλος ,πλήρωσε με 100 ευρώ και τώρα φύγε γιατί γέμισα ,ε δεν του λες να πάει στον διάολο σε κάποια φάση?εάν φύγεις αγυμναστος από την πόρτα δεν σημαίνει ότι θα φταις εσύ αλλά μάλλον το γυμναστήριο ήτανε για τον πουτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom