Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
81
Πόντοι
0
Επειδη υπαρχουν πολλοι που κανουν πολυ χειροτερα, ΠΑΝΤΑ να ζηταται να σας αλλαζουν σεντονια και μαξιλαροθηκες....στο bella dona αμα το ζητησεις σου αλλαζουν

ΥΓ.μπορεις να εχεις μαζι σου ενα σεντονι και να το στρωσεις απο πανω αμα σιχαινεσε τοσο πολυ..
Και η καλύτερη λύση για να μην τους γίνεσαι και ενοχλητικός σταχσπιτακια,είναι να έχεις μαζί σου ένα καθαρό φρεσκπλυμενο σεντονακι κ να το στρώνεις κύριος...τελειώνεις το μαζεύεις κι άντε γεια σας....καθαρός κ δεν μπορεί κ να σου πει κ κανένας τιποτε

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
510
Πόντοι
21
Και η καλύτερη λύση για να μην τους γίνεσαι και ενοχλητικός σταχσπιτακια,είναι να έχεις μαζί σου ένα καθαρό φρεσκπλυμενο σεντονακι κ να το στρώνεις κύριος...τελειώνεις το μαζεύεις κι άντε γεια σας....καθαρός κ δεν μπορεί κ να σου πει κ κανένας τιποτε
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα αυτονόητα...επίσης παίρνω μαξιλάρι και παντόφλες.ποτε ξυπόλυτος η με τις παντόφλες των μπου στο ντουζ .και πότε τζακουζι

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
6.341
Πόντοι
1.056

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81
Χορηγία της Fanta ήταν η σκούπα;
Η ψαθινη σκουπα ηταν Σημα κατατεθεν της χοντρης τσατσας που δουλευε απεναντι απο την Κελυ στο βαρδαρη οι παλιοι θα την θυμουνται.. πολλες φορες κοιμοταν στην καρεκλα μεχρι να τελειωσει η πουτανα απο το δωματιο....
Με αυτη τη ψαθινη σκουπα καθαριζε τα παντα το πατωμα την κουζινα,το μπανιο και φυσικα και το κρεβατι που ξαπλωναμε...

Και αμα καποιος εκανε πολυ χαβαλε μεσα στο μπουρδελο τον κυνηγουσε με αυτη τη ψαθινη σκουπα!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
387
Like
6.323
Πόντοι
11.585
Καυλιαριδες.!!! ....θυμιστε μου, αυτη η Αρινα στις βιλες, που ξαναηρθε, ειχαν γραφτει καλα σχολια αν δεν απατωμαι.???

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.382
Πόντοι
446
Με εκανες και γελασα...!!!!αυτο με την ψαθινη σκουπα το θυμαμαι και εγω πολυ cult εποχη.....τοτε ημουν φοιτητης δεν μας ενοιαζε καθολου η καθαριοτητα !!!!αφου δεν κολλησαμε τιποτα τοτε ειμαστε τυχεροι......μεγαλωνοντας αποκταμε παραξενιες και θελουμε πολυτελειες ακομα και στα μπουρδελα!!!
Οσοι καναμε βαρδαρη και τωρα μιλαμε για μικροβια και τετοια ειναι σαν να κοροιδευουμε το εαυτο μας!
Να πω για τοτε.. παραδειγματα με κοπελες που ειχαν πολυ πελατεια.. και μπαιναν απο δωματιο σε δωματιο.
Να πω.. για τσατσαδες που καθαριζαν με την ψαθινη η καμια φορα μονο τραβουσαν τα σεντονια.
Να πω.. οταν ζητουσα πετσετα για φρεσκαρισμα..μου ελεγε η τσατσα δεν εχω, σκουπισου με χαρτι.
Να πω.. οτι η Βερονικα φορουσε τα ιδια εσωρουχα κανα μηνα!
Να πω.. οτι η Μαριαννα εκανε πιατσα και την πηραν τηλ. απο το ρδελο και πηγε κατευθειαν στο δωματιο..μαλιστα δεν ειχε εσωρουχα και τις εδωσαν μεγαλυτερα. χαχα! και αλλα πολλα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.835
Πόντοι
7.095
Πολύ καλή ιδέα...κι αν είσαι παντρεμένος, γυρίζοντας σπίτι βάζεις και τη γυναίκα να το πλύνει!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.835
Πόντοι
7.095
Οσοι καναμε βαρδαρη και τωρα μιλαμε για μικροβια και τετοια ειναι σαν να κοροιδευουμε το εαυτο μας!
Να πω για τοτε.. παραδειγματα με κοπελες που ειχαν πολυ πελατεια.. και μπαιναν απο δωματιο σε δωματιο.
Να πω.. για τσατσαδες που καθαριζαν με την ψαθινη η καμια φορα μονο τραβουσαν τα σεντονια.
Να πω.. οταν ζητουσα πετσετα για φρεσκαρισμα..μου ελεγε η τσατσα δεν εχω, σκουπισου με χαρτι.
Να πω.. οτι η Μαριαννα εκανε πιατσα και την πηραν τηλ. απο το ρδελο και πηγε κατευθειαν στο δωματιο..μαλιστα δεν ειχε εσωρουχα και τις εδωσαν μεγαλυτερα. χαχα! και αλλα πολλα.
Η Μαριάννα δεν έβγαινε στην κάτω μεριά της δάφνης?
Καλά δε θυμάμαι?

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.382
Πόντοι
446
Επειδή έχω Αλτσχάιμερ...η Μαριάννα δεν έβγαινε σαν πιάτσα στην κάτω μεριά

Η Μαριάννα δεν έβγαινε στην κάτω μεριά της δάφνης?
Καλά δε θυμάμαι?
Σε δυο σημεια.. εκει που λες κοντα στα φαναρια.. και εκει που ειναι τωρα το μικελ.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
81
Πόντοι
0
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα αυτονόητα...επίσης παίρνω μαξιλάρι και παντόφλες.ποτε ξυπόλυτος η με τις παντόφλες των μπου στο ντουζ .και πότε τζακουζι
Καλή φάση...σκέφτεσαι να πηγαίνουμε,με κάνα φορτηγάκι στο τέλος κ να ξεφορτωνουμε κ καμμία ντουλάπα,καμμία γλάστρα για εφε,κ στο τέλος τα φορτώνουμε και την κάνουμε...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.835
Πόντοι
7.095
Σε δυο σημεια.. εκει που λες κοντα στα φαναρια.. και εκει που ειναι τωρα το μικελ.
Και γαμιοταν μέσα σε εκείνο που έχει γίνει αποθήκη, τι στον πουτσο είναι τώρα.

Τι ωραίες εποχές.

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.382
Πόντοι
446

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
5
Like
2.382
Πόντοι
446
Και γαμιοταν μέσα σε εκείνο που έχει γίνει αποθήκη, τι στον πουτσο είναι τώρα.

Τι ωραίες εποχές.
ναι και εκει. Ειχε και σπιτι κοντα στο μακ ντοναλντ που εχει ενα δρομο αριστερα με λιγο κατηφορα.

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
81
Πόντοι
0
Πολύ καλή ιδέα...κι αν είσαι παντρεμένος, γυρίζοντας σπίτι βάζεις και τη γυναίκα να το πλύνει!
Σωστό...κι άμα σε ρωτήσει,την λες ότι έβγαλες βόλτα το σεντόνι να λιαστεί στην παραλία και σου έπεσε κ λερώθηκε...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
383
Πόντοι
21
παρελθον πλεον ο βαρδαρης,τώρα έχουμε τον μυλο,πιο καλά στον μυλο έχει και ωραια σπιτακια!!!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81
Ολα αυτα τα σκηνικα τα θυμαμαι τα εζησα!!!....Στη βερονικα 2 φορες μου εσπασε η καποτα και δεν εδωσα σημασια αλλα τοτε ημουν 20 χρονων.....Τωρα στα 40 ειναι διαφορετικα τα πραγματα οταν παω να γαμησω θελω να κανω το μπανιο μου πρωτα να εχω καθαρες πετσετες η πουτανα να ειναι καθαρη και ανεση χρονου...και φυσικα μετα το γαμησι να κανω ξανα μπανιο να μην μυριζω αρωματα....τα αυτονοητα να εχουμε ενα επιπεδο!!!

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
632
Πόντοι
81

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.242
Πόντοι
1.056
Καυλιαριδες.!!! ....θυμιστε μου, αυτη η Αρινα στις βιλες, που ξαναηρθε, ειχαν γραφτει καλα σχολια αν δεν απατωμαι.???
Να πας, Ρωσικό μουντό. Πάρε γυμνο. Πρέπει να έχω γράψει ποστ. Οχι κριτικη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Να πας, Ρωσικό μουντό. Πάρε γυμνο. Πρέπει να έχω γράψει ποστ. Οχι κριτικη

θα μας διευκόλυνες αν έβρισκες το παλιό ποστ ώστε να διαβάσουμε μερικά πράγματα προς ενημέρωση. Από τις φοτό στο άλλο site διακρίνω ότι πρόκειται για καυλιάρικο milf

ενδύκνειται για gfe ή pse καταστάσεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom