ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 5.988
- Πόντοι
- 1.056
Μη κλαίς και πες μας που θα βρούμε μια που να της μοιάζει που λέει και ο Μαραβέγιας
Μη κλαίς και πες μας που θα βρούμε μια που να της μοιάζει που λέει και ο Μαραβέγιας
Δυσκολο να βρουμε...Αυτη τη στιγμη υπαρχουν μονο δρακοι,γριες και χοντροκωλες.Μη κλαίς και πες μας που θα βρούμε μια που να της μοιάζει που λέει και ο Μαραβέγιας
Ναι κάπου εκεί.. Το θέμα είναι αν είναι όντως αυτή...Δεν είναι και πολύ παλιά, κοντά στον κορωνοϊό σταμάτησε.
αα ρε Καραμαν παλαιμαχε!Να κλεισω ραντεβου, γιατι εχω κατι καυλες....!!!!!!!!!!![]()
Πάντως υπό αυτές τις συνθήκες το παλεύουμε και τα καταφέρνουμε...ξες τι είναι να παλεύεις με τους δγάκους ,που έλεγε κι ο Ξανθόπουλος στην διαφημιση,και να πετύχαινεις γκολ?ηρωισμός...Δυσκολο να βρουμε...Αυτη τη στιγμη υπαρχουν μονο δρακοι,γριες και χοντροκωλες.
Μονο κανα callgirl καλο αμα ερθει....
Εβελινα; τι λεει στο δωματιο; ακομα κραταει; εχω χρονια να την παρω απ το 1Β τοτε. Κωλο κανει ακομα;Αυτο ηθελα να μαθω αν ειναι καλη, δυστυχως κλειστο.. κλειστο και το ιν σαιντ για μαρια και διπλα η τζοανα ελειπε. Αυτες ειχα βαλει στο ματι, σημερα ομως δεν με ηθελε.. αλλα οκ περασα καλα με την παλια.
Με τις τελευταιες κριτικες που ανεβηκαν και διαβαζω οντως καποιοι ειναι Ηρωες.....!!!Πάντως υπό αυτές τις συνθήκες το παλεύουμε και τα καταφέρνουμε...ξες τι είναι να παλεύεις με τους δγάκους ,που έλεγε κι ο Ξανθόπουλος στην διαφημιση,και να πετύχαινεις γκολ?ηρωισμός...
να σε ενημερωσο (μιας και ειμαι χορηγος και πρεπει να κανω και την διαφημιση για το πουλεν μου) οτι η Σονια θα δουλευει αυριο και μεθαυριο (μια απλη καθημερινη ματια στο γνωστο σαιτ σου προσφερει αυτη τη γνωση).Σόνια ξέρει κανείς ποτέ θα ξανανέβει?
Πεθύμησα αυτό το τουμπανιασμενο σώμα της τύπου Ελευθερία Ελευθερίου
Συμφωνώ και επαυξάνω"με σαλιο κ υπομονη ο κωλος γινεται μουνι".
Την ευα την πέτυχες εκεί?πρωινο τρελο γαμησι με ειρηνη στο νικηφορου ουρανου 26!!!!! τρελο λεμεεεε!!!
Η μπελά ξανθιά ελληνιδα είναι?Πρωινή βόλτα μεταξύ 10.30-12.30. Δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο καινούργιο (surprise). Δεν έχει νόημα η τσάρκα πλέον, καλύτερα να πηγαίνουμε απευθείας στις μετρημένες καλές κοπέλες που έχουν απομείνει..
-26ης Οκτωβρίου 35. Δεν πήγα, πρέπει να ήταν η Μπέλα.
-Ερημίτη. Η θείτσα Νάντια. Την πέτυχα να σκουπίζει έξω από το μαγαζί με κανονικά ρούχα και την πέρασα για την τσατσά.
-Ν. Ουρανού 26. Η Ειρήνη. Όντως έχει αδυνατίσει, αλλά από φάτσα δεν παλεύεται.
-Αχελώου. Νταϊάνα.
-Μινωταύρου. Η ξανθιά Κάρλα. Γουστόζικη εμφάνιση, αλλά θυμόμουν ότι την είχατε θάψει εδώ.
-Φρίξου 9. Η Εβελίνα, μάλλον η γνωστή. Δεν την είδα γιατί μόλις είχαν ανοίξει και δεν είχε έρθει.
-Φρίξου 13. Κλειστό.
-Φρίξου 14. Η μελαχρινή Άννα, κοντούλα με χαρακτηριστικό τατού στο κωλομέρι. Δούλευε εκεί πρωινή και παλιότερα. Λέει τίποτα αυτή μέσα;
-Φρίξου 15. Η Εφάρα. ΄Επρεπε να τελειώσω την βόλτα μου εκεί πάραυτα, όταν επέστρεψα αργότερα περίμενα ώρα γιατί τα δωμάτια είχαν γεμίσει.
-Τρίδυμα 1 κλειστό. Τρίδυμα 2, μια ψηλή μελαχρινή μπαμπάτσικη από Ουκρανία με όμορφο πρόσωπο, Ειρήνη. Τρίδυμα 3, η αγαπημένη του Αλ μιλφ Ζωή/Λένα που την πέτυχα με τις φόρμες και την τσίμπλα στο μάτι.
-Εκκλησία κλειστή, στο διπλανό μια ξανθιά ουκρανή, Νόρα, ψηλή, στιβαρή, όχι πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Κωλέττη. Γκρέτα. Εντελώς μη ανταγωνιστική εμφανισιακά.
-Κατεχάκη και τα της Μαντζάρου κλειστά.
-Κοροβάγκου. Η ρουμάνα Ντέλια. Κοντούλα, μελανούρι, γυμνασμένη με μούσκουλα και ωραίο κωλαράκι, τα χαλάει στην φάτσα. Δεν μου έκανε κούκου να μπω. Η Ανδριάνα επιστρέφει τις επόμενες μέρες.
Από δω και πέρα ό,τι δεν αναφέρω ήταν κλειστό.
-Α. Γεωργίου 52. Η mature Μαρίνα.
-Α. Γεωργίου 50. Το άκρως αντίθετο, η jailbait Φλ0ρίτα.
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά τσέχα μιλφ, Βικτώρια, καλό πρόσωπο, αλλά όχι καλό σώμα.
-Πηγάσου. Μια ξανθιά αδιάφορη, δεν θυμάμαι όνομα.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν ανέβηκα.
-Α. Γεωργίου 16. Δεν ήταν η Νατάσα, η οποία θα δουλέψει ξανά από τέλος της επόμενης εβδομάδας. Δεν είδα την κοπέλα γιατί ήταν στο δωμάτιο, αλλά η τσατσά μου έδωσε να καταλάβω από περιγραφή ότι μάλλον ήταν η πιπίνα Κορίνα που δούλευε Κεφαλληνίας. Γλυκούλα κοπέλα, αλλά κάπως μικρή και αθώα για τα γούστα μου.
Αυτά λοιπόν. Τσάρκα απογοήτευση, τουλάχιστον αποζημιώθηκα από την Έφη, η οποία ήταν η μοναδική κοπέλα που μετρούσε από όλες κατά την γνώμη μου.
Red light street... Ti Amsterdam και μαλακίεςΝικηφορου live
Κλειστο το πιμπ, θα περνουσα με την ζωη!
Σεξ εν δε σιτι. Ελισαβετ, Ελληνιδα!
χ ντριμ. Τζουλια, η παλια απο τον βαρδαρη..εχει βαλει αρκετα κιλα σε κωλο, διχτυωτο μαυρο φορεμα, δεν εχει αλλαξει στο προσωπο. κωλο δεν δινει!
Τριδυμα. Ελενα, εβελινα και το πισω ανοιχτο δεν πηγα.
Γκοτιβα, Ναταλι!
Μπλακ αντζελ. Λορυ λεπτη, δινει κωλο..δεν θυμαμαι τιμη!
Τελος νικηφορου διπλα απο το σπιτι της ειρηνης. Μια Αλονι, πιτσρικα με πολυ ωραιο σωμα, μαυρομαλα με κωλαρα.
εχει περασει κανενας μαζι της;
Μεδουσα. Ντενιζ στο δωματιο.
Διπλα. Η Ελενα με τα πρασινα ματια, εχει βαλει καποια κιλα αλλα οχι πολλα.
![]()
Πέρασα πριν λίγες μέρες. Ορεξάτη και παραμένει πολύ καλή μέσα. Βασικά ίδια με λίγα κιλάκια παραπάνω. Ομορφούλα παραμένει. όχι κάτι τρομερό σε εμφάνιση αλλά καλή.Εβελινα; τι λεει στο δωματιο; ακομα κραταει; εχω χρονια να την παρω απ το 1Β τοτε. Κωλο κανει ακομα;
Αλήθεια,αυτό είναι ένα ζητούμενο για το μέλλον...Πραγματικά βλέπω κτίρια τα οποία προορίζονται να απασχολούν πολύ κόσμο,να περιτριγυρίζουν τα σπιτάκια,και ανησυχώ μήπως δημιουργηθεί νέο ζήτημα αλά Βαρδάρη...Έχει κάποιος πληροφορίες,ότι μπορεί να υπάρξει θέμα?ή είναι σίγουρη η παραμονή των σπιτιών όπως έχουν τώρα?Red light street... Ti Amsterdam και μαλακίες
Αν και με τα κτήρια που σηκώνονται από εταιρίες και οργανισμούς... Βλέπω να τα μεταφέρουν σιγά σιγά....
Τι είναι αυτά ρε φίλε, μου κάνεις quote ποστ από το 2013..ποια Μπέλα ούτε θυμάμαι ποια είναι..Η μπελά ξανθιά ελληνιδα είναι?
Τύπε απάντα και σε κανένα μήνυμα του 2006, όχι μόνο του 2013..Η μπελά ξανθιά ελληνιδα είναι?
πω .... ειδα και λιγο πιο πανω απο σενα εχουν γραψει ονοματα οπως gl, KOMPAISI,bizoholic,hagem, BlastBeatΤι είναι αυτά ρε φίλε, μου κάνεις quote ποστ από το 2013..ποια Μπέλα ούτε θυμάμαι ποια είναι..
Btw βλέπετε να μαθαίνετε πως γράφαμε διεξοδικά τσάρκα back then, που χρόνος για τέτοια τώρα..πάω τρέχοντας, φεύγω τρέχοντας![]()
πω .... ειδα και λιγο πιο πανω απο σενα εχουν γραψει ονοματα οπως gl, KOMPAISI,bizoholic,hagem, BlastBeat
KOMPAYASI συγχωρεθηκε το παληκαρι.πω .... ειδα και λιγο πιο πανω απο σενα εχουν γραψει ονοματα οπως gl, KOMPAISI,bizoholic,hagem, BlastBeat