Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (10 μέλη και 43 επισκέπτες)

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.765
Πόντοι
206
Νικηφορου live
Κλειστο το πιμπ, θα περνουσα με την ζωη!
Σεξ εν δε σιτι. Ελισαβετ, Ελληνιδα!
χ ντριμ. Τζουλια, η παλια απο τον βαρδαρη..εχει βαλει αρκετα κιλα σε κωλο, διχτυωτο μαυρο φορεμα, δεν εχει αλλαξει στο προσωπο. κωλο δεν δινει!
Τριδυμα. Ελενα, εβελινα και το πισω ανοιχτο δεν πηγα.
Γκοτιβα, Ναταλι!
Μπλακ αντζελ. Λορυ λεπτη, δινει κωλο..δεν θυμαμαι τιμη!
Τελος νικηφορου διπλα απο το σπιτι της ειρηνης. Μια Αλονι, πιτσρικα με πολυ ωραιο σωμα, μαυρομαλα με κωλαρα.
εχει περασει κανενας μαζι της;
Μεδουσα. Ντενιζ στο δωματιο.
Διπλα. Η Ελενα με τα πρασινα ματια, εχει βαλει καποια κιλα αλλα οχι πολλα.
νικηφορου αρχη.jpg

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
817
Πόντοι
7.195
Ποτέ ξεκίνησε η αρχική λειτουργία των στούντιο στην περιοχή των σφαγείων?εγώ ξεκίνησα να πηγαίνω από Δεκέμβρη του 2019 στην νέα περιοχη...στον Βαρδάρη πήγα μετρημένες φορές στα δάχτυλα του ενός χεριου...η πρώτη μου φορά ήταν το 2004 σε κάποιο επι της Προμηθέως ,μάλλον 11,και αργότερα το 2007-08 άλλες 2 φορές,τέλος το 2010 μια φορά και δεν ξαναπήγα εκει...γνωρίζει κάποιος χρονολογία ή λεπτομέρειες της μετάβασης των στούντιο?
Πολλά είχαν ανοίξει πριν από την οικονομική κρίση (προ-2008 δλδ), δεν ξέρω ακριβές έτος έναρξης λειτουργείας. Τα παλιότερα που είναι ακόμα ανοιχτά είναι Ερημίτη 2, Ν. Ουρανού 28&26 και οι original Βίλλες (Φρίξου 9 κ Κοροβάγκου 5) και ίσως κάποια άλλα που με διαφεύγουν τώρα. Ο Βαρδάρης έκλεισε το '13 (εκτός από ένα-δύο που δουλεύαν στη ζούλα για ένα διάστημα) και η Α. Γεωργίου αρχές '16 afaik.

Τελευταία τροποποίηση:

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Νικηφορου live
χ ντριμ. Τζουλια, η παλια απο τον βαρδαρη..εχει βαλει αρκετα κιλα σε κωλο, διχτυωτο μαυρο φορεμα, δεν εχει αλλαξει στο προσωπο. κωλο δεν δινει!
Γκοτιβα, Ναταλι!
Τελος νικηφορου διπλα απο το σπιτι της ειρηνης. Μια Αλονι, πιτσρικα με πολυ ωραιο σωμα, μαυρομαλα με κωλαρα.
νικηφορου αρχη.jpg
Στο Νικηφόρου Ουρανού 28 στο πράσινο ???είδες αυτή την κοπέλα Αλιονα μου συστήθηκε προχτές...λες είναι νεαρή σε ηλικία?νόμιζα ότι ήταν μεγάλη...αδυνατούλα είναι σχετικά,μελαχρινή μακριά μαλλι λεπτή τριχα

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
22
Like
10.149
Πόντοι
2.046
Νικηφορου live
Γκοτιβα, Ναταλι!
νικηφορου αρχη.jpg
Θα αιτηθώ στο αφεντικό να σε κάνουμε πορνορεπόρτερ :rockon:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.765
Πόντοι
206
Αλλη μια φωτογραφια απο την μεσημεριανη βολτα!
Αυτη ειναι απο την αλλη μερια της νικηφορου, εκει που τελειωνει η κεντρικη οδος οπου βριισκονται τα σπιτακια.
* κανω και λιγο διαφιμιση τον μητσαρα! το καλυτερο φτυαρι λενε στην πιατσα :2funny:
νικηφορου τελος.jpg

• Like
Αντιδράσεις: akala

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.765
Πόντοι
206
Στο Νικηφόρου Ουρανού 28 στο πράσινο ???είδες αυτή την κοπέλα Αλιονα μου συστήθηκε προχτές...λες είναι νεαρή σε ηλικία?νόμιζα ότι ήταν μεγάλη...αδυνατούλα είναι σχετικά,μελαχρινή μακριά μαλλι λεπτή τριχα
Ναι αυτο, το βλεπεις και στην φωτο που εβαλα πιο πανω.
Αλονι μου ειπε η ιδια, μαλλον θα μπερδευτηκε, ηλικια γυρω στα 28+ το σωμα μου αρεσε πολυ.
Φατσα γνωστη μου φανηκε, ηταν και χωρις τσατσα.. μιλουσε και σχετικα καλα Ελληνικα, παιζει να ειναι καμια ψιλο παλια που αλλαξε λιγο το λουκ. Μασησα παντως να μπω για δοκιμη και πηγα στα σιγουρα.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.323
Πόντοι
6.817
Νικηφορου live
Γκοτιβα, Ναταλι!
νικηφορου αρχη.jpg
γεια σου North πορνορεπορτερ!
γιατι με Ζωη; τοσο καλη ειναι;

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
4
Like
1.765
Πόντοι
206
γεια σου North πορνορεπορτερ!
γιατι με Ζωη; τοσο καλη ειναι;
Αυτο ηθελα να μαθω αν ειναι καλη, δυστυχως κλειστο.. κλειστο και το ιν σαιντ για μαρια και διπλα η τζοανα ελειπε. Αυτες ειχα βαλει στο ματι, σημερα ομως δεν με ηθελε.. αλλα οκ περασα καλα με την παλια.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.378
Πόντοι
746
Αλλη μια φωτογραφια απο την μεσημεριανη βολτα!
Αυτη ειναι απο την αλλη μερια της νικηφορου, εκει που τελειωνει η κεντρικη οδος οπου βριισκονται τα σπιτακια.
* κανω και λιγο διαφιμιση τον μητσαρα! το καλυτερο φτυαρι λενε στην πιατσα :2funny:
νικηφορου τελος.jpg
Ο μητσαρας σε ποιο σπιτάκι γαμισε;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.389
Πόντοι
3.820
Αλονι μου ειπε η ιδια, μαλλον θα μπερδευτηκε, ηλικια γυρω στα 28+ το σωμα μου αρεσε πολυ.
Φατσα γνωστη μου φανηκε, ηταν και χωρις τσατσα.. μιλουσε και σχετικα καλα Ελληνικα, παιζει να ειναι καμια ψιλο παλια που αλλαξε λιγο το λουκ. Μασησα παντως να μπω για δοκιμη και πηγα στα σιγουρα.
Βρε λες να είναι η αλιονα η παλιά, από το bad girls? Αυτή θυμάμαι σταμάτησε γιατί έκανε σχέση... Μόνο κανένας παλιός θα τη θυμάται..

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Ναι για την ίδια μιλάμε...καλούλα φαίνεται...πιστεύω αξίζει να δοκιμάσουμε...θα πάω κι εγώ με την πρώτη ευκαιρία...μου έκανε καλή εντύπωση κ ελπίζω να είναι καλή μέσα στο δωματιο

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.968
Πόντοι
1.056
Βρε λες να είναι η αλιονα η παλιά, από το bad girls? Αυτή θυμάμαι σταμάτησε γιατί έκανε σχέση... Μόνο κανένας παλιός θα τη θυμάται..
Δεν είναι και πολύ παλιά, κοντά στον κορωνοϊό σταμάτησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom