Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
671
Πόντοι
81
Live
Στουντιο παρανταις, Αλινα..ωραιο μιλφακι.
Κοροβαγκου, Γαληνη!
φριξου στο ινσαιντ Μαρια απο κολομβια.. και διπλα στο σεξ εν δε σιτι, η τζοανα, δυστυχως δεν δινει κωλο!
Μπελα ντονα η Λαρα, στο γκοτιβα η Ναταλια.
Βιλλες, στο λιπς μια μιλφ δεν την ξερω..σε αυτο με το ασανσερ ινα γεματουλα και απεναντι στο λαιτς η ελινα.
Στο γωνιακο μινωταυρου αντελινα και στα φρει χαους δυο που δεν ξερω, στο πρωτο μια μιλφ, ισως δουλευε παλια στην φριξου, δινει με 60 κωλο!

Εκλεισα για αυριο ραντεβου με Λαρα..σημερα ολο ετσι δουλευει! αν δεν παω παρτε με τηλ. να σας δωσω το ραντεβου μου! χαχα
περναω σε λιγο με ναταλι!
Αυτή η μασιά καλή είναι εμφανισιακά ;

PL(2)

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
390
Πόντοι
21
εγω θα σου λεγα οχι αδερφε
και εγω για φολα την εκοψα την Μπιανκα..οταν βλεπω πουτανα με παντοφλα και αβαφα νυχια βρωμαει ξεπετα...
Story Time(για γελια): Πριν απο καιρο παω τσαρκα βραδυ μετα απο ποτακι με φικους, ο ενας μπηκε Μιρελα εγω παω απεναντι που ηταν η Ρεβεκα την βλεπω γυμνη μονο με της γοβες και λεω παω να ριξω ενα πουτσο.....μπαινω δωματιο κανο μπανιο και περιμενω και ερχετε με μια πετσετα τυλιγμενη και με σαγιοναρες!!! Βλεπω αβαφα νυχια και στο μεγαλο δαχτυλο κιτρινο νυχι(μυκητες)...ΩΩΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜ....της ειπα κατι μου ετυχε και πρεπει να φυγω αμεσως μου εδωσε πισω τα 30 ευρω και γεια σας!!!!! Ελεος περιποιηθητε λιγο ρε γαμωτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom