Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
Ε βλέπει μάλλον ότι η κοπέλα έχει δουλίτσα και λεει δεν το τσιμπαμε το δεκαρικάκι... Αν ο άλλος ειναι καυλωμένος θα κάνει πως δεν καταλαβαίνει.... Αυτά τα φαντασιόπληκτα των τσατσάδων ότι ο καυλωμένος πελάτης (σε μια περιοχή με 30 σπιτάκια που παρέχουν σεξυπηρεσίες) θα κάνει τον μαλάκα για να γαμήσει επειδή πέρασε δωμάτιο με ξεπερνάει...

Boubis_cams

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Μεινετε μακρια απο ελενα ραισα.
Σκετη φόλα πλεον. Καλυτερα ας δωσετε 30€ σε εναν φτωχο.

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456
Δεν έχω δει πιο λυσσασμένη πουτάνα. Να γλείφει κώλο από μόνη της, να λέει στα Ουκρανορωσικα «γαμησε με πιο δυνατά».
Να χύνεις και να σου λέει έχω άλλα δέκα λεπτά, γάμηςε με κι άλλο, αγαπάω το σεξ.

Μια φορά είχα κέφια και την πλήρωσα να την γαμησω από κώλο. Έλαμψαν τα μούτρα της.
Μας καύλωσες ρε κερατά.
Ξέρει κανείς αν είναι εδώ η Ρίτα και αν όχι πότε γυρνάει;
Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.795
Πόντοι
201
Μας καύλωσες ρε κερατά.
Ξέρει κανείς αν είναι εδώ η Ρίτα και αν όχι πότε γυρνάει;
Μου γεννήθηκε η επιθυμία να της σκίσω την κωλάρα.
Φεβρουάριο γυρνάει πήγε να πολεμήσει

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
81

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
Πολλοι περιμενουμε φιλε, Θα αρχισει και αυτη να κλεινεις ραντεβου για να περασεις.
Είναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.089
Πόντοι
13.755
Μεινετε μακρια απο ελενα ραισα.
Σκετη φόλα πλεον. Καλυτερα ας δωσετε 30€ σε εναν φτωχο.
Εσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.900
Πόντοι
456
Εσύ γιατί δεν τα έδωσες σε κανένα φτωχό αφού και πριν ένα μήνα έγραφες ακριβώς τα ίδια για την συγκεκριμένη και τελικά ξαναπήγες?
Δεν υπάρχει λογική όταν αποφασίζει το κάτω κεφάλι. Απλά θα θέλαμε και μια ενημέρωση.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
291
Πόντοι
21
Είναι παιδί του λαού... Ελπίζω να μην αρχίσει με τίποτα 50 το απλό. Όποια φευγει και έρχεται με ένα 10ρακι τσιμπημένο ξεκινάει
Καλα χαλαρωστε λιγο δεν ειναι η πρωτη φορα που φευγει η κοπελα για αρκετο καιρο, ανθρωπος ειναι να χαλαρωσει θελει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom