Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
277
Πόντοι
21
Εκεί στο μύλο δεν βλέπουν οι αρχές που έχει γίνει χωματερή τριγύρω
Είμαι μια υγειονομική βόμβα και τα μουνόπανα στη διεύθυνση υγείας που κυνηγάνε τα μπουρδέλα κ εμάς ( και κακά κάνουν ) δεν την βλέπουν που μυρίζει όλη η περιοχή τριγύρω;;;

Μόνο να κοιτάνε τα μπουρδέλα να είναι ,300 μέτρα από ναούς κ σχολεία κυνηγάν κ δεν κοιτάνε που στο μύλο που μετάφεραν τα μπουρδέλα έχει γίνει τεράστια χωματερές παράλληλα τον γραμμών

Πόσο μουνόπανα όλοι οι υπεύθυνοι .γαμω το σπίτι τους ..ξεφτιλες ....κ επειδή αρκετά τέτοια μουνόπανα διαβάζουν το σαητ από το τμήμα ηθών μέχρι υγειονομικό μπας κ βγάλουν λαβράκια ,,τους λέω να παν να γαμηθουν .....
Ας κάτσουν κ οι μπουρδελαρχες να στείλουν επιστολή στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση επιτέλους.
Πες τα ρε φίλε τι χάλια μαύρα είναι αυτά μόνο εκεί που τους συμφέρει πάνε και κάνουν και καλά δουλειά (δουλεύουν τον κόσμο). Το ότι έχει γεμίσει όλη η περιοχή με σκουπίδια δεν έχουν να πουν τίποτα και κάνουν εννοείται. Δυστυχώς αυτό το χάλι και αυτή την μαλακια την βλέπω παντού στην Ελλάδα κακό συνήθειο πρέπει να κοπεί.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.121
Πόντοι
26.141
Πες τα ρε φίλε τι χάλια μαύρα είναι αυτά μόνο εκεί που τους συμφέρει πάνε και κάνουν και καλά δουλειά (δουλεύουν τον κόσμο). Το ότι έχει γεμίσει όλη η περιοχή με σκουπίδια δεν έχουν να πουν τίποτα και κάνουν εννοείται. Δυστυχώς αυτό το χάλι και αυτή την μαλακια την βλέπω παντού στην Ελλάδα κακό συνήθειο πρέπει να κοπεί.
Τους πειράζει να είμαι τα μπουρδέλα μέσα σε αστικό κλοιό κ έστειλαν τα μπουρδέλα στου διαόλου τη μάνα δίπλα σε χωματερές και λάσπες ....σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις τα μπουρδέλα είναι στο κέντρο ...Άμστερνταμ Αμβέρσα Βρυξέλλες κλπ ...εδώ μετράνε με τη μεζούρα να έχουν αποστάσεις 300 μέτρα από ναούς κ σχολεία ...

Λες κ.καμουκε καμιά παρανομία που γαμαμε κας τιμωρούν κ τρέχουμε σε χωματερές κ βουρκους

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
593
Πόντοι
81
Κλειστό ήταν πάντως σήμερα το Γκοντιβα και κατά τις 3 που πέρασα κλειστά και το Μπελά Ντόνα αν και μπαινοβγαίνανε κάτι αμάξια τώρα δεν ξέρω αν δούλευε οφ δε Ρέκορντ…Αρκετά κλειστά γενικά το μεσημέρι !

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
151
Πόντοι
0
Κλειστό ήταν πάντως σήμερα το Γκοντιβα και κατά τις 3 που πέρασα κλειστά και το Μπελά Ντόνα αν και μπαινοβγαίνανε κάτι αμάξια τώρα δεν ξέρω αν δούλευε οφ δε Ρέκορντ…Αρκετά κλειστά γενικά το μεσημέρι !
Μεχρι τις 3 δουλευει η Λαρα ασχετα αν στο προγραμμα λεει 6 εκτος και αν δεν εχει κοσμο, τοτε το παει πιο αργα.
Αυριο θα ξεφορτωσω ενα φιλο εκει.. του ειπα να κλεισει ραντεβου δεν ηθελε, βλεπω να τρωει ακυρο η να περιμενει καμια ωρα.
Εγω μαλλον καρφι για τζοανα η αν καποια αλλη στην διαδρομη μου κανει περισσοτερο κλικ, θα ενημερωσω.

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
ΕΕ παιδιά υπάρχει κανένα άλλο σάιτ εκτός από το f g καί sd p... Να βλέπουμε η έστω να διαβάζουμε το πρόγραμμα........
Επίσης η καρίνα σε Πίο δουλεύει καί ποιες ώρες
Ξέρει κανένας Τσάκαλος εάν δουλεύει τώρα

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456
ΕΕ παιδιά υπάρχει κανένα άλλο σάιτ εκτός από το f g καί sd p... Να βλέπουμε η έστω να διαβάζουμε το πρόγραμμα........
Παίχτη για την Καρίνα αναφέρεται σελίδα παρά σελίδα καθώς είναι τρανό μουνί και δυνατό τσιμπούκι, κάνε ένα τσεκ. Ακόμα και αν κάνεις γενικό Search θα σου βγάλει κριτικές από το σπιτάκι που δουλεύει.

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Παίχτη για την Καρίνα αναφέρεται σελίδα παρά σελίδα καθώς είναι τρανό μουνί και δυνατό τσιμπούκι, κάνε ένα τσεκ. Ακόμα και αν κάνεις γενικό Search θα σου βγάλει κριτικές από το σπιτάκι που δουλεύει.
Αδερφέ φιλάτε σελίδα σελίδα διαβάζω πως κάνω search έχει κάποιο κόλπο ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Η καρινα φίλε δουλευει στο Μινώταυρου 3 απέναντι από εκεί που τρώνε οι Σύριοι!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456
Αδερφέ φιλάτε σελίδα σελίδα διαβάζω πως κάνω search έχει κάποιο κόλπο ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία
Πάνω δεξιά στην σελίδα έχει έναν μεγενθυντικό φακό γράψε την λέξη Καρίνα και θα σου βγάλει όλα τα σχόλια που την αναφέρουν και κριτικές. Θα τα βρεις όλα

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Πάνω δεξιά στην σελίδα έχει έναν μεγενθυντικό φακό γράψε την λέξη Καρίνα και θα σου βγάλει όλα τα σχόλια που την αναφέρουν και κριτικές. Θα τα βρεις όλα
Φίλε τόσο καιρό μου βγήκε η Παναγία ούτε πανελλήνιες να έδινα
Να σε καλά φίλε αργιανέ

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Έπεσε πολύ διάβασμα ε;
Εκεί τώρα θα βρίσκεις τα SOS
Τσάκαλος είσαι.... Χρωστάω κέρασμα....... Από έναν παοκτσι
Τώρα είμαι σέ μία φάση να πάω να μήν πάω πάω στα τυφλά μέσα στους βάλτους γιατί έκλεισε το κολοσαιτ......

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456
Τσάκαλος είσαι.... Χρωστάω κέρασμα....... Από έναν παοκτσι
Τώρα είμαι σέ μία φάση να πάω να μήν πάω πάω στα τυφλά μέσα στους βάλτους γιατί έκλεισε το κολοσαιτ......
Πολλοί έχουν πάει και έχουν φάει ήττα γιατί το βρήκαν κλειστό αλλά αν δεν πας δεν θα μάθεις ποτέ ή θα το μετανιώσεις που δεν πήγες. Η καύλα συνήθως σε οδηγεί σε τέτοιες φάσεις. Αν η καύλα είναι μεγάλη και πρέπει να εκτονωθεί σε παρασέρνει. Στην τελική Παρασκευή βράδυ είναι, ρίξε και καμιά βόλτα στην πόλη, κάνε και καμιά τσάρκα για ενημέρωση.
Εκτός βέβαια αν έχεις κανέναν Κέρβερο πάνω από το κεφάλι σου και δεν είναι εύκολη η δικαιολογία.

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Πολλοί έχουν πάει και έχουν φάει ήττα γιατί το βρήκαν κλειστό αλλά αν δεν πας δεν θα μάθεις ποτέ ή θα το μετανιώσεις που δεν πήγες. Η καύλα συνήθως σε οδηγεί σε τέτοιες φάσεις. Αν η καύλα είναι μεγάλη και πρέπει να εκτονωθεί σε παρασέρνει. Στην τελική Παρασκευή βράδυ είναι, ρίξε και καμιά βόλτα στην πόλη, κάνε και καμιά τσάρκα για ενημέρωση.
Εκτός βέβαια αν έχεις κανέναν Κέρβερο πάνω από το κεφάλι σου και δεν είναι εύκολη η δικαιολογία.
Χαχαχχα ο Κέρβερος είναι στην μεγάλη κερβερινα για βόλτα καί ως γνωστόν λείπει ο κέρβερος χορεύουν τα ποντίκια

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Τώρα ρε μάγκες όντος κλείνουν καί δεν δουλεύουν όλα Παρασκευή βράδυ η κάποια είναι ανοιχτά καί απλά δεν ενημερώνουν το site

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456
Τώρα ρε μάγκες όντος κλείνουν καί δεν δουλεύουν όλα Παρασκευή βράδυ η κάποια είναι ανοιχτά καί απλά δεν ενημερώνουν το site
Μην περιμένεις από το σάιτ. Αλλά ντ' αλλά

Georgios4

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
64
Πόντοι
0
Χαχαχχα ο Κέρβερος είναι στην μεγάλη κερβερινα για βόλτα καί ως γνωστόν λείπει ο κέρβερος χορεύουν τα ποντίκια
Εγώ ρε φίλε θέλω ένα Μ... Ψηλό όχι τέρμα αδύνατο όπως η Νατάσα όπως η Λάρα όπως η αλινα στο νταηναμοτ τέτοια φάση λές να έχει τίποτα μπούκωμα η θα έρθω τσάμπα 25 Χιλ κατάλαβες

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.300
Πόντοι
456
Εγώ ρε φίλε θέλω ένα Μ... Ψηλό όχι τέρμα αδύνατο όπως η Νατάσα όπως η Λάρα όπως η αλινα στο νταηναμοτ τέτοια φάση λές να έχει τίποτα μπούκωμα η θα έρθω τσάμπα 25 Χιλ κατάλαβες
Έχω κάνει και εγώ μαλακίες και τσάμπα χιλιόμετρα παλιότερα. Αφού δεν έχεις έλεγχο αξίζει τον κόπο μια βόλτα. Παρασκευή βράδυ και για τα κορίτσια είναι καλή μέρα για να δουλέψουν οπότε το πιο πιθανό είναι να βρεις.
Στα γούστα πάνω κάτω συμφωνούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom