Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.953
Πόντοι
38.177
Πέρασα από το μαγαζί που είχε το φίδι και το τζάκι(ξεχνάω το όνομα) νέα κοπέλα από Ισπανία(ήρθε από Αθήνα) 30 το απλό,40 γυμνό και 50 τελείωμα στο στόμα(στη φυλής με 20€ τα κάνουν αυτά,αλλά βλέπεις εδώ είναι Θεσσαλονίκη...νταβαδες γαμιεσται!!!
Αξιόλογο μωρό,ωραία πέρασα αλλά θα καεί και αυτή εδώ στο βούρκο,σχετικά με τη Μαρία που προανέφερε ο φίλος,αυτή δούλευε στο σεξ εν δε Σίτι και τώρα στις βίλες,ούτε για 20€ δεν αξίζει,είναι τσουβαλι με κοιλουμπα,τα βυζιά πιάνουν πάτωμα και πίπα μόνο το κεφαλάκι,στο άλλο σάιτ τα σχόλια ψεύτικα των νταβαδων,προσοχή,πεταμένα λεφτά είναι η λατίνα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.947
Πόντοι
26.141
Πέρασα από το μαγαζί που είχε το φίδι και το τζάκι(ξεχνάω το όνομα) νέα κοπέλα από Ισπανία(ήρθε από Αθήνα) 30 το απλό,40 γυμνό και 50 τελείωμα στο στόμα(στη φυλής με 20€ τα κάνουν αυτά,αλλά βλέπεις εδώ είναι Θεσσαλονίκη...νταβαδες γαμιεσται!!!
Αξιόλογο μωρό,ωραία πέρασα αλλά θα καεί και αυτή εδώ στο βούρκο,σχετικά με τη Μαρία που προανέφερε ο φίλος,αυτή δούλευε στο σεξ εν δε Σίτι και τώρα στις βίλες,ούτε για 20€ δεν αξίζει,είναι τσουβαλι με κοιλουμπα,τα βυζιά πιάνουν πάτωμα και πίπα μόνο το κεφαλάκι,στο άλλο σάιτ τα σχόλια ψεύτικα των νταβαδων,προσοχή,πεταμένα λεφτά είναι η λατίνα...
Με τον καλό λόγο στο στόμα είσαι όλο για τις κοπέλες μας στο μύλο :confused:

Throwaway_26

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2023
Like
4
Πόντοι
0
Βραδινή βόλτα πριν από λίγο με σκοπό να πετύχω την Αλεξάνδρα αλλά ήταν κλειστά. Πέτρου ερημίτη όπως βλέπουμε προς τα πάνω τέρμα δεξιά ήταν μια Aisha, Ρουμάνα και μικροκαμωμένη. Μου άρεσε αλλά δεν μπήκα γιατί γινόταν χαμός. Κατευθύνθηκα προς τη Χρύσα που γράφεται ότι κάνει καλά τσιμπουκια αλλά ούτε εκεί είχα τύχη. Ήταν συνέχεια στο δωμάτιο. Στα υπόλοιπα που πήγα δε με ενθουσίασε καμία και δεν συγκράτησα ονόματα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.953
Πόντοι
38.177
Με τον καλό λόγο στο στόμα είσαι όλο για τις κοπέλες μας στο μύλο :confused:
Άμα σου αρέσει ν'ακους ψέματα και να ζεις σε φανταστικό κόσμο, ή θα πρέπει να ξεκινήσεις τα ναρκωτικά ή να μήν διαβάζεις εμένα...
Γράφω ότι βλέπω με τα μάτια μου και ότι βιώνω με την τσέπη μου!!

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.187
Πόντοι
446
Η Μαρία ντυμένη δεν μου φάνηκε τόσο χάλια. Καμιά σχέση με το κορμί που υπαινίσσονται οι φώτος του σάιτ... Αλλά μου φάνηκε μια χυμώδης με καλά πιασίματα γκόμενα με πλούσιο μπούστο. Πάντως με έσωσες γιατί την είχα στο πρόγραμμσ για κατάθεση.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.354
Πόντοι
216
Αφού απέτυχα να κλείσω ραντεβού για μασάζ πριν τις μια το μεσημέρι σε Κρισταλ και Βάνα και ήθελα να αδειάσω τα μπαλάκια οπωσδήποτε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μετά από πολύ καιρό σε κάποιο στούντιο. Επειδή δεν είχα όρεξη για πολύ περπάτημα είπα να πάω στα σίγουρακια. Πήγα λοιπόν στο ΜπελλαΝτονα όπου δούλευε η Λαρα. Η υπηρεσία διαπραγματευωταν με κάποιον ηλικιωμένο κύριο και του έλεγε ότι το πιο νωρίς που μπορεί να τον βάλει είναι μια και μισή γιατί μέχρι τότε η Λαρα ήταν σε προγράμματα. Συμφώνησε να περιμένει ο κύριος πάνω από μια ώρα οπότε έφυγα. Επόμενη στάση στην Ν. Ουρανού με Μινώταυρου η είσοδος γίνεται από την Ν. Ουρανού ανεβαίνω τα 4-5 σκαλακια, αριθμό δεν θυμάμαι. Η υπηρεσία μου παρουσίασε τα προγράμματα 40 ευρώ ελεύθερο στοματικό, 50 ευρώ ελεύθερο στοματικό σεξ και τελείωμα στο στόμα. Βγήκε η κοπέλα γύρω στα τριάντα όμορφο πρόσωπο με γυαλιά ωραία κολαρα την οποία και τίμησα σε πίσω κολλητό και μετά γύρισμα και τελείωμα στο στόμα και μετά τα φτύνει. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλη την συνεύρεση και την ρώτησα αν θα την πετύχω ξανά εδώ. Μου είπε ότι δεν ξέρει γιατί συνεργάζεται με πιο πολλά μαγαζιά και τέλος της εβδομάδας θα δουλεύει στο Έρως στο Βόλο. Κατά δήλωσή τής είναι Ιταλίδα ονομάζεται Κατερίνα και έχει ξαναδουλεψει στο ίδιο μαγαζί και κατά το παρελθόν. Αυτά από μένα κύριοι να καλοπερνατε και να καλογαματε.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
265
Πόντοι
21
Αφού απέτυχα να κλείσω ραντεβού για μασάζ πριν τις μια το μεσημέρι σε Κρισταλ και Βάνα και ήθελα να αδειάσω τα μπαλάκια οπωσδήποτε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μετά από πολύ καιρό σε κάποιο στούντιο. Επειδή δεν είχα όρεξη για πολύ περπάτημα είπα να πάω στα σίγουρακια. Πήγα λοιπόν στο ΜπελλαΝτονα όπου δούλευε η Λαρα. Η υπηρεσία διαπραγματευωταν με κάποιον ηλικιωμένο κύριο και του έλεγε ότι το πιο νωρίς που μπορεί να τον βάλει είναι μια και μισή γιατί μέχρι τότε η Λαρα ήταν σε προγράμματα. Συμφώνησε να περιμένει ο κύριος πάνω από μια ώρα οπότε έφυγα. Επόμενη στάση στην Ν. Ουρανού με Μινώταυρου η είσοδος γίνεται από την Ν. Ουρανού ανεβαίνω τα 4-5 σκαλακια, αριθμό δεν θυμάμαι. Η υπηρεσία μου παρουσίασε τα προγράμματα 40 ευρώ ελεύθερο στοματικό, 50 ευρώ ελεύθερο στοματικό σεξ και τελείωμα στο στόμα. Βγήκε η κοπέλα γύρω στα τριάντα όμορφο πρόσωπο με γυαλιά ωραία κολαρα την οποία και τίμησα σε πίσω κολλητό και μετά γύρισμα και τελείωμα στο στόμα και μετά τα φτύνει. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από όλη την συνεύρεση και την ρώτησα αν θα την πετύχω ξανά εδώ. Μου είπε ότι δεν ξέρει γιατί συνεργάζεται με πιο πολλά μαγαζιά και τέλος της εβδομάδας θα δουλεύει στο Έρως στο Βόλο. Κατά δήλωσή τής είναι Ιταλίδα ονομάζεται Κατερίνα και έχει ξαναδουλεψει στο ίδιο μαγαζί και κατά το παρελθόν. Αυτά από μένα κύριοι να καλοπερνατε και να καλογαματε.
Φίλε όταν λες ότι 40 ελεύθερο στοματικό και μετά λες 50 ελεύθερο στοματικό σεξ τι εννοείς;

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Καλη χρονια και απο εμενα.
Ειμαι παλιος, εχω ξανακανει παλιοτερα λογαριασμο στο σαιτ, στην παλια του μορφη.
Στο αθλημα ειμαι αρκετα χρονια απο τις καλες εποχες του βαρδαρη!

Περασα σημερα απο την περιοχη και πηγα να δω αρκετα σπιτακια.
Πρωτα πηγα στην Λαρα, παλια γνωστη μ. που φυσικα οι περισσοτεροι εδω μεσα την γνωριζετε.
Δυστυχως για μενα δεν μπορεσα να περασω μαζι της γιατι ειχε πολυ κοσμο και μερικα ραντεβου?! πρωτη φορα μου ετυχε σε στουντιο να εχουν κλεισει μεσω τηλ. ραντεβου, βγηκε η κοπελα μιλησαμε λιγο και ηταν μεσα στα νευρα, οποτε μαλλον καλα που δεν πηγα αργοτερα γιατι δεν θα περνουσα καλα μαζι της.
Εφυγα απο εκει και πηγα στο στενο διπλα απο την Βιλκα. εδω συναντησα μια Αλεξανδρα, κυπρια.
Γεματουλα, δεν ειμαι φαν.. οποτε και αποχωρησα.
Μετα πηγα στα φριξου και μπηκα στα δεξια ανεβαινοντας, δεν θυμαμαι νουμερα αλλα ειναι δυο κολλητα, στο πρωτο ειχε μια πολυ ομορφη κοπελα την τζοανα, αρκετα του γουστου μου, μικρη ηλικιακα, με πολυ ομορφο κορμι και πολυ ωραιο προσωπο φορουσε και γυαλια, ειχε τατου στα ποδια. Δεν περασα και εδω θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχεις περασει μαζι της.

Στο αλλο ειχε μια μαυρομαλα, δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα.. η κυρια της υποδοχης μου ελεγε οτι εχει διευκολυνση στις τιμες! τι να σας πω, μαλλον εννοουσε οτι ηταν συζητησιμες? η κατι αλλο.
Εφυγα απο εκει και πηγα στα τριδυμα. Νικολ η παλια καραβανα στο ενα και στο αλλο η Βασουλα που μου ξεκινησε το ελευθερο στοματικο απο τα 40 και στο τελος το εκανε 25 και ολη την ωρα που μιλουσαμε μου επιανε το πουλι, ενταξει ειναι περιπτωση η κοπελα. Δεν περασα γιατι ειναι πολυ μακρια απο αυτα που ψαχνω.
Τελευταιο περασμα απο τα λας βεγκας, να δω την Ριτα, ελειπε ομως και δεν ειδα πια ειχαν στην θεση της, πηγα και στο αλλο που ηταν ανοιχτο. εκει ειχαν την Βλαντα σε προγραμμα, πηγα και στο βενους οπου ηταν η Σουζη.

Δεν περασα καπου μιας και δεν ειχα πλεον χρονο στην διαθεση μου αλλα πηρα μια εικονα για την πρωινη βαρδια.
Αυτα φιλοι μ. επομενη βολτα καποιο βραδυ για να δω την Καρινα που μου ελειψε και αλλες κοπελες οπως η εβελινα.
Σε συνεχεια του χθεσινου μηνυματος να γραψω οτι σημερα καταφερα και περασα με την Λαρα.
Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη μου.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.515
Πόντοι
456
Αποτυχια γιατι χυστη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom