Ρωτησα για Bella αν εχει κανεις γνωμη, δεν ακουσα τιποτα...περασα να δω και βγαινει μια gilf κυριολεκτικα..εφυγα ευγενικά
Ηθελα να περασω να δω Μαριζα που εχω διαβασει αναμικτες κριτικες..στο σαλοναρισμα μου φανηκε νταρντανα ωραια με μεγαλο κωλο και βυζια, λεω θα βγαλουμε γουστα.. παιρνω μισαωρο, περναω μεσα..
καλο παιχνιδακι με τα βυζια στην αρχη μεχρι την ανυψωση σε 1-2 λεπτα, μου βαζει κατευθειαν καποτα...τελεια φολα θα φαμε σκεφτομαι.. πως να κανουμε μου λεει, ελα απο πανω της λεω. Αααααα δεν ανεβαινω κανονικα ποτε,μονο αναποδα μου λεει..ανεβαινει για 1 λεπτο και κατεβαινει..πως μου λεει τωρα? Ελα στα τεσσερα.. Κανουμε 3 λεπτα, με σταματαει, ελα κανονικα μου λεει..με σταματαει στο επομενο 4λεπτο.. Δεν θα πηδιομαστε και ολη την ωρα μου λεει και παει για μαλακια.. Μη μου πιανεις την ρωγα μονο γυρω μου λεει...Αντε γεια σκεφτομαι, λεω αστο και ντυνομαι και φευγω.
Κοιταω ρολοι, 19 λεπτα απο οταν μπηκα στο δωματιο, 15 απο οταν μπηκε η κοπελα. Απ τις μεγαλυτερες φολες που εχω δει.
Αχυστος, λεω θα παω και αλλου μπας και γινει κατι γαμω. Περναω Villa erotica. Βγαινουν Mishel και Kristalia. Κανονιζεται ντουετο συντομο. Η Mishel εξαιρετικο παιχνιδακι κατα την πιπα, πολυ καλη. Ωραιο σωμα σφιχτο, με ωραιες καμπυλες. Η Kristalia ακομα μεγαλυτερο κωλο, κοντουλα και αυτη, καυλα σκετη. Αντεχουν στο δυνατο και γιαυτο περασα σουπερ.
Κοινως, ετσι πρεπει να ειναι τα μπουρδελα. Μπραβο στα κοριτσια και για την πρωτοβουλια. Μουτσας γκραθιας.