Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (7 μέλη και 112 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.063
Πόντοι
5.646
Καλημέρα σε όλους,πρωινή στοχευμένη κατάθεση στην Καρολίνα στο afros.εμφανηση πολύ καλή,ωραίο κορμί,ψηλή γυμνασμενη με βυζάρες καιτατουαζ.πολυ απαθές σαλοναρισμα.περασμα για να την δοκιμάσω.ντους μαζί μου να μου πλύνει πολύ καλά την ψωλή αλλά τίποτα από παιχνίδι.πιπα που μέτρια σχεδον αεροπιπα.ανεβηκε από πάνω για μερικά λεπτά,πισωκολητο ,και στα πλάγια μετά από δική της παρότρυνση.πολυ ουδέτερη χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή.απο μένα μόνο το κορμί κ τα βυζιά άξιζαν.υπηρεσειες κάτω του μετρίου.πριγραμνα 40€ ελεύθερο στοματικό.
Προσυπογράφω!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Δες στο Venus ή στο Venus 2 … όποτε δεν την έχω πετύχει στο Villa erotica την έχω πετύχει σε ένα από αυτά τα δυο.
Και γώ την ψάχνω εκεί! Αλλά χτες έμαθα γυρνάει από Παρασκευή!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Επίσκεψη στην Αντριάνα που δυστυχώς ήταν αποτυχία! Ξεκινάει με 40! Αν και την μυρίστηκα την φόλα λιγουρεύτηκα τον πάτο της! Πιστεύω φτιαχτός όπως τα βυζια και τα χείλια της! Πολύ τυπικά πράγματα και ασήμαντη πιπα, με αποτέλεσμα να με καβαλήσει με μισό σηκωμένο πουτσο, δεν άφηνε και πολλά πολλά! Ο πάτος όμως αξίζει έκανε ωραίο παφλασμό και δέχτηκε και σφαλιάρες! Λίγο στα 4 και λίγο από κάτω και την εβαλα να με τελειώσει χειροκίνητα! Σε κάποια φάση πιτσίλισε και κάτι φλόκια την ώρα που το έτριβε! Το συμπέρασμα μου; Κοιτάει να αρπάξει μεγαλύτερα προγράμματα για να ξεδιπλωθεί, μόνο που είναι 40 απλό καταλαβαίνεις! Δεν θα προτιμηθεί ξανά!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Επειδή το θέμα είναι μπουρδελοκατασταση και ταιριάζει με το φόρουμ μπορεί να πει κάποιος αντμιν γιατί μου σβήνει τα θέματα που λεω ότι ψαχνω λαιβ ξεφτιλισμα στο ινσταγκραμ;
Στο ekklisia online μπήκα μηπως;

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Λοιπόν επιστροφή στο μέτωπο μετά από τρεις μήνες...τι γίνεται ρε παιδιά,τι χαμός είναι αυτός στα μπουρδέλα?
Πήγα καρφωτος για το μωρό μου τη Ρίτα αλλά δεν την πρόλαβα.Οποτε είπα ας ρίξω και μια ματιά τριγύρω...

Στο Venus μια ασιατισα άστα να πάνε τρομακτική φάτσα

Απέναντι Μινωταύρου 3 το βαθύ λαρύγγι η Καρίνα, βέβαια ξανθιά ήταν πιο ωραία αλλά παραμένει μουναρα

Νικ.Ουρανου 26 και 28 Έλενα Ρουμάνα νεαρή και Λορυ αντίστοιχα...δε τις είδα όμως ήταν σε προγράμματα και οι δύο

Πίσω Ερημίτη και τα 5 σπίτια ανοιχτά και γεμάτο το πάρκινγκ.
Στο 3 ήταν η Ρεμπέκα ανανεωμένη και αερατη...

Απέναντι από δεξιά στο wet dreams Μαρία ένα μελαχρινό όμορφο κοριτσάκι με ωραίο κωλί μας χαιρέτισε με χειραψία κιόλας

Δίπλα στο Medusa δε μπήκα, υπέθεσα καμιά Μιρέλα πάλι και παραδίπλα στο pussycat Ιζαμπέλα Ισπανίδα την οποία εγώ τη γάμησα Μάρτιο του '20 πριν το πρώτο lockdown στο poison και είχα περάσει καλά μαζί της απ'ότι διάβασα στην κριτική μου

Έφυγα, έκανα κάτι βόλτες στη Γιαννιτσών και μετά μου ήρθε η αναλαμπή και λέω δεν πάω και στο villa erotica να δω αυτήν την τσατσά την καυλιάρα που γράφτηκε... είναι κιόλας υπαρκτό πρόσωπο την είδε κανένας άλλος?? Τέλος πάντων... και βγαίνει ένα μπαζακι Άννα σερβιδα και μου κάνει κλικ και μπαίνω...
Τα πάντα όλα... όρμηξε πάνω μου,γλωσσοφιλα έκατσε πάνω μου και έτριβε μόνη της το μουνι της στον πουτσο...αρχιδογλειψιμο,κωλογλειφαδα, πίπα σε ρυθμούς κομπρεσέρ και λυσσασμένη... για μένα ατεχνη αλλά σε άλλους μπορεί να αρέσει...πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο... στο γλειφομούνι παραδίνεται εντελώς και δύο δάχτυλο μες το μουνι...στο τέλος τα παίρνει και όλα στο στόμα και πας για ύπνο.
Μπράβο φοβερή περίπτωση τα κάνει όλα, άμα δεν κολλήσεις στην εμφάνιση θα φας καλά
Και γώ ο μαλακας έφυγα και πήγα στην ξενερωτη μόνο για τον κωλο! Καλύτερα θα περνούσα στην Άννα όπως φαίνεται! Και έκανε και ωραίο σαλοναρισμα με το μουνι χύμα!

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Περασα σημερα στο prive με caroline ,ενα ξανθο μαννεκεν απο Κιεβο,60 ευρω για 69 προσφορα απο 70.Τι να γραψω ,δεν προλαβα να γαμησω ,εχυσα στο 69 ,μεγαλη καβλα το κοριτσι,μουνακι τριανταφυλλενιο,κωλαρακι μεταξενιο,επαιξαν προκαταρκτικα στο ορθιο,πηρα και ενα στοματοφιλο,τριφτηκε πανω στον πουτσο μου και οπως προειπα κατεθεσα στο 69 γλειφοντας την υπεροχη τρυπουλα της.Δεν τα πηρε στο στομα ,αγγλικα μιλαει.Δεν συνηθιζω τα 60αρια,αλλα ενα καλο γαμησι αποτελει φαρμακο τον μελαγχολικο αυτον Σεπτεμβρη,τα χαλαλισα γιατι αν τη δεις εξω θα σου φυγουν τα σαγονια.Κορμαρα.
Και εγώ πέρασα από κει αλλά δεν τρελάθηκα.Ομορφο μωρό ψηλό ξανθό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Φαινόταν λίγο ξινουλα αλλά εάν πέρασες καλά όλα τα άλλα περιττεύουν.Διπλα στο badgirls περίμενα για μια Αλεξάνδρα που αποδείχτηκε κάτω του μετρίου ,χοντρούλα.

Περασα μια να τσεκαρω και αυτή την Ρίτα αλλά ήταν σε 30ωρο πρόγραμμα όποτε δεν κάθησα.Ασχημο το γεγονός ότι δεν υπάρχει τσατσα αλλά ένας κύριος ο οποίος παίζει το ρόλο της τσατσας αλλά χωρίς να σε βάλει μέσα στο σπιτάκι .απλά σου λέει ότι είναι μέσα το κορίτσι και εάν θέλεις ξαναπερνας κάτι το οποίο μοιάζει διόλου επαγγελματικό.
Η μικρή στου Πέτρου ερημίτη 2α είχε ωραίο look άλλα πολλά σπυριά στον κωλο.Μου την παρουσίασε η τσατσά ως Αμάλια και όχι Αμαλία.Μικρο κοριτσάκι ωραίο και γλυκό .
Κατόπιν πέρασμα απ' το belladonna που με υποδέχτηκε η τσατσά και παρουσίασε την Υπερψηλη Άντζελα.Μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω σεξ με διάμετρο κορίτσι αλλά από φάτσα και διάθεση στο σαλοναρισμα με χαλούσε.
Έπειτα πέρασμα από 2 paradise σπιτάκια στο ένα η μαυρουλα και στο άλλο μια Αντριάννα η οποία μόλις είχε βγει από δωμάτιο και ετοιμαζόταν να μπει σε 2 ακόμα ,μου έκανε εντύπωση ότι είχε τόσο πολλή πελατεία γιατί από πρόσωπο με χαλούσε η μύτη .Διέκρινα πάντως αρκετή καλή ενέργεια και πολλή καλή διάθεση επίσης από την τσατσά.
Τελευταία σπιτάκια αυτά γύρω στον αφρό όπου μου εμφανίστηκαν 2 κάτω του μετρίου (σαν γυφτορουμανες μιλφ)και μια με το όνομα Καρολίνα που μου έκανε εντύπωση.Η αλήθεια ήταν ότι περίμενα και μια τρίτη απογοήτευση αλλά αυτή ήταν με απόσταση καλύτερη εμφανισιακά.
Αυτά !

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Και εγώ πέρασα από κει αλλά δεν τρελάθηκα.Ομορφο μωρό ψηλό ξανθό αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.
Φαινόταν λίγο ξινουλα αλλά εάν πέρασες καλά όλα τα άλλα περιττεύουν.Διπλα στο badgirls περίμενα για μια Αλεξάνδρα που αποδείχτηκε κάτω του μετρίου ,χοντρούλα.

Περασα μια να τσεκαρω και αυτή την Ρίτα αλλά ήταν σε 30ωρο πρόγραμμα όποτε δεν κάθησα.Ασχημο το γεγονός ότι δεν υπάρχει τσατσα αλλά ένας κύριος ο οποίος παίζει το ρόλο της τσατσας αλλά χωρίς να σε βάλει μέσα στο σπιτάκι .απλά σου λέει ότι είναι μέσα το κορίτσι και εάν θέλεις ξαναπερνας κάτι το οποίο μοιάζει διόλου επαγγελματικό.
Η μικρή στου Πέτρου ερημίτη 2α είχε ωραίο look άλλα πολλά σπυριά στον κωλο.Μου την παρουσίασε η τσατσά ως Αμάλια και όχι Αμαλία.Μικρο κοριτσάκι ωραίο και γλυκό .
Κατόπιν πέρασμα απ' το belladonna που με υποδέχτηκε η τσατσά και παρουσίασε την Υπερψηλη Άντζελα.Μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα μου γεννήθηκε η επιθυμία να κάνω σεξ με διάμετρο κορίτσι αλλά από φάτσα και διάθεση στο σαλοναρισμα με χαλούσε.
Έπειτα πέρασμα από 2 paradise σπιτάκια στο ένα η μαυρουλα και στο άλλο μια Αντριάννα η οποία μόλις είχε βγει από δωμάτιο και ετοιμαζόταν να μπει σε 2 ακόμα ,μου έκανε εντύπωση ότι είχε τόσο πολλή πελατεία γιατί από πρόσωπο με χαλούσε η μύτη .Διέκρινα πάντως αρκετή καλή ενέργεια και πολλή καλή διάθεση επίσης από την τσατσά.
Τελευταία σπιτάκια αυτά γύρω στον αφρό όπου μου εμφανίστηκαν 2 κάτω του μετρίου (σαν γυφτορουμανες μιλφ)και μια με το όνομα Καρολίνα που μου έκανε εντύπωση.Η αλήθεια ήταν ότι περίμενα και μια τρίτη απογοήτευση αλλά αυτή ήταν με απόσταση καλύτερη εμφανισιακά.
Αυτά !
αμαλια δεξια απο το medusa λες?Μια μαυρομαλλα με καρε μαλλι!?

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Εντάξει βρήκα κριτική της.Στον αφρό.Μια άλλη Αμαλία στην Πέτρου ερημίτη 2α γλυκούλα μικρούλα καλό μωρό στο δωμάτιο ξέρει κανείς
καλησπερα τι ωρα πηγες φιλος στην αμαλια πετρου ερημιτη?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Και το απογευμα εχει ενα δρακο αυτο το μαγαζι που θελει και λεφτα για να τη γαμησεις :headbang::headbang:
Μαν την πετυχα ενα βραδυ αυτη την τσουβαλοσακουλα που λες και νωμιζα οτι μας κανει πλακα, αν ζουσε ο Μπονατσος, ισως εβγενε απο την κουζινα φωναζοντας Βλας μπακ.!! ....της λεω θυμηθηκα οτι ειμαι παντρεμενος και εφυγα... με ακολουθαει ως στην πορτα και μου λεει.... τους γαμαω και τους παντρεμενους...θα σε γαμισω ενα βραδυ ...μου κανει γελοντας....τρομακτικη εμπειρια....:new_shocked:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ε δες την άλλα μετά πάνε Ρίτα :rockon:
Την είδα δύο φορές Αλ ,από εμφάνιση δεν λέει και πολλά για αυτό δεν πέρασα ,σερβιδα δεν ειναι σίγουρα ..γυφτάκι μοιαζει.
Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή γιατί μπαζο δεν το λες αλλά δεν σε εντυπωσιάζει και στο σαλοναρισμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Την είδα δύο φορές Αλ ,από εμφάνιση δεν λέει και πολλά για αυτό δεν πέρασα ,σερβιδα δεν είμαι σίγουρα ..γυφτάκι μοιαζει.
Θα δοκιμαστεί κάποια στιγμή γιατί μπαζο δεν το λες αλλά δεν σε εντυπωσιάζει και στο σαλοναρισμα
Μα το έγραψα αν δεν κολλήσεις στην εμφάνιση μπαίνεις.... ναι γυφταριο κανονικό ίσως είναι σερβογυφτισσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μα το έγραψα αν δεν κολλήσεις στην εμφάνιση μπαίνεις.... ναι γυφταριο κανονικό ίσως είναι σερβογυφτισσα
Το διάβασα εννοείται..!
Καλός όρισες και ενεργά στη δράση !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom