argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Αν δεν σου αρκεί η Νικόλ δεν ξέρω με τι θα ικανοποιηθείς...
Πέρασα γύρω στις 16 και ήταν κλειστά τα τρίδυμαΑν δεν σου αρκεί η Νικόλ δεν ξέρω με τι θα ικανοποιηθείς...
Ξαναδοκιμασε μετά τον Δεκαπενταύγουστο....Πέρασα γύρω στις 16 και ήταν κλειστά τα τρίδυμα
Η Χριστίνα η Ρουμάνα έχει πλέον μεγάλες βυζάρες (μεγαλύτερες από τη Νικόλ). Τη βρίσκουμε στο Inside (Φρίξου 14, συνήθως πρωινή βάρδια).Ποια έχει το μεγαλύτερο στήθος ;
Η απογευματινή - βραδινή τους ξεκινάει στις 17:00 , δεν ξέρω αν ανοίξαν μετά η αν έχουν κλείσει για 15αύγουστο. Αλλά αν πήγες αποκλειστικά για Nicol αυτή είναι μόνο πρωινή. Εγώ σκέφτομαι να πάω για τις απογευματινές αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν αυτές τις μέρες ... η αν πάω τελικάΠέρασα γύρω στις 16 και ήταν κλειστά τα τρίδυμα
Στο άλλο σαιτ την έχει μέχρι τις 17.00Η απογευματινή - βραδινή τους ξεκινάει στις 17:00 , δεν ξέρω αν ανοίξαν μετά η αν έχουν κλείσει για 15αύγουστο. Αλλά αν πήγες αποκλειστικά για Nicol αυτή είναι μόνο πρωινή. Εγώ σκέφτομαι να πάω για τις απογευματινές αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν αυτές τις μέρες ... η αν πάω τελικά
50ρικο;Καλησπέρα σε όλους,επίσκεψη κ κατάθεση στη Ναρυ, πρόσχαρη,φιλική δεν άφησε δάχτυλο πολύ,πολύ καλή πίπα κ δυνατό σφυροκόπημα,όπως χτυπήθηκε κ πολύ καλά από πάνω.δυνατη κατάθεση για άλλη μια φορά.
Σε αυτά τα στούντιο το πρόγραμμα δεν ανανεώνεται καθημερινά όπως στα άλλα που αλλάζουν κοπέλα κάθε μέρα , οπότε ίσως να είχε ρεπό και να μην ενημέρωσαν το σάιτ , η εκτός αν δούλεψε αλλά έφυγε νωρίτερα απο τις 5 που θα σχολούσε κανονικά δεν ξέρω.Στο άλλο σαιτ την έχει μέχρι τις 17.00
Στο redlight που ήταν Τρίτη 50 απλό, 60 ελεύθερο στοματικό, ...50ρικο;
Για αυτό ρωτάω ,πέρασα και εγώ κατά τις 5 το απόγευμα και έφυγα τρέχοντας.Στο redlight που ήταν Τρίτη 50 απλό, 60 ελεύθερο στοματικό, ...
Τι εννοεις πλεον? Άλλαξε κάτι?Η Χριστίνα η Ρουμάνα έχει πλέον μεγάλες βυζάρες (μεγαλύτερες από τη Νικόλ). Τη βρίσκουμε στο Inside (Φρίξου 14, συνήθως πρωινή βάρδια).
Τους τελευταίους μήνες έβαλε αρκετα κιλά. Κατά συνέπεια μεγάλωσε αρκετά και το στήθος της.Τι εννοεις πλεον? Άλλαξε κάτι?
Μπορείς σε παρακαλώ να με στείλεις dm όνομα μη πηγαίνω άδικα ?Αυτο νομιζω κανείς απο μας δεν το ξέρει. Επομένως δεν έχεις πάρα να της στείλεις μυνημα στο messenger. Θα σου απαντήσει πιστεύω σιγουρα. Σε μένα απαντάει πάντα.
Ρε παίκτες αυτή η Βικτόρια είναι να σε πληρώσει όχι να την πληρώσειςΤριτη πηρα Βικτωρια,σημερα παρασκευη τζεσυ,στο blue dreams φριξου 15 που δουλευει προσωρινα με το απλο προγραμμα και διασκεδασα με 60 πολυτιμα ευρω.Δυο εξαιρετικες επιλογες σε ωραιο μαγαζι με απιθανα κτιστα κρεβατια.Βεβαιως 15λεπτο,η Βικτωρια περισσοτερο καθεται χωρις ρολοι.Τελικα ειμαστε πολυ ωραια εδω!I love thessaloniki.Σεβομαι τις κοπελες που ζητουν πιο πολλα και καπου καπου τις πληρωνω,ομως η βασικη μου επιλογη ειναι το 30αρι.2 εβδομαδιαιως επι 4,240 μηνιαιως ,κρατιεσαι μονιμως σε φορμα ολο το χρονο και υπαρχουν επιλογες.
Αγαπητε ολες δεν κανουν για ολους,δεν ειναι υποχρεωτικο,στα δικα σου ματια η Βικτωρια δεν φτουραει,για μενα και για πολλους αλλους μας φερνει ορεξη ,σχετικα ειναι ολα αυτα.Ενταξει εσυ μη πας,αλλα τι της λειπει αραγε?Ρε παίκτες αυτή η Βικτόρια είναι να σε πληρώσει όχι να την πληρώσεις