Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
Καλημέρα μαγκες.

Εχθες πολυ νέκρα έπεσε

Κεφαληνιάς 8 : Ένα ομορφούλικο ξανθό,Εμμανουέλα

Τι ωρα??? Απογευματινη η βραδυνη???????
Πες μου γιατι αρχισα να Τον χτυπαω στο τραπεζι για να μελανιασει.!! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Τι ωρα??? Απογευματινη η βραδυνη???????
Πες μου γιατι αρχισα να Τον χτυπαω στο τραπεζι για να μελανιασει.!! :2funny: :2funny:
πρεπει να πας οπωσδηποτε ε; :grin: :grin:

σε βλεπω με φραπεδια καραουλι απεξω....το νεο τηλεφωνο σας το χω δωσει; :think:

ΥΓ.εχει πλακα να μας μας πεταξαν το ονομα να τσιμπησουμε :jerking: και να μην ειναι αυτη.....για μαθε.... :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
πρεπει να πας οπωσδηποτε ε; :grin: :grin:

σε βλεπω με φραπεδια καραουλι απεξω....το νεο τηλεφωνο σας το χω δωσει; :think:

Ελεγα το βραδυ να παω Μιραμπελα, αν ειναι απογευματινη η Εμμανουελα...μου χαλαει τα σχεδια.!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

μπες και δεν θα χασεις......εχει και προγραμματακια με γυμνο τσιμπουκι και 69 και ειναι αστερι στον πεοθηλασμο... :pipa2:

και εγώ θέλω  :2funny: :2funny: :2funny: αλλά που  :2funny: :2funny:
Θα πάρω τσάρκα κανα φιλαράκι και θα πάω να δω για το βράδυ για κεφαληνίας.

Επισκέπτης
Παιδιά πριν κάποιο καιρό είχα ανεβεί πάνω και είχα βρεθεί με την Αφρούλα αν δεν κάνω λάθος.Τι γυναικάρα είναι αυτή...
Δεν έχω λόγια.
Σωματάκι αρκετά καλό με βυζί τούμπανο.Σιλικόνι.
Ανέβηκε σαν γατούλα πάνω μου τρυφερά αφού είχαμε μια ψιλοκουβέντα στο φιλικό.
Μου τρίφτηκε αρκετή ώρα θα έλεγα μέχρι να πάρω εγώ πρωτοβουλία για γαμήσι.
Τσιμπούκι δεν θέλεις με ρώτησε?
Μόνο την μουνάρα σου θέλω της λεώ :2funny:
Γέλασε πουτανίστικα και μου έτριψε τις βυζάρες της στο πρόσωπο.
Την γύρισα ιεραποστολικό με τα πόδια της στον αέρα και άρχισα τρελό σπρώξιμο.
Το μωράκι έβγαζε κραυγούλες συνέχεια και έδειχνε να το ευχαριστιέται με το παραπάνω.
Μετά την γύρισα πισωκολητό οπού εκεί της έδωσα και κατάλαβε.Οι κραυγές της θα ακουγότανε μέχρι έξω ενώ όταν πήγα να σταματήσω μου φώναζε να συνεχίσω :grin:
Μετά από αρκετή ώρα γαμησιού άρχισε να κάνει κάτι σπασμούς με την λεκάνη όπου με στράγγιξε τελειώς.Θα έλεγα ότι τελείωνε και αυτή μαζί μου αν δεν ήταν επαγγελματίας...Ποιος ξέρεις.
Τα κοπλιμέντα πάρα πολά.Οτί την έχεις μεγάλη οτί την γαμάς καλά.
Μπραβό στην Αφρό.
Σπανίζουν κοπέλες με τέτοια τρελή όρεξη για πούτσα.
Αφού τελιώσα έκατσε λίγα λεπτά δίπλα μου αναψοκοκκινισμενη από το γαμήσι,με σκούπισε μου έδινε φιλάκια και πίασαμε πάλι κουβέντα...

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα μαγκες.

Εχθες πολυ νέκρα έπεσε

Κεφαληνιάς 8 : Ένα ομορφούλικο ξανθό,Εμμανουέλα
La femme:Λούση(νομίζω έιχε φωτος και στο άλλο site)
Sex and city :κλειστό

Villa erotica:Ανδριάννα οπου και πέρασα μέσα,σαν να κάνεις σεξ με πορνοστάρ,ωραία φάση εστω και για μια φορά.

Υ.Γ.: Γνωρίζει κανείς που πήγε η Ιζαμπελα/Μιραμπέλα απο την Κεφαληνιας 8???
παντως πεμπτη βραδυ στο κεφαλληνιας ηταν η μιραμπελα

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πριν κάποιο καιρό είχα ανεβεί πάνω και είχα βρεθεί με την Αφρούλα αν δεν κάνω λάθος.Τι γυναικάρα είναι αυτή...
Δεν έχω λόγια.
Σωματάκι αρκετά καλό με βυζί τούμπανο.Σιλικόνι.
Ανέβηκε σαν γατούλα πάνω μου τρυφερά αφού είχαμε μια ψιλοκουβέντα στο φιλικό.
Μου τρίφτηκε αρκετή ώρα θα έλεγα μέχρι να πάρω εγώ πρωτοβουλία για γαμήσι.
Τσιμπούκι δεν θέλεις με ρώτησε?
Μόνο την μουνάρα σου θέλω της λεώ :2funny:
Γέλασε πουτανίστικα και μου έτριψε τις βυζάρες της στο πρόσωπο.
Την γύρισα ιεραποστολικό με τα πόδια της στον αέρα και άρχισα τρελό σπρώξιμο.
Το μωράκι έβγαζε κραυγούλες συνέχεια και έδειχνε να το ευχαριστιέται με το παραπάνω.
Μετά την γύρισα πισωκολητό οπού εκεί της έδωσα και κατάλαβε.Οι κραυγές της θα ακουγότανε μέχρι έξω ενώ όταν πήγα να σταματήσω μου φώναζε να συνεχίσω :grin:
Μετά από αρκετή ώρα γαμησιού άρχισε να κάνει κάτι σπασμούς με την λεκάνη όπου με στράγγιξε τελειώς.Θα έλεγα ότι τελείωνε και αυτή μαζί μου αν δεν ήταν επαγγελματίας...Ποιος ξέρεις.
Τα κοπλιμέντα πάρα πολά.Οτί την έχεις μεγάλη οτί την γαμάς καλά.
Μπραβό στην Αφρό.
Σπανίζουν κοπέλες με τέτοια τρελή όρεξη για πούτσα.
Αφού τελιώσα έκατσε λίγα λεπτά δίπλα μου αναψοκοκκινισμενη από το γαμήσι,με σκούπισε μου έδινε φιλάκια και πίασαμε πάλι κουβέντα...
η σωστοτερη επαγγελματιας.ισως οτι καλυτερο υπαρχει.ειναι και ευπαρουσιαστη αλλα δε τα σπαει κιολας απο εμφανιση. μαλακας  που δεν την προσεχει?? εγς για μαγκα τον κοβω.. τεσπα οπως τα βλεπει τα πραγματα κανεις..

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
   μια γρηγορη ματια σε μερικα που πεταχτηκα κατα τις 8 το βραδυ σημερα

-προμηθεως 11 μια ψηλη μετρια βουλγαρα 30 απλο 40 χαλαρο κ 50 ακαποτο

-σαπφους 5 η τζεναρα 30 απλο 40 ακαποτο και 60 κωλαρακι κ επειδη ειμαι καλο παιδι το αφηνε 50
αφου με χουφτωσε καλα καλα τη χουφτωνω κ γω το κωλαρακι και διαπιστωσα πως ειναι πολυ ωραιο
κριμα που ειναι βαρεμενη ομως :idiot:

-τανταλου 8α μια μετρια ξανθεια

-τανταλου 9 μια ψηλη αδιαφορη 30 απλο

-τανταλου 14 (αλουμινατο) εδω ηταν το μωρο 30 απλο 40 χαλαρο 50 ακαποτο 60 69
80 κωλαρακι και 120 ολα μαζι πιτσιρικα ξενη φυσικα αλλα κορμι κ φατσουλα τελεια
την εχει παρει κανεις να μας πει εντυπωσεις

Στην τρελοτζενη αναφερεσαι? Αυτη που εσδινε κωλο με 50?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
η σωστοτερη επαγγελματιας.ισως οτι καλυτερο υπαρχει.ειναι και ευπαρουσιαστη αλλα δε τα σπαει κιολας απο εμφανιση. μαλακας  που δεν την προσεχει?? εγς για μαγκα τον κοβω.. τεσπα οπως τα βλεπει τα πραγματα κανεις..
συμφωνω φιλος σε ολα
ασε που εγω δεν θα μπορουσα να κανω σχεση με πουτανα
η αφρο ομως ειναι ολα τα λεφτα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Παιζει να ειναι απο τα πιο αστεια σκηνικα να προσπαθησει καποιος να παρει την τρελοτζενη απο κωλο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την "τρελοτζένη" σαν φυσιογνωμία νομίζω την τεσταρα στο παρελθόν πάνω απο χρόνο δηλαδη δεν θυμαμαι συμπεριφορες αλλα για να έχει τετοιο nickname κάτι θα παίζει  :2funny: :2funny:. Αξίζει όμως το 40αρι ακάπωτο ή το κουλούρι στα 50-60 που αναφέρθηκε πιο πάνω ?

gamikoulas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω φιλος σε ολα
ασε που εγω δεν θα μπορουσα να κανω σχεση με πουτανα
η αφρο ομως ειναι ολα τα λεφτα
ε ναι ρε συ ντεκερ!! κατ'εμε κανεισ αντρας δεν μπορει να κανει..πρεπει να ειναι τρελος μακακας!! τελειως απελπισμενος-καμμενος, εκτος αν λειτουργει ωσ νταβας οποτε εκει παω πασο. ναι η αφρο ειναι γαμω τα παιδια!!  για την τρελοτζενη που λετε μια μερα  βγαινει στο σαλονακι και μονο που δε μας βιασε.αλλη μερα ηρθε σαν τρελη και αρχισε να γκαριζει σε μενα''μην τραβας βιντεο και κατι τετοια''  ντοινγκ!! ασχετο επειδη κρατουσα το κινητο στο χερι.και ηρθε απο πανω να δει και της το δειξα. αλλη μερα την ειχα πετυχει με μαυρισμενο ματι.. δεν ξερω απο ποιον εφαγε μπουκετο.. απο πελατη η' νταβα. τεσπα εκανα το λαθος μια φορα να μπω και ρε φιλοι το μετανιωσα οικτρα..΄λεω παλι καλα που δεν εβγαλε καμμια χατζαρα μεσα.. αλλοπροσαλη τελειως συμπεριφορα.. γαμησε τα θελει γιατρο χωρις πλακα. τεσπα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.182
Πόντοι
11.585
Γαμωτο μου εχω προβλημα με το ιντερνετ.! σερνετε λες και ειναι pstn....γαμω την Cyta τους.! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ετσι λεει. Αλλα λεει καινουρια :huh:. Θα παω μια βολτα να δω, τετοιες ευκαιριες δεν χανονται...αλλιως στην Σλοβακα.! :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
471
Πόντοι
2.357
την παλια πορνοσταρ Lolo Ferrari την θυμαται κανεις???....αυτην μου θυμισε αποψε η Γαλλιδα Νικολ στην Αν.Γεωργιου 4 στην οποια κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ειναι ξανθια milf με τεραστιες βυζαρες,ωραιο κορμι,σκυλοφατσα αλλα πολυ ομορφα ματια που απολαμβανεις να σε κοιτανε οταν σε τσιμπουκωνει.κανει βαθυ τσιμπουκι λυσσασμενο αλλα λιγο ατεχνο και ολες τις στασεις χωρις βιασυνη.εκατσε περιπου 30' και στο τελος επειδη δυσκολευομουν να τελειωσω,εβγαλε την καποτα,μου εκανε τσιμπουκι,στο τελειωμα τραβηχτηκε αλλα την πηραν κατι φλοκια ξωφαλτσα στη μαπα.προσφρερει και πρωκτικο στα 80ε
Συμπερασμα....εντελως πορνοσταρ φατσα και συμπεριφορα,προτεινεται ανεπιφυλακτα σε ολους τους σκυλο-milfακηδες....

Σοβαρά μιλάς ρε Αλ..; Πώς κ δε τη θυμάμαι, έχω ακόμα βιντεοκασέτες της..!
Καλά μιλάμε για τόσο τεράστιες βυζάρες..; Πάντως δεν είχα στο νου μου τη Λόλο σαν μιλφ, αλλά έψαξα στο google κι είδα ότι ήταν 37 όταν πέθανε το 2000.. Την είχα για νεότερη, αλλά στις ταινίες της που δα πρέπει να 'ταν γύρω στα 30..
Προσωπικά δεν είμαι μιλφάκιας, αλλά αν η γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, έχει σφιχτό κ γυμνασμένο σώμα δε με νοιάζει η ηλικία.. Αν πάλι είναι σπασμένη στο πρόσωπο, με κρεμασμένο βυζί κ πλαδαρό σώμα δε μ' αρέσει..
Απ' ότι κατάλαβα η Νικόλ είναι στην πρώτη κατηγορία, οπότε θα πάω να τη δω..!
Ξέρει κανείς αν είναι σήμερα εκεί κ για τη Τζούλια στην Προμηθέως 11..;
Κάτι αναφέρθηκε κ για μια Μαργαρίτα βυζαρού στη Ταντάλου.. Ξέρει κανείς πότε είναι..;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.133
Πόντοι
13.755
Σοβαρά μιλάς ρε Αλ..; Πώς κ δε τη θυμάμαι, έχω ακόμα βιντεοκασέτες της..!
Καλά μιλάμε για τόσο τεράστιες βυζάρες..; Πάντως δεν είχα στο νου μου τη Λόλο σαν μιλφ, αλλά έψαξα στο google κι είδα ότι ήταν 37 όταν πέθανε το 2000.. Την είχα για νεότερη, αλλά στις ταινίες της που δα πρέπει να 'ταν γύρω στα 30..
Προσωπικά δεν είμαι μιλφάκιας, αλλά αν η γυναίκα είναι καλοδιατηρημένη, έχει σφιχτό κ γυμνασμένο σώμα δε με νοιάζει η ηλικία.. Αν πάλι είναι σπασμένη στο πρόσωπο, με κρεμασμένο βυζί κ πλαδαρό σώμα δε μ' αρέσει..
Απ' ότι κατάλαβα η Νικόλ είναι στην πρώτη κατηγορία, οπότε θα πάω να τη δω..!
τοσο τεραστιες σαν την LOLO δε γινεται.εγω οτaν την ειδα ομως εκεινη σκεφτηκα αμεσως.ειναι πολυ πορνο-εντυπωσιακη και φοβερη στο δωματιο.δεν ειναι τυχαιο που ολοι εμπαιναν και τις 2 φορες που την εχω δει....και πολυ ευγενικη παρα την εμφανιση της που σε προδιαθετει για αγριες καταστασεις.προχθες ξεχασα να πω οτι ρουφαει και τ'αρχιδια

Επισκέπτης
Γαμωτο μου εχω προβλημα με το ιντερνετ.! σερνετε λες και ειναι pstn....γαμω την Cyta τους.! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ετσι λεει. Αλλα λεει καινουρια :huh:. Θα παω μια βολτα να δω, τετοιες ευκαιριες δεν χανονται...αλλιως στην Σλοβακα.! :grin:

Για τι ακριβώς μιλάμε?

@ Σχοινοβάτης: Εγώ είχα πει γιαυτήν, την είχα πετύχει βραδυνή στο μαρινόσπιτο, πολυ χλιαρή εξυπηρέτηση, οι βυζάρες βυζάρες όμως  :tits: τσέκαρε κ αν δεν σου γυαλίζει στο σαλόνι μην μπεις στο δωμάτιο ελπίζοντας να είναι καλή μέσα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Για τι ακριβώς μιλάμε?

@ Σχοινοβάτης: Εγώ είχα πει γιαυτήν, την είχα πετύχει βραδυνή στο μαρινόσπιτο, πολυ χλιαρή εξυπηρέτηση, οι βυζάρες βυζάρες όμως  :tits: τσέκαρε κ αν δεν σου γυαλίζει στο σαλόνι μην μπεις στο δωμάτιο ελπίζοντας να είναι καλή μέσα.
μιλαμε για την εμμανουελα...ειναι η παλια αυτη που δουλευει στο κεφαλληνιας ή κλωνοποιησαν απλα το ονομα και ειναι αλλη;εσυ λογικα θα την θυμασαι....

Επισκέπτης
μιλαμε για την εμμανουελα...ειναι η παλια αυτη που δουλευει στο κεφαλληνιας ή κλωνοποιησαν απλα το ονομα και ειναι αλλη;εσυ λογικα θα την θυμασαι....

Ναι την θυμάμαι, δεν την είχα γαμήσει ποτέ, μου φαινόταν ξενέρωτο που ήταν ελληνίδα κ έλεγε αυτό το τυπικό "καλησπέρααα". Ε στάνταρ η ίδια θα είναι.. είχε περάσει κ από αυτό το μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom