You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (7 μέλη και 34 επισκέπτες)
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.030
- Πόντοι
- 446
αυτη η Ινα στις βιλλες γιατι τοσο διαφορα με τις φωτογραφριες ρε παιδες....
περιμενα να δω την κορμαρα που ειχε στις φωτο...και ειδα μια ντουλαπα με διχτωτο καλσον...
περιμενα να δω την κορμαρα που ειχε στις φωτο...και ειδα μια ντουλαπα με διχτωτο καλσον...
...και μέτρια στο δωμάτιοαυτη η Ινα στις βιλλες γιατι τοσο διαφορα με τις φωτογραφριες ρε παιδες....
Πήγα εχτές το βράδυ στα μπουρδέλα, σκεφτόμουν καρίνα... κλειστά, άντε λέω πάμε Άννα για πίπα κλειστά και αυτή. Πήγα στης Λάρας μπας και έχει τίποτα καλό, εμφανίστηκε μια ξανθιά αρκετά όμορφη αλλά κάτι με ενοχλούσε πάνω της και δεν πέρασα. Πήγα πάλι Λιλιάνα, όπως έχει πει και ένας φίλος φτάνει πια! Πέρασα σούπερ. 60 ευρώ με 69 και όταν βγήκα παραπατουσα. Αν γαμιεται έτσι σε αυτή την ηλικία με τον κάθε ξεκαρφωτο πως γαμιοταν στα 18 με κάποιον που γουσταρε; Τι γυναίκες βγάζει η Ουκρανία! Πραγματικά από καλύτερα γαμισια
Αν ξέρει κανείς να με πει σίγουρα αν είναι γιατί θέλω να πάω παιδία η κοπέλα είναι φοβερήΉταν ανοιχτών το ινσαιτ, αν δούλευε η Καταλίνα δεν ξέρω.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Λογικα δουλευει, στο αλλο σαιτ incall εχει τηλεφωνο, χτυπα να δεις το σηκωνουν.?? και επιβεβαιωσε.Αν ξέρει κανείς να με πει σίγουρα αν είναι γιατί θέλω να πάω παιδία η κοπέλα είναι φοβερή
MasterGr
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
καλη η Καταλινα φιλε?Είδες κάνεις την καταλινα που είναι στο inside αυτές τις μέρες?
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 1.436
Προσοχή, το μωρό δαγκώνει!καλη η Καταλινα φιλε?
Ναι φίλε κανεις καλύτερο σεξ και από γκομενα μαζί της και από εμφάνιση τοπ σκέφτομαι να πάω από τα σπίτια σήμερα και θέλω να ξέρω απλά αν είναι ακόμα γιατί είναι από τις λίγες πλέον που αξίζουν!καλη η Καταλινα φιλε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πιο πιθανό είναι να δουλεύει απλά έρχομαι από επαρχία και θέλω να είμαι πιο σίγουροςΛογικα δουλευει, στο αλλο σαιτ incall εχει τηλεφωνο, χτυπα να δεις το σηκωνουν.?? και επιβεβαιωσε.
Κυριολεκτικά όμως!Προσοχή, το μωρό δαγκώνει!
Το πρόγραμμα θα πάρεις; Ρωτάω γιατί όποτε πάω όλο κάτι δίωρα έχειΝαι φίλε κανεις καλύτερο σεξ και από γκομενα μαζί της και από εμφάνιση τοπ σκέφτομαι να πάω από τα σπίτια σήμερα και θέλω να ξέρω απλά αν είναι ακόμα γιατί είναι από τις λίγες πλέον που αξίζουν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πιο πιθανό είναι να δουλεύει απλά έρχομαι από επαρχία και θέλω να είμαι πιο σίγουρος
Το πρόγραμμα θα πάρεις; Ρωτάω γιατί όποτε πάω όλο κάτι δίωρα έχεει
Συνήθως κάνω πρόγραμμα με πρωκτικόΤο πρόγραμμα θα πάρεις; Ρωτάω γιατί όποτε πάω όλο κάτι δίωρα έχει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις