Εμμανουέλα στα paradiseΠαιδια πειτε κανενα ονομα απο καμια που να αξιζει...Λεμε φολeς ολες,χαλια κατασταση κτλ. Καμια που να αξιζει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 79 άτομα (3 μέλη και 76 επισκέπτες)
Όντως θέλει έγκριση πλέον , παλιά έγραφες ότι ήθελες αλλά και πάλι αν ήταν κάτι που δεν τους άρεσε το κατεβάζανε σε μερικές ώρες που το βλέπανε.το αστειο ειναι οτι αν θυμαμαι καλα πρεπει καποιος να το εγκρινει προτου μπει σχολιο στο σαιτ τους.
Στρατηγέ μου... Αν ρίξουν πίσσα... Θα πηγαίνουν όλοι όπως να ναι... Θα χαθεί ο μπουσουλας... Θέλει σεβασμό... Κ στα λάστιχα...κ στο χώρο...Αυτονα τον χωματόδρομο ρε μάγκες δεν μπορούν να τον ρίξουν λίγο πισσα; έχουμε γαμησει τα λάστιχα
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Πήγα με Ρόζα στη ερημίτη δεξιά από τα καινουρια το δευτερο δήθεν ισπανίδα αλλά μιλουσε ελληνικα τη λεω από που είσαι με λέει Ρουμάνα καλή κοπέλα καθαρή ωραία βυζια καινπεταχτο κωλο ζήτησα χαλαρό αλλά με έκανε και ακαποτο χωρίς να το ζητήσω 50 ευρώ καλουτσικη ήταν θα ξανά πήγαινα ίσως
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Δλδη 60 το ακάποτο στην εριμιτη; Μάλιστα...Πήγα με Ρόζα στη ερημίτη δεξιά από τα καινουρια το δευτερο δήθεν ισπανίδα αλλά μιλουσε ελληνικα τη λεω από που είσαι με λέει Ρουμάνα καλή κοπέλα καθαρή ωραία βυζια καινπεταχτο κωλο ζήτησα χαλαρό αλλά με έκανε και ακαποτο χωρίς να το ζητήσω 50 ευρώ καλουτσικη ήταν θα ξανά πήγαινα ίσως
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.065
- Πόντοι
- 5.646
Και ξεπετες επίσης!Ενα πουλακι μου ειπε οτι μια Τζουλιετ,Λατινα ειναι μουναρα και κανει παπαδες μεσα.
Όλες οι κριτικές για την Julieta - Νικηφόρου Ουρανού 11 (Villa Erotica)
www.bourdela.com
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Και ξεπετες επίσης!
Όλες οι κριτικές για την Julieta - Νικηφόρου Ουρανού 11 (Villa Erotica)www.bourdela.com
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Είναι πολύ ευγενική και πολύ καθαρή. Την ίδια εντύπωση άφησε και σε μένα.Εγώ πάντως Τις προάλλες πήρα μια ρουμάνα στο πρώτο σπιτάκι αριστερά έτσι όπως μπαίνεις στρίβοντας δεξιά από τις Ράγες των τρένων. Αν δεν κάνω λάθος πριν λίγο καιρό δούλευε εκεί μία άλλη ρουμάνα μελαχρινή, της οποίας το όνομα επίσης δεν θυμάμαι αν και την είχα πάρει.
Απ’ όσο θυμάμαι νομίζω την λένε Άννα, είναι γύρω στα 35 με 40, φορούσε ένα ολόσωμο δικτυωτό και είχε μέτριο προς καλό σωματάκι. Πολύ καλά ελληνικά, άψογη Συνεννόηση και φάτσα που παραπέμπει σε αλβανίδα αλλά όντως είναι ρουμάνα.
Δεκτική και θετική σε ότι της είπα στο παράβολο των 30 €, μυρωδάτη και πρόσχαρη, θέλοντας με κανοποίησει
Λεκτικά τις φαντασιωσεις μου, Χωρίς να λέει εγώ δεν τα λέω αυτά και τέτοια! Κώλος όπως σασ είπα αρκετά καλός. Θα το χαρακτήριζα γήινο.
Σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος με το απλό παράβολο των 30 €, ίσως ξανά προτιμηθεί
spirtoulis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2022
- Like
- 158
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα με julieta κολομβιανή.
Εμφανισιακά μουν@ρ@.
Μπηκα στο δωμάτιο και έκανε κανένα 20λεπτο μέχρι να έρθει.(νομίζω ότι δεν είχε άτομο σε άλλο δωμάτιο)
*Στο ιεραποστολικό στινοταν λίγο άβολα για να μην μπαίνω όλος μέσα (αν και είναι λίγο πηγάδι)
*Στα 4 τραβιόταν λίγο μπροστά για να μην μπαίνω όλος μέσα.
Αφού δεν τελείωνα με ρώτησε τι να κάνουμε τώρα.(για να τελειώσω)
*Ανέβηκε από πανό μου όπου έκανε μια καλουτσικη προσπαθεία αλλά τίποτα.Και μου είπε do you have 2 minutes.
Δεν τελείωσα.
Συμπέρασμα: μουν@ρ@ γκόμενα αλλά τα ψιλοεκλαψα τα λεφτά μου.
Ξέρει να γαμ**τε αλλά δεν θέλει
Ενα πουλακι μου ειπε οτι μια Τζουλιετ,Λατινα ειναι μουναρα και κανει παπαδες μεσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ξεπετες επίσης!
Όλες οι κριτικές για την Julieta - Νικηφόρου Ουρανού 11 (Villa Erotica)www.bourdela.com
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.144
- Πόντοι
- 3.346
Να πεις το πουλακι οτι ειναι κυνηγετικη περιοδο.. και αν παμε και μας βγει κομοδινο, θα φαει καμια με το δικαννο.Ενα πουλακι μου ειπε οτι μια Τζουλιετ,Λατινα ειναι μουναρα και κανει παπαδες μεσα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Ε,μα τον μπουφο....Να πεις το πουλακι οτι ειναι κυνηγετικη περιοδο.. και αν παμε και μας βγει κομοδινο, θα φαει καμια με το δικαννο.
Αυτος περασε πολυ καλαομως λεει.
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Η Τζούλιετ όντως όμορφη είναι και μικρή.Αλλα μεσα ήταν γαμησετα.Κομοδινο από τα λίγα.Τωρα αν της χωσαν γκάζια και άλλαξε δεν ξέρωΕ,μα τον μπουφο....
Αυτος περασε πολυ καλαομως λεει.
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.097
- Πόντοι
- 1.076
Όχι 60 50 έδωσα αλλά πάλι είναι πολλά για εκεί νόμιζα θα έχει 40Δλδη 60 το ακάποτο στην εριμιτη; Μάλιστα...
doggifuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 474
- Πόντοι
- 290
Γυρισε εδω και 2βδομαδες.Περιοδος προφανως η ισως!Ποιος ξερει.Περναω χθες για την Καρινα το τσιμπουκι και ηταν κλειστη. Τελικα γυρισε? Ή γυρισε και ειχε καμια περιοδο?
younghunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 453
- Πόντοι
- 21
πέρασα εχθές το βράδυ στο ξύλινο μέσα στο στενάκι (απέναντι) από το Μινωταύρου 16.
Ήταν 2 βουλγάρες τις έκοψα, δεν συγκράτησα ονόματα, αλλά ήταν με ζαρτέρες κάναν και παρτούζα... ρωτάω τσατσα παίζουν καθόλου μέσα ή απλά στήνονται στη σειρά.
κάνουν κάνουν μου λέει, και φιλάκια και χαδάκια.
η μια με μαύρο κοντό μαλί και η άλλη ξανθό (νομίζω) με γυαλάκια.
30 το απλό 40 πιο χαλαρά.
λεω θέλω παρτούζα με το απλό. 80 μου λέει. γιατί βρε καλή μου λεω, ε τόσο έχει η παρτούζα.
Αντε καλά λέω ας περάσω.
Ε η συνέχεια όπως τη φανταζόμουν. μπαίνουν μέσα. ειδικά αυτή με το μαύρο κοντό μαλί, ήταν απλά για μπάτσες. είπα να τη σιχτιρίσω και να της πω σήκω φύγε, αλλά δεν το έκανα... κακώς.
ουτε χαδακια, ουτε φιλάκια, ουτε τίποτα. μου παίρνουν μια πιπα εναλάξ. απο 2 λεπτά. σταματάει η μαλάκο με το μαύρο μαλί και μου λέει σεξ; της λέω οχι θέλω κι άλλη πίπα, ξενέρωσε, μου παίρνει άλλο 1 λεπτ΄΄ο και σταματάει μου λεει θα μας γαμήσεις;
ε τις γύρισα στα 4, λίγο τη μια λίγο την άλλη, ίσα να τελειώσω να σηκωθώ να φύγω.
σκουπίδια.... τίποτα παραπάνω.
Ήταν 2 βουλγάρες τις έκοψα, δεν συγκράτησα ονόματα, αλλά ήταν με ζαρτέρες κάναν και παρτούζα... ρωτάω τσατσα παίζουν καθόλου μέσα ή απλά στήνονται στη σειρά.
κάνουν κάνουν μου λέει, και φιλάκια και χαδάκια.
η μια με μαύρο κοντό μαλί και η άλλη ξανθό (νομίζω) με γυαλάκια.
30 το απλό 40 πιο χαλαρά.
λεω θέλω παρτούζα με το απλό. 80 μου λέει. γιατί βρε καλή μου λεω, ε τόσο έχει η παρτούζα.
Αντε καλά λέω ας περάσω.
Ε η συνέχεια όπως τη φανταζόμουν. μπαίνουν μέσα. ειδικά αυτή με το μαύρο κοντό μαλί, ήταν απλά για μπάτσες. είπα να τη σιχτιρίσω και να της πω σήκω φύγε, αλλά δεν το έκανα... κακώς.
ουτε χαδακια, ουτε φιλάκια, ουτε τίποτα. μου παίρνουν μια πιπα εναλάξ. απο 2 λεπτά. σταματάει η μαλάκο με το μαύρο μαλί και μου λέει σεξ; της λέω οχι θέλω κι άλλη πίπα, ξενέρωσε, μου παίρνει άλλο 1 λεπτ΄΄ο και σταματάει μου λεει θα μας γαμήσεις;
ε τις γύρισα στα 4, λίγο τη μια λίγο την άλλη, ίσα να τελειώσω να σηκωθώ να φύγω.
σκουπίδια.... τίποτα παραπάνω.
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Μάγκες δεν είναι αντιεπαγγελματικο όταν θες να πάρεις πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις και σου λέει βαριέμαι να περιμένω;;
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Εννοείται φίλος, η συμφωνία είναι συμφωνία. Εάν σου ξηγηθηκαν έτσι και ήσουνα μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο τότε ήταν ατιμία. Καλό θα ήταν να αναφερθεί που σου φέρθηκαν έτσι.Μάγκες δεν είναι αντιεπαγγελματικο όταν θες να πάρεις πρόγραμμα με 2 εκτονώσεις και σου λέει βαριέμαι να περιμένω;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις