Καλησπερα συναδελφοι! Αφηστε κανενα αλλον να παει με την Λαρα ρε παιδια..οσο θυμαμαι τον εαυτο μου στα ρδελα.. δεν ξαναδα τετοιο πραγμα 8 αμαξια ειχε σημερα οταν πηγα και οπως μπηκα, βγηκα...τι να κατεβω απο το αμαξι, να μου πουνε ελα μετα απο καμια ωρα.. περασα μετα και ειχε τα φωτα κλειστα.. κανα διωρο πριν σχολασει..και κατι λιγα αμαξια μεσα, μαλλον θα ηταν οι τελευταιοι.
Πηγα ειδα την τζουλιετ στο γκολντεν λιπς, ενταξει ωραια κοπελα.. ημουν να περασω εκει και σε μια αλλη τελικα περασα στην αλλη, Βανεσα στο βενους 2 πισω..θα γραψω κριτικη αυριο, μετρια πραγματα.. ρωσιδα δηλωνει μιλαει καλουτσικα Ελληνικα.. την εκοψα για 25 εως 30 ηλικια και δεν θυμαμαι να την εχω ξαναδει στην πολη.. αλλα οταν την ρωτησα δεν απαντησε... το μαγαζι αχουρι!
Στ αλλα που πηγα.. διπλα στο ξυλινο ειχε δυο αλβανεζες, μαλλον διδυμες μοιαζαν παρα πολυ..λιγο σκουρο αρα γυφτο αλβανιδες...νεαρες σχετικα και ψιλο καλες εμφανισιακα.
Απεναντι μια Καρινα ηταν μεσα με προγραμμα δεν εκατσα να την δω.. και στο διπλα το γωνιακο μια ροζα , μικροκαμωμενη με ωραιο κωλο..λιγο με χαλασε η φατσα.. και στο σπιτι της ειρηνης η Ελενα -ραισα ενταξει καλη κοπελα ισως καποια στιγμη περασω.
Γενικα αρκετη κινηση με αμαξια.. και κατι πιτσιρικαδες γυρνουσαν με τα ποδια..