Μινι βολτα εν μεσω βροχης, κινηση ελαχιστη, αλλα ειχε, η βροχη δεν σταθηκε εμποδιο για τους συναθλητες να ξεχυθουν στα σοκακια της πληρωμενης ιδωνης....
Ξεκινησα απο Κοροβαγκου 5, η μελαχρινη Τζουλιετα, μα καμια σχεση με την κοπελα που υπαρχει στο αλλο σαιτ, (και ο αλλος στα σχολια γραφει οτι αυτο που βλεπετε αυτο θα συναντησετα
, γαμω την κηδεια μου, τυφλος ειναι ο πουστης.???
) ποιο ασχημο προσωπο, μεγαλα βυζια μαλλον σιλικονατα, που η τσατσα ελεγε οτι ειναι φυσικα και δικα της, νταρντανα, δεν με κλικαρε. Ν.Ουρανου 11, η αλλη Μαρινα μελαχρινη μουναρα ειναι μονο στις φωτογραφιες, γιατι απο κοντα ειναι αστα να πανε, νταρντανα και αυτη, αγνωριστη με ψιλοχαλια σωμα... παχακια και ψωμακια....να βλεπεις και να απορεις.
Φριξου 9, 2 κοπελες, Σαρα, αδυνατο λιγεροκορμο πουτσομεζεδακι, με καλο στενο κωλαρακι, τσαχπινιαρα, οι φωτος της ειναι αντιπροσωπευτικες.
Και 2η κοπελα, η μαυρουλα Εμυ, σχετικα ψιλη γκομενα με μπουταρες, προσωπο πολυ καλο για μαυρη, οι φωτος της ειναι δικες της με ελαχιστο φωτοσοπ, ή παλαιοτερες, επιδερμιδα απαλη, την πληρωσα και μπηκα στο δωμα, σωματαρα, στα 4αρα ειναι μαγεια η κωλαρα της, τα βυζια της δεν τα ειδα, δεν εβγαλε το πανω μερος, οσο αν και προσπαθησα να την πεισω, μαλλον εχει σταφιδιασμενα βυζια και ντρεπεται, κατι για σιλικονες ελεγε δεν καταλαβα, στο σεξακι το προσπαθησε, αλλα δεν με ενθουσιασε, χαμογελαστη και ευδιαθετη, γενικα δεν εδειξε βυασινη, Ελληνικα δεν μιλαει, Αγγλικα πολυ λιγα. 27 χρονων βραζιλιανα λεει. Γενικα ''καθαρη'' για μαυρη, δεν μυριζε καθολου, ουτε τα μαλια της, μου ειπε να ξαναπαω.!!!!!
...ζητουσε αν εχω whatsup, μαλλον ψαρευει πελατεια.??? Καλο κοριτσακι, αλλα θελει δουλεια ακομα.