πάτος για ασταμάτητο σφυροκόπημα, όντως έχει πέσει σε σχέση με παλαιότερα αλλά ακόμα κρατιέταιΔυστηχως, δεν για εμενα, εχει σωματαρα ομως για 50αρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 115 άτομα (7 μέλη και 108 επισκέπτες)
veteranos2
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2020
- Like
- 114
- Πόντοι
- 0
Π Ερημίτη 3 Ρεβέκα 80 ευρώ βράδυ.Συναγωνιστές το υπάρχει στα στούντιο πρόγραμμα με δύο εκτονώσεις; και αν ναι πόσο θα κοστίσει λυπητερη;
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Μάγκες Ανταλινα και Μανταλένα ποτε θα ξαναδούμε στα σπίτια; γνωρίζεις κάποιος κάτι;
αν εννοεις αντελινα απο τριδυμα δουλευε χτεςΜάγκες Ανταλινα και Μανταλένα ποτε θα ξαναδούμε στα σπίτια; γνωρίζεις κάποιος κάτι;
giwrgospap1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα μύστες,
Νέος στην πόλη, και ψάχνω κοπέλα να κάνει πρωκτικό. Ιδανικά να είναι και μιλφ. Έχετε να προτείνετε κάποια;
Νέος στην πόλη, και ψάχνω κοπέλα να κάνει πρωκτικό. Ιδανικά να είναι και μιλφ. Έχετε να προτείνετε κάποια;
Διαγραμμένο μέλος 234316
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 21
Φοράει μήπως γυαλιά, ψηλές κάλτσες και δηλώνει και καλά Ιταλίδα; έχει μήπως και ένα σημαδακι στον κωλο;αν εννοεις αντελινα απο τριδυμα δουλευε χτες
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.499
- Πόντοι
- 216
Όπλο δυνατό...Πιστόλι τι εννοείς;
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Μάγκες καμία μικρούλα και αδύνατη έχετε να μου προτείνετε;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.832
- Πόντοι
- 11.585
΄΄Η Ριτα το ξερει....ακονιζει το μαχαιρι....''Όπλο δυνατό...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Που ανοιγη τρύπες στην καρδιά.. Σφακιανακης
Την γυαλίζει καλά την κάννη
Λίγες σελίδες πίσω λέγανε για την Μπιάνκα στο Φρίξου 13 , φαντάζομαι πως θα είδες τα σχόλια αλλά λέω σε περίπτωση που έχασες μερικές σελίδες. Θέλω να την δω και εγω αυτή αλλά δεν βγήκα για μπουρδελότσαρκα εδω και καιρό. Λογικά αμα παω και την πετύχω μια που θα την δω και μια που θα περάσω μιας και μου αρέσουν οι αδύνατες.Μάγκες καμία μικρούλα και αδύνατη έχετε να μου προτείνετε;
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 220
- Πόντοι
- 21
Όντως πρέπει και εγώ να πάω να δω αυτή την Μπιάνκα, φαίνεται ότι είναι ακριβώς στα γούστα μουΛίγες σελίδες πίσω λέγανε για την Μπιάνκα στο Φρίξου 13 , φαντάζομαι πως θα είδες τα σχόλια αλλά λέω σε περίπτωση που έχασες μερικές σελίδες. Θέλω να την δω και εγω αυτή αλλά δεν βγήκα για μπουρδελότσαρκα εδω και καιρό. Λογικά αμα παω και την πετύχω μια που θα την δω και μια που θα περάσω μιας και μου αρέσουν οι αδύνατες.
Μανταλενα νομίζω σταμάτησε φίλε μου....Μάγκες Ανταλινα και Μανταλένα ποτε θα ξαναδούμε στα σπίτια; γνωρίζεις κάποιος κάτι;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 3.346
Απο πληροφοριες που εχω θα σας ξενερωσω λιγο για Ριτα!
εκοψε καποια εξτραδακια που εκανε στο απλο.. θελει δηλαδη να βαλετε πιο βαθια το χερι στην τσεπη!
εκοψε καποια εξτραδακια που εκανε στο απλο.. θελει δηλαδη να βαλετε πιο βαθια το χερι στην τσεπη!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις