Καλησπερα συναδελφοι επεστρεψα για να φυγω διακοπες!
ειχα χρονο σημερα και γυρισα οτι σπιτακι ηταν ανοιχτο η μου ανοιγαν (μερικα οχι) μιας και ειχα καιρο να κανω τσαρκα ειπα να μπω σε ολα και η κατασταση απογοητευτικη-τραγικη!
Η καταθεση που εγινε στο παρανταις ακομα χειροτερη, θα ακολουθησει κριτικη αν υπαρχουν τα σπιτακια. Τι να κανω ελειπε η Λαρα θα παιρνουσα εκει..εχει περιοδο μου ειπαν. Παμε ολα με την σειρα, αν και αρκετα ονοματα δεν θυμαμαι.
Κοροβαγκου 5 μες στο στενο δηλαδη, Μια Κιρα εδω, ηρθε βαρεσε προσοχη και εφυγε..δεν μου αρεσε, ειχε μεγαλα βυζια σιλικονη, μετρια φατσα και καλο κωλο.. 50 απλο! στο αλλο δεν μου ανοιξαν.
Στουντιο παρανταις. εδω εγινε η αποτυχημενη καταθεση στην αντριανα..απλα μακρια, θα γραψω κριτικη..ηταν στο δεξια οπως μπαινουμε μαζι με μια αλινα, μετρια αβυζη ψιλο γυφτακη..40 και η δυο το απλο.
Στο αριστερα οπως μπαινουμε, μια λουνα βραζιλιανα, γυρω στα 40 με μεγαλο κωλο μετριο βυζι..δεν τρελαθηκα 40 απλο!
και τελος στο βαθος, ειχαν μια ονομα δεν θυμαμαι ξανθια με αρκετα σημαδια στην κοιλια, ραγαδες η κατι αλλο..οχι καλο θεαμα, αν και σαν παρουσια βλεποταν. 40 απλο!
Red Night. Γαληνη εδω..την ειδα και λεω καπου την ξερω μολις μου ειπε το ονομα θυμηθηκα οτι ειναι παλια καραβανα..αδιαφορη για μενα με αρκετα κιλα, 40 απλο!
Red Light. Ροξανα..ειχε ερθει και παλιοτερα μιλφ ρωσιδα..ωραια για την ηλικια της..40 απλο!
Red Diamond. Εδω μετανιωσα που δεν περασα αν και το σκεφτηκα αρκετα, καρολινα ομορφη προ μιλφ με μικρο βυζακι και ωραιο σωμα.. νομιζω απο ουκρανια ειπε η τσα2 40 απλο!
Μπελα ντονα. Μια ναστια απο ουκρανια..μελαχροινη ψιλη με λιγα κιλακια.. 40 απλο!
Στην παλια εκκλησια μπηκα στα τρια που ηταν ανοιχτα..στο βαθος αριστερα μια μιχαελα..χοντρουλα μετρια 30 απλο..διπλα και πισω μια γνωστη αλβανεζα μιλφ 30 και μπροστα αριστερα μια μαυρομαλα καλη κοπελα, γνωστη ειναι αλλα ποτε δεν θυμαμαι το ονομα της..δουλευε παλια στο λας βεγκας.30 απλο!
Στην φριξου τωρα πανικος.. παμε μια στα γρηγορα. στο χοτ λειντι δεν ανοιγαν, αριστερα ειχε κατι παλιες, μαλιστα μια στο πρωτο πρεπει παλια να δουλευε με το ονομα ντονα, νομιζω και ενα φεγγαρι ειχε παει επαρχια (κατερινη) μεγαλα βυζια να κρεμανε.. αστα καποτε ηταν λιγο ωραια. διπλα η ξανθια γνωστη εχω περασει καποιες φορες μαζι της παλια..πιο πανω μια χοντρουλα ονομα δεν θυμαμαι το ιδιο και στο σπιτι της εφης, εκει λιγο πιο καλη ξανθια. 30 ολα αυτα!
Απεναντι στα δυο κολλητα, στο πρωτο μια χουανιτα, μινιον πολυ..νομιζω δουλευε παλιοτερα στο ποιζον, 40 απλο! διπλα ειχε ενα ενδιαφερον ξανθο..δεν θυμαμαι νινα την ειπε.. καλη παρουσια, νομιζω απο 40 ποιζον ανοιχτο αλλα δεν ανοιγαν.
Τριδυμα. πρωτο δεν ανοιγαν, δευτερο νικολ γιαγια πλεον..και στο αλλο μια αδιαφορη χοντρη μιλφ.
Τερμα κατω στα δυο νικηφορου. Η ειρηνη η γνωστη μιλφ με αλλο λουκ πλεον το αφησε παλι το μαλλι μακρυ, σουλουπωσε λιγο και το σωμα, αλλα δεν με συγκινη πλεον! διπλα μια δεν θυμαμαι καθολου πως ηταν
30 και τα δυο.
Λας βεγκας ολα κλειστα..εκτο απο το μονο του οπου ηταν η φριντα. και τα βενους μαζι με το ξυλινο.
Στι νταλικες. απο αριστερα γινονται κανα δυο καινουργια στουντιο..τ αλλα κλειστα, τα απεναντι ολα ανοιχτα, στο πρωτο μια καινουργια ρομα-να πιπινακι, ντενιζ νομιζω την ειπε ψιλοκαλο μου φανηκε..διπλα μια φιλη της τσα2ς ετσι ειπε η γιαννα που με 30 τα κανει ελευθερα.. και ειναι 30αρα για 40 την εκοψα, αδιαφορη για μενα..και τελος η γνωστη πρασινοματα ρουμανα ελενα ηταν στο δωματιο και εφυγα 30 απλο! Αυτα τα λιγα απο εμενα.. χρωσταω κριτικη για την αντριανα -πατατα στο παρανταις, καλες διακοπες σ ολους τα λεμε!