Εγώ αφήνω αλλά όταν η γνώμη σου φτάνει να γίνει κριτική στη δική μου συμπεριφορά εντός και εκτός μπουρδέλου τότε θα λάβεις και την απάντηση ...
Αφού τα λες έτσι λογικά γιατί δεν απάντησες στο μέλος aristotelis που με μηδέν συμμετοχή εδώ μέσα ειρωνεύεται την επιλογή μου να δίνω γλωσσόφιλα με μια πουτανα που κάνει γλειφοκωλια και ρωτάς εμένα αν παίρνω ποσοστά??
Δηλαδή για να υπερασπιστώ το λογικό και το δίκαιο πρέπει να παίρνω ποσοστά?
Εσύ ας πούμε που στα 100 μηνύματα που έχεις γράψει στα 70 ρωτάς και στα υπόλοιπα 30 αναφέρεις αποκλειστικά την Ειρήνη παίρνεις ποσοστά από την Ειρήνη??
Ρε φιλε,ειλικρινα,δεν παιζεσαι.
Αν διαφωνεις με καποιον,ή αν θεωρεις οτι σου θιγει την πουτανα,ΑΜΕΣΩΣ θα πας να δεις ποσα μυνηματα εχει γραψει,ποιες κοπελες αναφερει,ποσες κριτικες εχει,ποτε εκλασε τελευταια φορά,και άν τρωει τα μακαρονια του με κιμά ή με τυρι.
Χαλαρωσε,ουτε μπαμπάς εισαι εδω μεσα,ουτε μοντεράτορ,ουτε θελω να ελπιζω,εχεις καποιο οικονομικο συμφερον απο το site.
Ο τιτλος σου ΣΕΒΑΣΤΟΣ μονο σε οτι αφορα ενημερωση εδω μεσα,που βοηθησες αρκετους,περαν αυτου δεν δικαιουσαι ουτε να προσβαλεις,ουτε να φιμωνεις,ουτε να απαιτεις να μην διαφωνει κανενας μαζι σου.
Και αν καποιος σε εθιξε,παψε να σκουζεις σαν κλαμενη γατα,και να ανατρεχεις να δεις τι εγραψε ο αλλος τα τελευταια 30 χρονια εδω μεσα,για να του την "βγεις",και απαντησε του ομορφα και ωραια με την δικια σου γνωμη.
Χαλαρωσε και κανε κουβεντα με ολους,και μην συμπεριφερεσαι σαν τον νταβατζή του forum
Υ.Σ.:το οτι ειμαι φανατικος πελατης της Ειρηνης δεν το εκρυψα,το οτι δεν εχω γραψει πολλες κριτικες επισης φαινεται,μπορει (που ξερεις) να εγραφα παλαιοτερα με αλλο ονομα και να βαρεθηκα.
Εδω μεσα γραφουν οσοι θελουν ,οτι θελουν,οποτε θελουν.
Στο ξαναλεω,μην εισαι τοσο μυγιαγγιχτος,μην εισαι τοσο επιθετικος.
ΔΕΝ ειναι εδω μεσα ολοι για να σου την πουνε.
Φιλικα.