Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Εχουμε και δουλειες δεν ειμαστε ολη μερα στο μπου και εξαλου ειμαι παντρεμενος αλλα εχω 8 κριτικες.Εσυ;
Και ποιος σου ειπε οτι εγω ειμαι στο μπου για να γραφω κριτικες?Το οτι εισαι παντρεμενος τι σχεση εχει?Αρκετοι ειναι παντρεμενοι η εχουν γκομενες αυτο δεν τους εμποδιζει απο το να γραφουν κριτικες.Εσυ εισαι απο το 14 εδω μεσα και εχεις μονο 8.Τα μνματα σου ειναι εξισου λιγα που σημαινει οτι περισσοτερο παρακολουθεις τι γραφουν οι αλλοι παρα ενημερωνεις εσυ ο ιδιος το community.Εμενα τα μνματα μου εδω μεσα εχουν και καποιες κριτικες για κοπελες και γενικοτερη αναφορα για του περι τινος προκειται στα σπιτακια.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Σωστα...ειναι πολλα και τα 30,40,50... για Ελλαδα των 600,700,800 ευρω....
Με 10 ευρω επρεπε να τις εχουνε και να λενε και ευχαριστω...αλλα υπαρχουν και οι αλλοι που τις διακινουνε. Αυτοι φτιαχνουν τις τιμες και οχι οι κοπελες...και μαλιστα χωρις αποδειξεις...αφορολογιτα..
Αρε κρατος!!! Που εισαι;;;
Εγώ θα έλεγα καλύτερα πως θα έπρεπε να είναι ποιο αποδοτικές σε αυτες τις τιμες! Να το δίνουμε το 40 αλλά να περνούμε τις παροχές! Κάποιες στα 40 ούτε τα βυζια δεν σε αφήνουν να χουφτώσεις! Δεν λέω πως δεν θα με βόλευαν οι ποιο χαμηλές τιμες! Επιλέξαμε ακριβό σπορ όμως!

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ξέρουμε σε ποιο δουλεύει η Ιζαμπέλα και τι ωράριο? Πήγα μια φορά τώρα πρόσφατα μεσημερι στα τρίδυμα και δούλευε στο ένα η Νικόλ και στο άλλο μια ψηλόλιγνη μελαχροινή 50ρα αληθινά.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Εγώ θα έλεγα καλύτερα πως θα έπρεπε να είναι ποιο αποδοτικές σε αυτες τις τιμες! Να το δίνουμε το 40 αλλά να περνούμε τις παροχές! Κάποιες στα 40 ούτε τα βυζια δεν σε αφήνουν να χουφτώσεις! Δεν λέω πως δεν θα με βόλευαν οι ποιο χαμηλές τιμες! Επιλέξαμε ακριβό σπορ όμως!
Αυτές που το παίζουν δύσκολες και δεν αφήνουν ούτε βυζιά δείξε λίγη αγριάδα ίσως και καμία ψιλή....να δεις τι καλά μετά τα γουστάρουν όλα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Αυτές που το παίζουν δύσκολες κι δεν αφήνουν ούτε βυζιά δείξε λίγη αγριάδα ίσως και καμία ψιλή....να δεις τι καλά μετά τα γουστάρουν όλα.
Άμα όμως μπει ξαφνικά κανένας μπράβος μέσα δεν ξέρω αν θα προλάβεις να φύγεις :cheesy::cheesy:
Πρόσεχε τι γράφεις φίλε ..έχει κόσμο που τα παίρνει σοβαρά αυτά .άσε μην πάει κανένας και αρχίσει καμία στα χαστούκια

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αυτές που το παίζουν δύσκολες και δεν αφήνουν ούτε βυζιά δείξε λίγη αγριάδα ίσως και καμία ψιλή....να δεις τι καλά μετά τα γουστάρουν όλα.
Παντως καλη ιδεα...θα το κανω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μεσημεριανό βροχερό πέρασμα απευθείας στο hot lady για κρυσταλια. Ήθελα να τσεκάρω πως είναι από κοντά.
Btw ο χωρος παρά πολλά αυτοκίνητα παρκαρισμένα.
Η τσα2 Δέσποινα πολύ ευγενική και πρόθυμη.
Η δε Κρυσταλια υπέροχη. 22 χρόνων πολύ δοτική και πρόσχαρη με υπέροχο γνήσιο κωλο.
ΚΩΛΑΡΑ!
Μπηκα χωρίς δεύτερη σκέψη και πέρασα υπέροχα με το απλό των 40€.
Συνίσταται !
Ακολουθεί κριτική

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Άμα είναι για ένα γαμησι να παίζουμε ξύλο φέξε μου και γλίστρησα! Πάω στο στανταρακι κι όλα μέλι γάλα!

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Μαρακι σημερα στο wet αν δεν κανω λαθος αυτο που ειναι στα δεξια του μεδουσα . λογικα ειναι καινουργια , βεβαια ειχα να κατεβω κανα μηνα
22 χρονων πιπινακι ξενο , λιγα ελληνικα τα βασικα
φατσα ωραια μαυρομαλλα βυζακι μικρο . κωλος οχι τεραστιος αλλα καλοσχηματισμενος
40Ε με ελευθερο
πολυ μετρια πιπα παθητικη , στο σεξ εβαζε το κορμι της με τροπους που δεν μπορουσα να εξηγησω , στα 4 δεν μπορεσα να την γαμησω , καποια στιγμη στεγνωσε η κοππελα και δεν ειχε ουτε λιπαντικο , με τελειωσε αναγκαστηκα με χερι που το εκανε καλαχαχα :headbang:

δεν αξιζει ουτε τα χοντρα , η φατσα της ηταν λες και το εκανε σαν αγγαρεία και οταν της γαμας δεν σε κοιταει καν , η κλεινει ματια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Χθες πέρασα από Βένους ,είχε Ρόζα ,Βερόνικα και Φρίντα αλλά ελεύθερη εκείνη την στιγμή είχε μόνο την Φρίντα .
Τελικά μπήκα στο δίπλα στη μιλφ Νατάσα ,αρκετα καλή και ευδιάθετη.τονιζω ότι είναι μιλφακι ..μην αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες σιγά την γκόμενα και σιγά το μουνι και τέτοια ..

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Μαρακι σημερα στο wet αν δεν κανω λαθος αυτο που ειναι στα δεξια του μεδουσα . λογικα ειναι καινουργια , βεβαια ειχα να κατεβω κανα μηνα
22 χρονων πιπινακι ξενο , λιγα ελληνικα τα βασικα
φατσα ωραια μαυρομαλλα βυζακι μικρο . κωλος οχι τεραστιος αλλα καλοσχηματισμενος
40Ε με ελευθερο
πολυ μετρια πιπα παθητικη , στο σεξ εβαζε το κορμι της με τροπους που δεν μπορουσα να εξηγησω , στα 4 δεν μπορεσα να την γαμησω , καποια στιγμη στεγνωσε η κοππελα και δεν ειχε ουτε λιπαντικο , με τελειωσε αναγκαστηκα με χερι που το εκανε καλαχαχα :headbang:

δεν αξιζει ουτε τα χοντρα , η φατσα της ηταν λες και το εκανε σαν αγγαρεία και οταν της γαμας δεν σε κοιταει καν , η κλεινει ματια
Στην Εριμητη τα 3 που είναι μαζί όλες οι κοπέλες έτσι λητουργουν. Δεν εχω ακούσει ποτέ καλά σχόλια για καμια

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
463
Πόντοι
21
Πήγα πριν λίγο πίσω από το sex and the city , νομίζω το poison.

19χρονη λεπτού πολύ ωραίο σώμα. Ότι πρέπει για αυτούς που γουστάρουν να γαμουν πρωτοετείς φοιτήτριες (τέτοια φάση είναι).

Δεν μιλάει καθόλου κατά την διάρκεια.

Πιπα απλή, δεν ξέρει πολλά.

Της πιάνεις και τα 2 κωλομερια με το ένα χέρι.

Της τον έβαζα τέρμα και έκανε γκριμάτσες

Γενικά αξίζει το 40 που ζητάει αν ψαχνεις μια πιτσιρικά να την κάνεις ότι θες.

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Χθες πέρασα από Βένους ,είχε Ρόζα ,Βερόνικα και Φρίντα αλλά ελεύθερη εκείνη την στιγμή είχε μόνο την Φρίντα .
Τελικά μπήκα στο δίπλα στη μιλφ Νατάσα ,αρκετα καλή και ευδιάθετη.τονιζω ότι είναι μιλφακι ..μην αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες σιγά την γκόμενα και σιγά το μουνι και τέτοια ..
Τι ώρες δουλεύει; Από εμφάνιση σαν ποια μοιάζει. Βλαντα πχ;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
194
Πόντοι
1
Αυτη η Agata ap to allo site η ξανθια πως ειναι ? Ειναι καλη στο δωματιο ?

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αυτη η Agata ap to allo site η ξανθια πως ειναι ? Ειναι καλη στο δωματιο ?
Γιατί δεν πας να μας πεις και εμάς;
Και μην πεις μαλακια, στα τελευταία 10 μηνύματα σου, τα 8 είναι ερωτήσεις και αναζητηση μασημένης τροφής

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Και μην πεις μαλακια, στα τελευταία 10 μηνύματα σου, τα 8 είναι ερωτήσεις και αναζητηση μασημένης τροφής
Την είδα εγώ ,αλλά δεν μπήκα .όπως είναι στις φωτό με λίγα κιλά παραπάνω σε κωλο και μπούτια

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
194
Πόντοι
1
Forum ειναι προφανως και μπαινεις για να ρωτησεις για να μαθεις η να απαντησεις σε καποιον αλλο,δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου και γιατι εχεις ασχοληθει τοσο ωστε να παρατηρησεις τα τελευταια μου 10 μηνυματα, ελιτισμος και στα φορουμ για μπουρδελα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom