Στοχευμένο πέρασμα με Σόνια σήμερα. Τούμπανο σκέτο. Βυζάρες, κορμάρα σφιχτή γραμμομενη και πρόσωπαρα εκφυλη χαμογελαστή. Μπήκα με απλό. Χαμουρεμα στα όρθια, και ξαπλωτα Γλυψιματα παντού λαιμό, στήθος, ρογες, κοιλιά και τρυψιμο στο μουνακι της. Δεν άφησε δάχτυλα μέσα, φιλιά στο στόμα κ γλείψιμο στο μουνακι της. Φόρεμα Καποτας και ρουφηγμα από πλευράς της, τέλειο όμως την σταμάτησα γιατί ήθελα να την σκίσω πολυ. Πύραυλο με έκανε με το χαμουρεμα και το βλέμμα της. Στα 4 αρχικά. Να χαζεύω την κορμάρα της από πίσω και στο πλάι με τον καθρέφτη. Εγυρε και προς τα πίσω σε μενα της χουφτωνα τις βυζάρες και τις ρογες και την καρφωνα. Μετα Ανέβηκε πάνω μου χοροπιδαγε αρχικά αισθησιακά και μετά δυνατά , κοιτούσε λαγνα με καβλα τρελή, με εγλυφε λαιμό της χουφτωνα των κωλο και τα βυζιά και τις εγλυφα και τις ρογες όσο κοπανιωταν στο καβλι μου. Την στήνω ιεραποστολικα μετά όπου την έσκιζα έπεσα πάνω της κυριολεκτικά κ την πηδαγα, με αγκάλιαζε πάνω της σφιχτα και με εγλυφε βαριανασοντας μέσα στην καβλα. Τελείωμα στα απίστευτα βιζια της. Επικοινωνιακή πολύ. Και υπομονετική και ας άργησα να τελειώσω. Θα ξαναπροτιμηθει σίγουρα και γιατί όχι σε μεγαλύτερο πρόγραμμα γιατί είναι τόσο κορμάρα που θέλω να την πάρω και όρθια.