gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.444
- Πόντοι
- 7.095
@argyrotoxos ΓΑΜΑΘ?
Αυτην την απορια την εχω κι κι εγω
Το κατά δύναμιν....Αυτην την απορια την εχω κι κι εγω
Συγγνώμη αλλά πού είναι αυτό το Αφρός;Καταθεση σημερα στην Αννα που ειναι στο Αφρος. Η κοπελα πολυ ομορφη και πολυ καλη μεσα στο δωματιο! Φωτια!
Λογικα πενταημερες και τριημερες δεν εχεις παει ποτε. Ολα τα κοριτσια...σε αυτες τις εκδρομες ξεπαρθενιαζονται!Χωρίς πλάκα...πραγματικά είναι καιρός των σχολικών εκδρομών.Πολλοι Νότιοι πιτσιρικάδες πως και πως περιμένουν να ξεπαρθενιαστουν στην Βόρεια Μητέρα Πατρίδα ...ας μας στείλουν εντυπώσεις αν διαβαζουν.
Καλημέρα άρχοντες.....!!@GALLAS θες να παρεις θεση ?
επισης οι φωτο τωρα που τις ειδα κιολας δεν εχουν καμια σχεση με αυτο π θα δεις απο κοντα.
Λογικά δεν έχεις να κάνεις με μαθητές...Λογικα πενταημερες και τριημερες δεν εχεις παει ποτε. Ολα τα κοριτσια...σε αυτες τις εκδρομες ξεπαρθενιαζονται!
Να σου πω την αληθεια..πηγα να το διορθωσω, εκανα και παραθεση στον ευατο μ αλλα την εσβησα. Ναι δεκαετιες 90 αντε 2000 στις πεναημερες. Τωρα οσες ξεμειναν το σωστο.Λογικά δεν έχεις να κάνεις με μαθητές...
Αν περίμεναν τις πενταήμερες αυτές οι γενιές για να ξεπαρθενιαστουν θα ζούσαμε στο 1990.
Συλβια! αν και στο αλλο σαιτ βλεπω οτι δεν την εχουν στο προγραμμα για σημερα.Καλημέρα άρχοντες.....!!
Είπα, αυτή είναι, δε χρειάζεται παραπάνω λέξεις.......!!
"Έργα και όχι λόγια", όταν μιλάω, είναι και το αυτό!!!
Κάνα άλλο μουνί καλό να φάμε, υπάρχει? Έχει κάποιος να προτείνει κάτι???????????
Τα σέβη μου!!
ΓΙα πες φιλαράκι μου, έχεις νέα?Συλβια! αν και στο αλλο σαιτ βλεπω οτι δεν την εχουν στο προγραμμα για σημερα.
Και κριτικες εχουμε και αναφορες και απ ολα! Ειναι η χοτ κοπελα αυτο το διαστημα..ΓΙα πες φιλαράκι μου, έχεις νέα?
Πανε στην Αννα στο Αφρος (εκκλησια) . Βραδυνη βαρδια. Πανε και θα με θυμηθεις.ΓΙα πες φιλαράκι μου, έχεις νέα?
Νομιζω η Αννα κερδιζει γιατι μιλαει και καλα ελληνικα και βγαζεις συννενοηση. Επισης δεν βαζει 100 κιλα τζελ οπως η Συλβια. Η Συλβια ομως δινει και κωλο. Η αννα δεν ρωτησα.Και κριτικες εχουμε και αναφορες και απ ολα! Ειναι η χοτ κοπελα αυτο το διαστημα..
Όχι με τους συμμαθητές τους συνήθως αλλά με άλλους από αλλά σχολεία...Λογικα πενταημερες και τριημερες δεν εχεις παει ποτε. Ολα τα κοριτσια...σε αυτες τις εκδρομες ξεπαρθενιαζονται!
Προσυπογράφω!Πανε στην Αννα στο Αφρος (εκκλησια) . Βραδυνη βαρδια. Πανε και θα με θυμηθεις.
Ν.Ουρανου 1Β.Συγγνώμη αλλά πού είναι αυτό το Αφρός;
Φίλε αν όντως γαμισες την Ραισα τότε δεν είναι δικές της οι φωτογραφίες.... Η Ραισα έχει πάρα πολλά τατουάζ..... Σε αυτές τις φώτο δεν βλέπεις ούτε ένα......Καλημέρα άρχοντες.....!!
Είπα, αυτή είναι, δε χρειάζεται παραπάνω λέξεις.......!!
"Έργα και όχι λόγια", όταν μιλάω, είναι και το αυτό!!!
Κάνα άλλο μουνί καλό να φάμε, υπάρχει? Έχει κάποιος να προτείνει κάτι???????????
Τα σέβη μου!!
Ν.Ουρανου 1Β,Αφρος Studio,Αnna from Poland.Κρεμα που λέει κ ο Σεφερλης!Ποιο σπιτακι προτεινετε σε 25αρη που τωρα μπαινει στην φαση των μπουρδελων;
Studios Paradise 100% ...Να είσαι άνετος μην μπαινοβγαίνουν αλλοδαποί και μεγάλοι χώροι όχι σπιτάκια όπως συνηθίζουμε να τα λέμε...Το θέμα είναι να σου αρέσει και καμμιά κοπέλα που θα δουλεύει εκείνη την στιγμή..Ποιο σπιτακι προτεινετε σε 25αρη που τωρα μπαινει στην φαση των μπουρδελων;