Doran_G
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 582
- Πόντοι
- 281
Μία συντομη αναφορα , πρωινη κουρσα με μεσημεριανη.Περασα απο βιλα εροτικα , ειχε βλαντα η τυπισσα για να μπω , επειδη δν ειχε τπτ εντελως απο τι φαινεται , μου λεει δωσε ενα 50αρι με ολα μεσα, οτι θες και οτι και να την ρωτησα μ ειπε ναι, εν τελει εφυγα.Πηγα ρεντ ντιαμοντ ειχε αφροδιτη το μενου , αλλα δν ξερω τι παιχτηκε , ηθελα να μπω αλλα η κυρια μου ειπε ειχε δυο μπακ του μπακ 1ωρα. Βγηκε γυμνοστηθη πηγαινοντας στο δωματιο και πραγματικα θεωρω εξωτερικα ειναι τοπ 3 , ξεκαθαρα. Αλινα ηταν φουλ τα δωματια , τι και αν ολοι κραζουν τελευταια , ειχε πολυ κοσμακι και μεσα και στο σαλονι περιμεναν οποτε και αποχωρησα. Πλειμποι ειχε μια τζουλια πιτσιρικα 30 ευρω ενα προγραμμα και τπτ αλλο γτ και καλα ειναι νεο πραγμα, ξενερωσα και εφυγα, Αλλα ωραιο καβλακι λιγο που την εκοψα. Με αυτα και με αυτα , βαρεθηκα να τριγυριζω πηγα κλασσικα Λαρα, γνωστα μην τα ξαναλεμε, η οαση στην σαχάρα. Μετά ειπα να παω να ρίξω ενα Στην Εμμα στο λιπς αλλα ενω επιανε 4 πηγα 5 και με εδιωξε γτ δν ηταν λεει ετοιμη και κατι πιπες. Μ λεει περνα σε 10, και της ειπα δν θα σε παρακαλαω να σου σταξω φραγκα (Υποψιν κατω απο 50 δεν εχω παιξει ποτε) και εφυγα. Ηθελα να παω να τσεκαρω και την ουκρανιδα αμαζονα στο βενους 2 αλλα πειτε μου χαζο δεν το βρηκα το μαγαζι, ουτε καν το τζιπιες... Βρηκα το 16 διπλα απο το πρωτο ξυλινο αλλα μετα δν καταλαβα(αν καποιος μπορει να βοηθησει για την επομενη φορα) Αυτα αδερφια. Να παιρνατε καλα!