Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Οχι. Εκει δουλευει πλεον η Καρινα η ρουμανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λιλιανα απο τι ειπε καποιος πιο πανω κ Αννια
Yes λιλιανα και ανια βραδινή. Αννια πρωτη φορα την ειδα. Ψηλο μωρό καλό Κωλαρακι και βυζακι τριάρι μαλλον αλλα φατσα δεν με αρεσε

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Όποια και να πάρεις με το απλό φίλε το πολύ 10 λεπτά (αντε 15 αν σε ξέρει καιρό) θα κάτσει μέσα στο δωμάτιο. Άλλωστε με το απλό ούτε μπορείς να καταλάβεις τι γούστα βγάζει, αν δεν πάρεις λοιπόν πρόγραμμα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για το αν αξίζει ή όχι.....
Μετα όμως σκέφτεσαι γιατί να δώσεις πανω απο 40αρι σε μπου και ψάχνεις ινκολ φαση. Για μενα τα μπου ειναι μέχρι 40

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Μετα όμως σκέφτεσαι γιατί να δώσεις πανω απο 40αρι σε μπου και ψάχνεις ινκολ φαση. Για μενα τα μπου ειναι μέχρι 40
Πίστεψε με αυτή την στιγμή πιο VFM από την Έλενα στο Venus 70€ γυμνό τσιμπουκι, γλυφομουνι sex normal και anal και με Cim μισή ώρα δεν θα βρεις.... Και μιλάμε για μια νέα και όμορφη γυναίκα....

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
βγηκαν παγανια και τα πουσταρια γυρο απ τα μπουρδελα και στο φιβερ... κατι σαπιλες που βγαζουν γλωσσα απ τ αμαξι. εχουν καβατζα εκει στο φιβερ? 3η φορα μου κανει νοημα πουστογερας

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Όποια και να πάρεις με το απλό φίλε το πολύ 10 λεπτά (αντε 15 αν σε ξέρει καιρό) θα κάτσει μέσα στο δωμάτιο. Άλλωστε με το απλό ούτε μπορείς να καταλάβεις τι γούστα βγάζει, αν δεν πάρεις λοιπόν πρόγραμμα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για το αν αξίζει ή όχι.....
Eτσι ειναι ,αν ετσι νομιζεις φιλε που λεει και ο Πιραντελλο.

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Ο Πιραντελλο πήρε και το νόμπελ άλλωστε ?
Πάντως να σημειώσω ότι απλώς λέω την γνώμη μου, όπως και εσύ άλλωστε..... Ολες οι γυναίκες κάτω στα studio θέλουν να κάνουν όσους περισσότερους πελάτες μπορούνε, κάποιες αλλάζουν και γίνονται καλύτερες και κάποιες άλλες όχι, ωστόσο δεν ταιριάζουν όλοι με όλες είναι φύση αδύνατο.... Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και στο sex όλα είναι σχετικά ακόμα και το ποσό όμορφη είναι μια γυναίκα ή όχι.... Σέβομαι την γνώμη του καθενός έτσι λοιπόν σέβομαι και την δικιά σου φίλε μου. Καληνύχτα και καλό βόλι ?

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
βγηκαν παγανια και τα πουσταρια γυρο απ τα μπουρδελα και στο φιβερ... κατι σαπιλες που βγαζουν γλωσσα απ τ αμαξι. εχουν καβατζα εκει στο φιβερ? 3η φορα μου κανει νοημα πουστογερας
Μακαρι ν μου τύχη σε μενα να τους αρχισω στις φαπες!!! 2-3 γρήγορες ν ξεδωσω!

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Πάντως να σημειώσω ότι απλώς λέω την γνώμη μου, όπως και εσύ άλλωστε..... Ολες οι γυναίκες κάτω στα studio θέλουν να κάνουν όσους περισσότερους πελάτες μπορούνε, κάποιες αλλάζουν και γίνονται καλύτερες και κάποιες άλλες όχι, ωστόσο δεν ταιριάζουν όλοι με όλες είναι φύση αδύνατο.... Ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και στο sex όλα είναι σχετικά ακόμα και το ποσό όμορφη είναι μια γυναίκα ή όχι.... Σέβομαι την γνώμη του καθενός έτσι λοιπόν σέβομαι και την δικιά σου φίλε μου. Καληνύχτα και καλό βόλι ?
Με θεωρώ σχετικά ξενέρωτο ή μαλλον πολυ ήπιο σε σχέση με το τι κάνουν οι περισσότεροι που διαβάζω στις κριτικές. Θα περίμενα να ταιριάζω σχεδόν με όλες ή μαλλον να με σέβονται περισσότερο κάποιες στο τι προσφέρουν. Νομίζω όσο περισσότερο Καφρος εισαι ή μαλλον πιο απαιτητικος στο σπορ τόσο καλύτερα ειναι και ταιριαζεις καλύτερα με τις περισσότερες. Πχ μια τυπισα δεν με άφηνε να ανοίξω λίγο παραπάνω το φωτό διακόπτη. Και το ζήτησα παρα πολυ ευγενικά. Σκέτη μαυρίλα μεσα το δωμάτιο εντωμεταξύ. Δεν ξερω τι φοβόταν να δω μήπως είχε τίποτα σμν

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Μακαρι ν μου τύχη σε μενα να τους αρχισω στις φαπες!!! 2-3 γρήγορες ν ξεδωσω!
Εγώ προπερσυ εκεί στο πάρκινγκ στη καβατζα που είναι το fever έριξα κλωτσιά έναν μέσα από το παράθυρο που μου έκανε νεμβα να μπω στο αμάξι του...

MakeMyDay86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
8
Like
513
Πόντοι
301

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
1.964
Πόντοι
206
Στα στούντιο με 80-100 ευρώ τι γούστα μπορείς να βγάλεις? Αν θες πρόγραμμα έστω για μια ώρα με βασικές υπηρεσίες πόσο θα σου βγει (πχ χωρίς άναλ); γιατί οι τιμες με call girl έχουν ξεφύγει από όσο βλέπω...

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Μια Μαρίνα στο find girl με ένα τατουάζ 1999 στο πόδι ωραίο μωρό φαίνεται..... Πρώτη φορά την βλέπω....

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Εγώ προπερσυ εκεί στο πάρκινγκ στη καβατζα που είναι το fever έριξα κλωτσιά έναν μέσα από το παράθυρο που μου έκανε νεμβα να μπω στο αμάξι του...
Axaxxa ωραίος!! Μουδιασμα στα σαγονια θέλουν! Αν προκαλούν. Εαν οχι τοτε ολα καλα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Προσωπική μου άποψη το κορίτσι στο σώμα φυσάει. Από υπηρεσίες δεν ξερω αλλα θα ανακαλύψω.
Ποιο φυσαει ρε φιλε οταν την ειχα δει περισυ καμμια σχεση με τις φωτογραφιες η γκομενα μονο τα βυζια ηταν τα ιδια

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Σήμερα πριν τις 10 στην Λαρα, έτσι για να ξεκινήσω την καλοκαιρινή πορνοπεριοδο με διαστημικό τσιμπουκι. Σταθερή αξία πάντα το κορίτσι μας, δεν θα κάνει το εμβόλιο ακόμα κατά δήλωσή της...
Εκτιμώ ότι η Έλενα στο Βενους ειναι vfm αυτή την περίοδο στον Μύλο.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Σήμερα πριν τις 10 στην Λαρα, έτσι για να ξεκινήσω την καλοκαιρινή πορνοπεριοδο με διαστημικό τσιμπουκι. Σταθερή αξία πάντα το κορίτσι μας, δεν θα κάνει το εμβόλιο ακόμα κατά δήλωσή της...
Εκτιμώ ότι η Έλενα στο Βενους ειναι vfm αυτή την περίοδο στον Μύλο.
σε ποιο ειναι η Λαρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom