Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (4 μέλη και 70 επισκέπτες)

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
17
Πόντοι
0
Tο ρουμανικο καβλακι με τα προστυχα ταττοο που δουλευε με μια ελληνιδα τσατσα πως την ελεγαν ρε?Την βλεπω καθε μερα στα δυτικα βολταρει με ενα μικρο γυφτορουμανακι...!Απο Μ νομιζω αρχιζε το ονομα της....την πηρε κανενας?Ημουν ετοιμος να παω και να την παζαρεψω αλλα ειδα το μικρο και κομπλαρα.Μπας και ειναι και μαμα και σκασει μυτη κανας γυφτονταβας...?:confused::confused::confused:

Μανταλενα το ονομα.
Κατάλαβα ποια λες, κάθε φορά βγαίνει για σαλονιάρισμα με τσαμπουκα και απωθεί τον κόσμο, αναρωτιέμαι αν συμπεριφέρεται έτσι και έξω

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Ρε παίδες επειδή από το findgirl δεν υπάρχουν πια τα σχόλια
Για μια Αφροδίτη μελαχρινή
Εχουμε κάνα ινφο?
Φαίνεται μουναρος

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Το σαιτ επαναλειτουργει με 12 διαφημιζομενες που πληρωνουν,οι υπολοιπες οταν ανοιξουν τα μαγαζια καλο καλοκαιρι με καποια επιφυλαξη ,γιατι απο αγαμητους και τρυπιους ολα τα περιμενω.
Τρελά πόσα ζητάνε δεν αξίζει καν. Και εγώ πέρασα με 2 από αυτές που έχει το σαιτ και από υπηρεσίες για τα λεφτά που ζητάνε σχεδόν τίποτα. Προσωπικά από εμένα είναι όχι οι συγκεκριμένες κορασίδες. Από κει και πέρα ο Μύλος πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο στο θέμα των τιμών όσο και στων προγραμμάτων.. Οταν με το καλό επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα.
Κατάλαβα ποια λες, κάθε φορά βγαίνει για σαλονιάρισμα με τσαμπουκα και απωθεί τον κόσμο, αναρωτιέμαι αν συμπεριφέρεται έτσι και έξω

Ναι αυτή είναι. Τσιγγανορουμανα Γ διαλογής με στόμα σινδεσμιτη στο γήπεδο. Όχι ότι κάνει τίποτα στο κρεβάτι αλλά θα την έδινα κάνα ψηλό να μου τον σαλιωσει.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.361
Πόντοι
266
Τρελά πόσα ζητάνε δεν αξίζει καν. Και εγώ πέρασα με 2 από αυτές που έχει το σαιτ και από υπηρεσίες για τα λεφτά που ζητάνε σχεδόν τίποτα. Προσωπικά από εμένα είναι όχι οι συγκεκριμένες κορασίδες. Από κει και πέρα ο Μύλος πρέπει να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο στο θέμα των τιμών όσο και στων προγραμμάτων.. Οταν με το καλό επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα.

Ναι αυτή είναι. Τσιγγανορουμανα Γ διαλογής με στόμα σινδεσμιτη στο γήπεδο. Όχι ότι κάνει τίποτα στο κρεβάτι αλλά θα την έδινα κάνα ψηλό να μου τον σαλιωσει.
Πάνω από 150 γιουρια ζητάν?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.012
Πόντοι
2.356
απο εδω ειναι https://en.wikipedia.org/wiki/Măcin
την εχω αυτην και την κολλητη της μαρια στο fb :cheesy:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
απο εδω ειναι https://en.wikipedia.org/wiki/Măcin
την εχω αυτην και την κολλητη της μαρια στο fb :cheesy:
Τί φάση? Γύφτοπεριοχη? Εγώ όσες φορές την έχω πετύχει κόβει βόλτες με ένα μικρό γυφτάκι που καπνίζει κιόλας...! Αυτή πρεπει να μένει η κάπου Αμπελόκηπους-Ξυροκρηνη η πολύ πιθανόν προς Σταυρούπολη μεριά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.012
Πόντοι
2.356
Τί φάση? Γύφτοπεριοχη? Εγώ όσες φορές την έχω πετύχει κόβει βόλτες με ένα μικρό γυφτάκι που καπνίζει κιόλας...! Αυτή πρεπει να μένει η κάπου Αμπελόκηπους-Ξυροκρηνη η πολύ πιθανόν προς Σταυρούπολη μεριά.
Ακριβως ,να δεις φωτο με τους γυφταραιους γκομενους και συγγενεις να πεσεις κατω ...
βαζουν καμια φορα και βιντεακια που χορευουν manele :grin:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ακριβως ,να δεις φωτο με τους γυφταραιους γκομενους και συγγενεις να πεσεις κατω ...
Κατάλαβα... Έχει σίγουρα γυφτονταβα. Μαρεσει που το έπαιζε κιόλας ανεξάρτητη και ότι δεν έχει νταβα.. Και ότι είναι αυτή και η τσατσά μόνο :jerking:

headmaster

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
186
Πόντοι
1
Έχουν και ίνσταγκραμ που τα ανεβάζουν; :2funny:

Ntarntalover

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
7
Like
283
Πόντοι
21
Καλησπερα . Εχει δοκιμασει κανεις Αμαντα απο *****?

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
895
Πόντοι
366
Καλημέρα παίδες,χρόνια πολλά στην ΕΛΛΑΔΑ μας.Η Νίκα απο Ούκρανια ότι καλύτερο σε εμφάνιση στα studio της Σαλονίκης(προ καραντίνας εννοείται).Mάλλον θα αργήσουν να ανοίξουν οι λάμπες ενδεχομένως και μετά το καλοκαίρι,ποιος ξέρει.Μαύρο φίδι που μας έφαγε

Duster

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
18
Πόντοι
0
Παίζει να έχει κανένας το τηλ τις λιλιανας απο free house εαν ναι ας στείλει πμ

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1

torrente

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2010
Κριτικές
9
Like
345
Πόντοι
281
Πετυχα τη βυζαρου βουλγαρα Γαληνη απο τις Βιλλες σε dating app. Τι φαση;? Ψαχνει γαμια ή πελατες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom