Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Άσχημα τα πράγματα τσακάλια. Με φίλο που μηλισα που είναι μέσα στα πράγματα μου λέει ότι θα πέσει βαρύς πελεκης.Ξεχαστε ότι ξέρατε και απ ότι μου είπε πολλές κοπέλες παίζει και να γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.Μονο το εσκορτιλικι έμεινε τα μπουρδελα ξεχάστε όπως τα ξέρατε τουλάχιστον για ένα 2μηνο...
ΚΑΛΕΣ ΠΑΧΙΕΣ!!!!
ξάδερφος του ξαδέρφου μου ,που εχει γνωστό τον μπατζανακη του αδερφού του κουμπάρου του και είναι παντρεμένος με τη3η ξάδερφη της γυναίκας του φίλου του ,έδωσε πληροφορία ότι ο πελεκης τελικά είναι ελαφρώς ιμιτασιον...

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Ξαδερφάκι από το χωριό που με ένα τενεκέ φέτα τον έβαλαν χωροφύλακα στο υπουργείο γάμησε την αδερφή ενός βουλευτή και αυτή του σφυρίξε ότι από 1 Ιούνη ξεχαστε ότι ξέρατε για τα μπουρδέλα θα έχει ουρές παντού πλέον δεν θα υπάρχουν οι κενές ώρες... έγκυρη η πηγή!! Λόγω φέτας...

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
ξάδερφος του ξαδέρφου μου ,που εχει γνωστό τον μπατζανακη του αδερφού του κουμπάρου του και είναι παντρεμένος με τη3η ξάδερφη της γυναίκας του φίλου του ,έδωσε πληροφορία ότι ο πελεκης τελικά είναι ελαφρώς ιμιτασιον...
:2funny:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Ελα τριτοεθνικακια που σαι... Όταν θα ανοιξουν περιμένω να μας περιγράψεις τις εμπειρίες σου. Αν νομίζεις ότι τρολαρω η ότι μπήκα να φοβισω το κοινό. Και επειδή δεν έχεις ιδέα τι γίνετε θα τα δεις σύντομα.Αν πίστευεις ότι η κατάσταση θα είναι όπως και πριν κούνια που σε κούναγιε..

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ξαδερφάκι από το χωριό που με ένα τενεκέ φέτα τον έβαλαν χωροφύλακα στο υπουργείο γάμησε την αδερφή ενός βουλευτή και αυτή του σφυρίξε ότι από 1 Ιούνη ξεχαστε ότι ξέρατε για τα μπουρδέλα θα έχει ουρές παντού πλέον δεν θα υπάρχουν οι κενές ώρες... έγκυρη η πηγή!! Λόγω φέτας...

Ναι βρε δεν γνωριζουν αυτοί που κάνουν λογαριασμό 200 και 300 ευρώ ανά βδομάδα και ξες εσύ που πας μια φορά τον μήνα με ένα 30αρι απλό και γνωρίζεις τι γίνεται. Η κατάσταση είναι ζόρικη αυτό έχω να πω αν θες πίστεψε το αν δεν θέλεις πάλι κακό του κεφάλιου σου.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ελα τριτοεθνικακια που σαι... Όταν θα ανοιξουν περιμένω να μας περιγράψεις τις εμπειρίες σου. Αν νομίζεις ότι τρολαρω η ότι μπήκα να φοβισω το κοινό. Και επειδή δεν έχεις ιδέα τι γίνετε θα τα δεις σύντομα.Αν πίστευεις ότι η κατάσταση θα είναι όπως και πριν κούνια που σε κούναγιε..
μεχρι 15 ιουνιου μαρκο θα εχουν ανοιξει εκτος και παμε σκατα επιδημιολογικα.
τα τελευταια που θα ανοιξουν θα είναι τα γυμναστήρια 29/6 αν και μπορει να υπαρξει αλλαγη ημερομηνίας πιο κοντινη.
ουσιαστικα 29/6 όλα τα καδ θα επαναλειτουργησουν.

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.051
Πόντοι
5.646
τα τελευταια που θα ανοιξουν θα είναι τα γυμναστήρια 29/6 αν και μπορει να υπαρξει αλλαγη ημερομηνίας πιο κοντινη.
Προσυπογράφω!

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216

Φιλε μου πουθενά δεν έγραψα ότι δεν θα ανοιξουν οι οίκοι ανοχής. Ξανά διάβασε το μνμ μου. Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ. Ξέχνα το τι έκανες στα σπιτάκια και ξέχνα γενικοτερα  κάποια πράγματα για ένα 2μηνο.Σίγουρα πολλά δεν θα τηρηθούν η θα τηρηθούν για μικρό χρονικό διάστημα αλλά από υπεραξίες και αντιμετώπιση κοριτσιών να έχεις επιφυλάξεις.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Φιλε μου πουθενά δεν έγραψα ότι δεν θα ανοιξουν οι οίκοι ανοχής. Ξανά διάβασε το μνμ μου. Θα στο πω όσο πιο απλά μπορώ. Ξέχνα το τι έκανες στα σπιτάκια και ξέχνα γενικοτερα  κάποια πράγματα για ένα 2μηνο.Σίγουρα πολλά δεν θα τηρηθούν η θα τηρηθούν για μικρό χρονικό διάστημα αλλά από υπηρεσίες και αντιμετώπιση κοριτσιών να έχεις επιφυλάξεις.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ναι ρε γκουλιτ...τις τρίχες στη πλάτη να ελέγξεις...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
να δούμε βανταμ θα πέσεις μέσα τουλάχιστον εσύ γιατί άλλοι προβλεψαν μεχρι της 25 Μάιου και τελικά παραμένουν κλειστά.

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Και που ξες εσύ Marco Van Basten ότι δίνω 30ρια??στην τσέπη μου είσαι?η στην πουτσα μου? Γτ παρακάτω από την πουτσα μου στα κλαπαρχιδα είσαι γραμμένος σίγουρα...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
με αποστομωσες...παω να κρυφτω στο λαγουμι μου....χωμα σου λεω χωμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μα δεν το εγραψα για να στην πω. Μόνο ένας κακομοίρης η χαμηλού IQ θα ήταν Ποντιακης καταγωγής και οπαδός-φίλαθλος του τσίρκου της παπαναστασιου.Αλλα επειδή το φόρουμ δεν είναι το gazzetta ούτε το sdna περιμένω οταν θα ανοίξουν τα σπιτακια να μας περιγράψεις τις εμπειρίες σου. Αφου εγώ είμαι το κακό τρολ που μπήκα να γράψω ψέμματα και να φοβισω τον κοσμάκη ενώ εσυ είσαι ο owner από τις βίλες και προσπαθείς να μας καθησυχάσεις...

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
να δούμε βανταμ θα πέσεις μέσα τουλάχιστον εσύ γιατί άλλοι προβλεψαν μεχρι της 25 Μάιου και τελικά παραμένουν κλειστά.

Τα Σπιτάκια με άδεια και καταστατικό θα ανοίξουν για τα άλλα που δεν έχουν δεν μας νοιάζει και καλό θα ήταν να γίνουν και αυτοι νόμιμοι. Απλα η όλη πλάκα ειναι ότι τα μέτρα που πήραν για τα γυμναστήρια είναι πολύ αυστηρά ενώ για τους οίκους ανοχής  τα μέτρα θα ειναι σχετικά νορμάλ.Για τους περισσότερους εδώ περα θα είναι βαρετή ρουτίνα και χάσιμο χρόνου. Όσο για τις υπηρεσίες μέσα από τις εργάτριες να περιμένεις ακόμα πιο λίγα σε σχέση με αυτό που έδιναν την προ-ιου εποχη.Αν και είμαι σίγουρος ότι πολλά δεν θα τηρηθούν η θα τηρηθούν στο ελάχιστον(Ελλάδα είσαι) νομίζω οτι για κάνα 2μηνο τα πράγματα θα είναι λίγο προβλεπομενα. Φυσικά και όλο αυτό θα κουρασει πολλούς μπουρδελιαρηδες. Από την άλλη είναι μια καλή συγκυρία για να πάρει δρόμο η πλεμπα από τον μύλο. Όλα τα λαθροορκ και το τσιγγάναριο πρέπει να πάρει δρόμο. Να μην αφήνουν οι owners των μαγαζιών τέτοιου είδους κόσμο να μπαίνει στα Σπιτάκια ιδίως πακηδες κλπ λαθρο. Να μάθουν να δουλεύουν με ελληνικό πελατολόγιο και φυσικά να κάνουν και καμιά μικρή έκπτωση σε προγράμματα η ας πούμε κάποιες μέρες να υπάρχουν κάποια bonus αν θέλουν να δουλέψουν. Γιατί μην ξεχνάμε η κρίση δε χτύπησε μόνο τα Σπιτάκια αλλά τους περισσότερους.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Μα δεν το εγραψα για να στην πω. Μόνο ένας κακομοίρης η χαμηλού IQ θα ήταν Ποντιακης καταγωγής και οπαδός-φίλαθλος του τσίρκου της παπαναστασιου.Αλλα επειδή το φόρουμ δεν είναι το gazzetta ούτε το sdna περιμένω οταν θα ανοίξουν τα σπιτακια να μας περιγράψεις τις εμπειρίες σου. Αφου εγώ είμαι το κακό τρολ που μπήκα να γράψω ψέμματα και να φοβισω τον κοσμάκη ενώ εσυ είσαι ο owner από τις βίλες και προσπαθείς να μας καθησυχάσεις...
  ε ναι..συνηθως αυτοι π εχουν υψηλο iq ραδικιου εμπιστευονται τον τριτο ξαδερφο της γυναικους του ογκουνσοτο...συ γραψε καμια κριτικη και παψε να κανεις τον επισκεπτη τυπε κακοριζικε ...με 0 κριτικες πετα την πετρα τωρα στο θερμαικο .το σχοινι μη ξεχασεις!!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.020
Πόντοι
3.346
Η λαρα βλεπω αλλαξε λιγο..αν εβαλε και 3-4 κιλα θα δουμε μια διαφορετικη κοπελα..ελπιζω οχι και μεσα στο δωματιο. :grin:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
  ε ναι..συνηθως αυτοι π εχουν υψηλο iq ραδικιου εμπιστευονται τον τριτο ξαδερφο της γυναικους του ογκουνσοτο...συ γραψε καμια κριτικη και παψε να κανεις τον επισκεπτη τυπε κακοριζικε ...με 0 κριτικες πετα την πετρα τωρα στο θερμαικο .το σχοινι μη ξεχασεις!!!

Ναι ατιτλουλη μου ότι πεις. Διαβάζουμε τις δικές σου κριτικές Που είναι σαν μοιρολόι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom