azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Παιδιά κοπέλα που να κάνει rimjob (γλυφοκωλι) ξέρουμε; Επίσης πόσο πάει;
Μαϊ η Χριστίνα η Ρουμανα στη φριξου
Παιδιά κοπέλα που να κάνει rimjob (γλυφοκωλι) ξέρουμε; Επίσης πόσο πάει;
o gagarin δε σε δουλεψε ποτεΤελικα η τσαρινα γυρισε η ο gagarin μας δουλευει κανονικα?
Τελικα η τσαρινα γυρισε η ο gagarin μας δουλευει κανονικα?
o gagarin δε σε δουλεψε ποτε
τον αυγουστο θα ειμαι θεσσαλονικη περαστικος για 4 μερες .. .
που βρισκονται τα πιο πολλα μπουρδελα ;;; και σε ποια ειναι οι υπηρεσιες πιο καλες ;
φιλε ευχαριστω !!!Ολα τα μπουρδελα ειναι μαζεμενα σε ενα σημειο απεναντι απο το One Salonica Mall. Στην περιοχη του μυλου και οδο νικηφορου ουρανου. επισης πριν πας σε καποιο μπουρδελο να σου κανω αρχικα τις εξης προτασεις γιατι ετσι και αλλιως θα ρωτησεις. Πρωινες βαρδιες για μενα αξιζουν οι Αφρο, Τσαρινα, Λαρα. για βραδυνες δεν εχω ιδεα οποτε δεν ειμαι το καταλληλο ατομο να σου πω. οι Αφρο δουλευει Δευτερες, τριτες, τεταρτες πρωι εως 6 το απογευμα. Τσαρινα αν και τωρα εχει μερες που λειπει οποτε δεν πιστευω να την βρεις δουλευει Δευτερες, Πεμπτες, Παρασκευες και κυριακες απο 11 πρωι εως 8 βραδυ. η Λαρα δουλευει καθε μερα αν και ειπε οτι την επιασε περιοδος αλλα μεχρι αυγουστο λογικα θα της εχει φυγει οποτε εισαι κομπλε. αυτη ειναι απο 10 πρωι εως 6 απογευμα. στα προγραμματα παντα λεει εως 8 βραδυ αλλα να ξες πολλες φευγουν και νωριτερα γιαυτο σου λεω 6 μην φας καμμια πορτα οπως εχω φαει ακομα και εγω που ειμαι τακτικος πελατης τους. Ειναι πολυ ασχημο να εισαι μεσα στις γκαυλες σου και να σκας μυτι 6 και 630 η ωρα και να σου λεει η τσατσα οτι δεν μπορεις να μπεις ενω το προγραμμα τους λενε εως τις 8. αλλα τι να κανουμε στο ελλαδισταν ζουμε.
πηγες και στρατο;;φιλε ευχαριστω !!!
κατι ακομα το one salonica mall ειναι μακρια απο τον βαρδαρη ;; γιατι εχω μεινει ακομα εκει εγω οταν οι πιατσες ηταν ακομα εκει που περναγα οταν ημουν στρατιωτης ...χεχεχε
φιλε ευχαριστω !!!
κατι ακομα το one salonica mall ειναι μακρια απο τον βαρδαρη ;; γιατι εχω μεινει ακομα εκει εγω οταν οι πιατσες ηταν ακομα εκει που περναγα οταν ημουν στρατιωτης ...χεχεχε
πηγες και στρατο;;
αφου εισαι αδελφαρα
πραγματι .....Μην δινεις σημασια στον Γαμαικανο, εχει ψυχολογικα επειδη ειναι ΑΡΗΣ.
οποιος σε γαμαει ΜΠΑΟΚ ειναι ..πηγες και στρατο;;
αφου εισαι αδελφαρα
πηγα τη δευτερα και γαμησα...και απο πεμπτη θα ηταν κλασικα στο ποστο της. αν μετα απο τοσα χρονια δεν ξερεις οτι η τσαρινα δουλευει πε-δε και η αφρο δε-τε τι να πω ρε παιχταρα. νομισα θα ηξερεςΜε αινηγματα θα παιζουμε? γιατι δεν εχω ορεξη. Σε ρωτησα κατι, μπορεις να απαντησεις σε αυτο που σε ρωτησα. Και εγω χθες που περασα το πλαινο λαμπακι OPEN ανοιχτο ητανε αλλα αυτο δεν σημαινει οτι η τσαρινα ηταν εκει. Επισης ΔΕΝ παιζει να ηταν ανοιχτο προχθες και το τηλεφωνο ακομα να εχει φραγη κλησεων. Οποτε αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου. Πηγες και γαμησες την Τσαρινα ή απλα εκανες περασμα απο εκει ειδες ενα OPEN ανοιχτο και υπεθεσες οτι γυρισε η τσαρινα. ειναι απλη η ερωτηση.
Σήμερα που είδα ήταν ανοιχτο το δεξί μαγαζί και δεν ήταν από έξω το αυτοκίνητο της Νατάσας.. Άρα..