You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Γλωσόφιλλα, δάχτυλα, καραμέλωμα, τριψίματα, συμμετοχή, χαμόγελο και διάθεση super, και ολα αυτά σε συνδυασμό με σχετικά νεαρό ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης, την κάνουν οτι καλύτερο πέρασε το τελευταίο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον για μένα) !
Φεύγει ομως ειτε 26 ειτε αρχές Ιούνη ... (οσο κατάλαβα με τα λίγα Ρωσικά μου). Οπότε λογικό να γίνεται και το λαικό προσκύνημα που ξεκίνησε με τις πρώτες αναφορές.
Άντε να έχουμε και άλλα τέτοια ! Τελικά σαν την Ρωσό-Ουκρανική σχολή δέν έχει !!!
Πως θα μαθουμε τι βαρδια ειναι?Σε ποιο Φριξου ειναι στο 15 ή 15Β@Leviathan, φιλε πρωινή ηταν μέχρι και προχθές !
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Μάγκες γνωρίζει κανένας σας αν η Μιρελα δουλευει αυτη την περίοδο και αν ναι να αναφέρει λίγο σπιτάκι κλπ.
Ευχαριστω πολύ!!!!
Cheers.
Ευχαριστω πολύ!!!!
Cheers.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Παιδες μια μικρη περιγραφη αυτης της Βικτωριας δεν θα εβλαπτε. Καλα καλα δεν ξερουμε αν ειναι ξανθια μελαχροινη κτλπ κτλπ.
Μάλλον ξανθια πρέπει να ειναι απο οτι εγραψε ο νικ , κατι για "ξανθο πιπινι" είχε γραψει. Αλλα όντως μια περιγραφη δεν θα εβλαπτεΠαιδες μια μικρη περιγραφη αυτης της Βικτωριας δεν θα εβλαπτε. Καλα καλα δεν ξερουμε αν ειναι ξανθια μελαχροινη κτλπ κτλπ.
Leviathan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 10.765
- Πόντοι
- 6.246
@Leviathan, φιλε πρωινή ηταν μέχρι και προχθές !
Ευχαριστώ συνάδερφε!
Αλλά σήμερα πέρασα απο Νατάσα στο Free House και πήρα το μέρισμα μου!
Ανέβασα κριτική...εαν αναμονή δημοσίευσης.
Telamonas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, διπλή επίσκεψη μου χθές και σήμερα πρωινές ώρες στο μικρό ξύλινο της Μινωταύρου, συνεύρεση με μία κατάξανθη όμορφη 30άρα παρά κάτι ψιλά.
Όμορφο σώμα χωρίς να έχει κάτι ξεχωριστό πάνω του.
Ένα μικρό μείον είναι το λίγο νερουλό κατά τα άλλα όμορφο στήθος της στην πολύ καλή έκδοση του 2,5.
Τα αγγλικά δεν υπάρχουν παρά στοιχειωδώς για να ψιλοδιευκολύνουν την εντελώς μούγκα και για την ελάχιστη πλακίτσα που μπορεί να κάνει κάποιος με τα λόγια μαζί της.
Από κει και μετά όλα είναι υπέρ της: Παιγχνιδιάρα, φιλική, πλακατζού που γουστάρει το γαμήσι, νοιώθει τον πούτσο βαθειά κι εκστατικά μέσα της και ο πούτσος νοιώθει τους σπασμούς του κόλπου της, πίπα σαν να προσκυνάει τον πύραυλο που είναι εμπρός της και με ντήπ και πολύ γκαυλιάρικους ρυθμούς που φανερώνουν την λατρεία της προς το θεικό αυτό σύμβολο. Γενικά ένας ύμνος στον έρωτα από αυτό το ξανθό όμορφο γυναικάκι με γωνίες στο πρόσωπο και έντονα όμορφα γαλαζοπράσινα μάτια που με πείραζε συνεχώς λέγοντας με σεξ μάνιακ. Γυμνό 69 στα 50.
Έχω μπερδευτεί για ποιά Βικτώρια μιλάτε γιατί πρέπει να είναι κι ακόμα μία στο Φρίξου 15 όμως κι αυτή εδώ επίσης φεύγει σε κανα μήνα. Αυτή πάντως είναι εγγύηση απόλαυσης. Καλό καλοκαίρι μάγκες μου...
Όμορφο σώμα χωρίς να έχει κάτι ξεχωριστό πάνω του.
Ένα μικρό μείον είναι το λίγο νερουλό κατά τα άλλα όμορφο στήθος της στην πολύ καλή έκδοση του 2,5.
Τα αγγλικά δεν υπάρχουν παρά στοιχειωδώς για να ψιλοδιευκολύνουν την εντελώς μούγκα και για την ελάχιστη πλακίτσα που μπορεί να κάνει κάποιος με τα λόγια μαζί της.
Από κει και μετά όλα είναι υπέρ της: Παιγχνιδιάρα, φιλική, πλακατζού που γουστάρει το γαμήσι, νοιώθει τον πούτσο βαθειά κι εκστατικά μέσα της και ο πούτσος νοιώθει τους σπασμούς του κόλπου της, πίπα σαν να προσκυνάει τον πύραυλο που είναι εμπρός της και με ντήπ και πολύ γκαυλιάρικους ρυθμούς που φανερώνουν την λατρεία της προς το θεικό αυτό σύμβολο. Γενικά ένας ύμνος στον έρωτα από αυτό το ξανθό όμορφο γυναικάκι με γωνίες στο πρόσωπο και έντονα όμορφα γαλαζοπράσινα μάτια που με πείραζε συνεχώς λέγοντας με σεξ μάνιακ. Γυμνό 69 στα 50.
Έχω μπερδευτεί για ποιά Βικτώρια μιλάτε γιατί πρέπει να είναι κι ακόμα μία στο Φρίξου 15 όμως κι αυτή εδώ επίσης φεύγει σε κανα μήνα. Αυτή πάντως είναι εγγύηση απόλαυσης. Καλό καλοκαίρι μάγκες μου...
kritik1982
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.650
- Πόντοι
- 716
H Βικτωρια που αναφερεστε ειναι στο Φριξου 15 βραδινη; Εχω να βγω θεσσαλονικη τσαρκα πανω απο 2μηνο και εχω χασει πληρως επαφη με το τι παιζει. Επισης εκεινη η κοντουλα η ΗΡΑ που ηταν στην εκκλησια, επεστρεψε;
sexalonikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή περίπτωση μαγκες η ΑΝΝΑ στισ βιλλες..
Πολυ καυλιαρα..
Πολυ καυλιαρα..
Βικτώρια βραδυνή βάρδια φρίξου 15 (το σκετό)
Εγώ την πέτυχα δευτέρα στης 20:30.
Είναι μια ξανθιά με πολύ όμορφο πρόσωπο και λεπτοκαμωμένη.
Πολύ καλή στο σεξ όπου φαίνεται να της αρέσει πραγματικά αυτό που κάνει.
Έχει διάφορα προγράμματα στο ρεπερτόριο της.
Την προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα
Εγώ την πέτυχα δευτέρα στης 20:30.
Είναι μια ξανθιά με πολύ όμορφο πρόσωπο και λεπτοκαμωμένη.
Πολύ καλή στο σεξ όπου φαίνεται να της αρέσει πραγματικά αυτό που κάνει.
Έχει διάφορα προγράμματα στο ρεπερτόριο της.
Την προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν δουλεύει σε κάποιο σπιτάκι η Νικόλ η ΓάλλοΒουλγάρα πριν καιρό την είχα δει στο σπιτάκι νικ.ουρανού 26 . Αν γνωρίζει κάποιος?
polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
φίλε δουλεύει στο πρωτο της φριξου με τους μονους αριθμούς το 13 είναι νομίζω.την είχα δει πριν 2 ημερεςΚαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν δουλεύει σε κάποιο σπιτάκι η Νικόλ η ΓάλλοΒουλγάρα πριν καιρό την είχα δει στο σπιτάκι νικ.ουρανού 26 . Αν γνωρίζει κάποιος?
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
Τι έγινε δυο μέρες και δεν γράφει κάνεις τίποτα; Σας επηρέασαν οι σκέψεις για το ποιόν θα ψηφίσετε;
georgeflorinios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 168
- Πόντοι
- 281
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.677
- Πόντοι
- 38.177
Τι έγινε δυο μέρες και δεν γράφει κάνεις τίποτα; Σας επηρέασαν οι σκέψεις για το ποιόν θα ψηφίσετε;
[/quot]
Εσένα σου αρέσουν οι κριτικές,μπας και γράψεις καμία για καμία κοπέλα που πήγες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις