Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
@Leviathan, φιλε πρωινή ηταν μέχρι και προχθές !

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Γλωσόφιλλα, δάχτυλα, καραμέλωμα, τριψίματα, συμμετοχή, χαμόγελο και διάθεση super, και ολα αυτά σε συνδυασμό με σχετικά νεαρό ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης, την κάνουν οτι καλύτερο πέρασε το τελευταίο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον για μένα) !

Φεύγει ομως ειτε 26 ειτε αρχές Ιούνη ... (οσο κατάλαβα με τα λίγα Ρωσικά μου). Οπότε λογικό να γίνεται και το λαικό προσκύνημα που ξεκίνησε με τις πρώτες αναφορές.

Άντε να έχουμε και άλλα τέτοια ! Τελικά σαν την Ρωσό-Ουκρανική σχολή δέν έχει !!!
Πως θα μαθουμε τι βαρδια ειναι?Σε ποιο Φριξου ειναι στο 15 ή 15Β

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μάγκες γνωρίζει κανένας σας αν η Μιρελα δουλευει αυτη την περίοδο και αν ναι να αναφέρει λίγο σπιτάκι κλπ.

Ευχαριστω πολύ!!!!

Cheers.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Κάποιος συνάδελφος ας ανεβάσει κριτική για την καινούργια την Βικτωρία για να μάθουμε λεπτομέρειες ..βάρδιες, σπιτάκι, απόδοση, εμφάνιση κλπ.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Παιδες μια μικρη περιγραφη αυτης της Βικτωριας δεν θα εβλαπτε. Καλα καλα δεν ξερουμε αν ειναι ξανθια μελαχροινη κτλπ κτλπ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Παιδες μια μικρη περιγραφη αυτης της Βικτωριας δεν θα εβλαπτε. Καλα καλα δεν ξερουμε αν ειναι ξανθια μελαχροινη κτλπ κτλπ.
Μάλλον ξανθια πρέπει να ειναι απο οτι εγραψε ο νικ , κατι για "ξανθο πιπινι" είχε γραψει. Αλλα όντως μια περιγραφη δεν θα εβλαπτε :)

Leviathan

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Κριτικές
37
Like
10.765
Πόντοι
6.246

Ευχαριστώ συνάδερφε!

Αλλά σήμερα πέρασα απο Νατάσα στο Free House και πήρα το μέρισμα μου!

Ανέβασα κριτική...εαν αναμονή δημοσίευσης.

Telamonas

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, διπλή επίσκεψη μου χθές και σήμερα πρωινές ώρες στο μικρό ξύλινο της Μινωταύρου, συνεύρεση με μία κατάξανθη όμορφη 30άρα παρά κάτι ψιλά.
Όμορφο σώμα χωρίς να έχει κάτι ξεχωριστό πάνω του.
Ένα μικρό μείον είναι το λίγο νερουλό κατά τα άλλα όμορφο στήθος της στην πολύ καλή έκδοση του 2,5.
Τα αγγλικά δεν υπάρχουν παρά στοιχειωδώς για να ψιλοδιευκολύνουν την εντελώς μούγκα και για την ελάχιστη πλακίτσα που μπορεί να κάνει κάποιος με τα λόγια μαζί της.
Από κει και μετά όλα είναι υπέρ της: Παιγχνιδιάρα, φιλική, πλακατζού που γουστάρει το γαμήσι, νοιώθει τον πούτσο βαθειά κι εκστατικά μέσα της και ο πούτσος νοιώθει τους σπασμούς του κόλπου της, πίπα σαν να προσκυνάει τον πύραυλο που είναι εμπρός της και με ντήπ και πολύ γκαυλιάρικους ρυθμούς που φανερώνουν την λατρεία της προς το θεικό αυτό σύμβολο. Γενικά ένας ύμνος στον έρωτα από αυτό το ξανθό όμορφο γυναικάκι με γωνίες στο πρόσωπο και έντονα όμορφα γαλαζοπράσινα μάτια που με πείραζε συνεχώς λέγοντας με σεξ μάνιακ. Γυμνό 69 στα 50.
Έχω μπερδευτεί για ποιά Βικτώρια μιλάτε γιατί πρέπει να είναι κι ακόμα μία στο Φρίξου 15 όμως κι αυτή εδώ επίσης φεύγει σε κανα μήνα. Αυτή πάντως είναι εγγύηση απόλαυσης. Καλό καλοκαίρι μάγκες μου...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716
H Βικτωρια που αναφερεστε ειναι στο Φριξου 15 βραδινη; Εχω να βγω θεσσαλονικη τσαρκα πανω απο 2μηνο και εχω χασει πληρως επαφη με το τι παιζει. Επισης εκεινη η κοντουλα η ΗΡΑ που ηταν στην εκκλησια, επεστρεψε;

sexalonikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2019
Like
18
Πόντοι
0
Πολύ καλή περίπτωση μαγκες η ΑΝΝΑ στισ βιλλες..
Πολυ καυλιαρα.. :worship:

kostis344

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Βικτώρια βραδυνή βάρδια φρίξου 15 (το σκετό)

Εγώ την πέτυχα δευτέρα στης 20:30.

Είναι μια ξανθιά με πολύ όμορφο πρόσωπο και λεπτοκαμωμένη.
Πολύ καλή στο σεξ όπου φαίνεται να της αρέσει πραγματικά αυτό που κάνει.
Έχει διάφορα προγράμματα στο ρεπερτόριο της.
Την προτείνω και εγώ ανεπιφύλακτα

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω  αν ξέρει κανείς αν δουλεύει σε κάποιο σπιτάκι η Νικόλ η ΓάλλοΒουλγάρα πριν καιρό την είχα δει στο σπιτάκι νικ.ουρανού 26 . Αν γνωρίζει κάποιος?

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω  αν ξέρει κανείς αν δουλεύει σε κάποιο σπιτάκι η Νικόλ η ΓάλλοΒουλγάρα πριν καιρό την είχα δει στο σπιτάκι νικ.ουρανού 26 . Αν γνωρίζει κάποιος?
φίλε δουλεύει στο πρωτο της φριξου με τους μονους αριθμούς το 13 είναι νομίζω.την είχα δει πριν 2 ημερες

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Γεια σε ολους, ψαχνω κοπελα που να αξιζει για παρτουζα? Αν ξερετε καμια στειλτε μου ινμποξ!

veriotis22

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
98
Πόντοι
1
Τι έγινε δυο μέρες και δεν γράφει κάνεις τίποτα; Σας επηρέασαν οι σκέψεις για το ποιόν θα ψηφίσετε;

DrHex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
134
Πόντοι
1
Κάπου διάβασα ότι είναι η Κατερίνα απο τα κακά κορίτσια σε στούντιο... Αληθεύει; Σε ποιο;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Τι έγινε δυο μέρες και δεν γράφει κάνεις τίποτα; Σας επηρέασαν οι σκέψεις για το ποιόν θα ψηφίσετε;
[/quot]

Εσένα σου αρέσουν οι κριτικές,μπας και γράψεις καμία για καμία κοπέλα που πήγες?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Τι εθνικότητας ήταν η Κατερίνα?

Stories