Χθες τη νυχτα αφου γλυτωσα τη συλληψη πρωτα,κατευθυνθηκα προς τα στουντιο και ειπα να κανω μια τσαρκα...Μπηκα πρωτα στο Φριξου 14 οπου δουλευε μια Σαντρα Ρωσσιδα αλλα δε την ειδα.
Παω απεναντι στο 15β ,αυτο με την εισοδο αεροδιαδρομο δηλαδη...και βγαινει η Μπιανκα η Ρουμανα η μελαχρινη που ειναι καμια 35 κιλα ολα κι ολα,φορουσε μποτες ως το γονατο και κατι ρουχα σαν μαθητριουλα,μου'κανε κατι ναζια στο σαλονι και ξυπνησε ο παιδεραστης μεσα...συγχρονως βγαινει κι ενας τυπος απο το δωματιο με το χαμογελο ως τα αυτια και λεω θα μπω και οτι βγει
Ντροπαλη και μαζεμενη στις κινησεις της στην αρχη αλλα την εκανα ο,τι ηθελα...πουτσοτριψιμο σε μουνι και κωλο οσο ηθελα με πουτσοκαπακωμα εξτρα
...την εβαλα εκατσε πανω στην πουτσα μου...την εστησα ορθια μπροστα στον καθρεφτη και γω απο πισω την εχωσα την πουτσα αναμεσα στα ποδια και βγηκε απο μπροστα και την ελεγα θα ησουν ωραιο τραβεστι...
Καλη πιπα οχι βαθια αλλα τεχνικη,αρχιδογλειψιμο,μου εγλειψε και τις ρωγες...Μονο δε φιλαει και δε με αφησε να τη χυσω στη μαπα στο τελος.
Μιση ωρα γεματη στο δωματιο με 40ε για γυμνο τσιμπουκι και δε γκρινιαξε καθολου.Γλειφομουνι δε πηρα γιατι λογω ελλειψης νερου αυτες τις μερες μπορει να επεφτα σε εκπληξη αν και ειχε νερο στο στουντιο...
Περασα πολυ καλα μιση ωρα καγκελο η πουτσα,βεβαια μιλαμε για εναν αβυζο σκελετο αλλα το οτι εχεις ενα μικροσκοπικο κοριτσακι και το κανεις οτι θες ειναι απο μονο του καυλωτικο και σαν ιδεα αλλα και σαν εικονα στον καθρεφτη