Χτες εγινε μια τσαρκα μαζι με φιλαρακι, και αυτα που ειδα πραγματικα ΕΦΡΙΞΑ.!! Δεν μπηκα σε κατασταση burdelotsarka mode, οποτε λιγα κοριτσια θυμαμαι εκτος απο αυτες που ...σοκαριστικα.
Ξεκινησαμε απο
Π.ερημιτη 2Α, οπου δεν δουλευε η Μιρα, αλλα μια ξανθια ανορεξικη, απεναντι το
las vegas σε ενα σπιτακι απο τα 3, ηταν η Χριστινα η προμιλφαρα που δουλευε πριν λιγο καιρο στο Π.Ερημιτη με την ινοξ πορτα, και στο 1ο σπιτακι ενα ξανθο γαμευσικο κοριτσακι που αυτοσυστηθηκε μονης της μιας και η τσατσα εβαζε ...μπουγαδα.!!
Μινωταυρου 16 Φαγαμε πορτα μιας και δεν μας ανοιξανε.
Μινωταυρου 14 Εδω απλα σοκαριστικα, 1η φορα στην μπουρδελοκαριερα μου παθαινω τετοιο πατατρακ, δεν ηξερα αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω, βγενει μια φαγανα ξανθια απο την κουζινα, WTF...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, για μια στιγμη νωμιζα οτι πληρωνει για να το γαμησουν αυτο το πραμα.!!! Στο
Ν.Ουρανου 24, πρεπει να δουλευε ενα μελαχρινο Αισα στο ονομα, ομορφο κοριτσακι, μελαχρινο με κορμακι να σκιζει την μουναρα της.!! Ανοιχτο ηταν και το απεναντι το καινουριο, οπως και τα Ν.ουρανου 26-28, σε ενα απο αυτο δουλευε ακομα μια μπαζολα φαγανα μελαχρινη, με τραβηξε ο κολητος απο το μπρατζο να φυγουμε μην παθω σοκ...
Απεναντι γωνια
Μινωταυρου 10 στο σπιτακι της Νατασας, ηταν το ενα ανοιχτο πρεπει να ηταν ενα μελαχρινο με ωραιο τσιμπουκοχειλα, λεει η τσατσα εχω μουναρα, και βγενει μια μετρια...
Φριξου 15 Η ξανθια μουναρα Ελενα, αλλα κομοδινο, μπηκαμε και στα αλλα επι της φριξου αλλα δεν θυμαμαι Χριστο.
Ν.ουρανου 13, το bella dona.??
Εδω δουλευε η Τινα, ξανθια 30αρα γκομεναρα.!! για λιγους, με περηφερεια που κολαζει...αρχοντικη γκομενα, περασε ο κολητος και εμεινε μαλακας.!!! πολυ καλη λεει μεσα, χαμογελαστη οπως στο σαλονακι, την εχω βαλει στο στοχαστρο, μαλακια μου που δεν περασα και εγω...γιατι μετα πηγαμε απο
Ν.Ουρανου 4 Στο ενα δουλευε η μουνιτσα Αμαρυλις, και στο 2ο η Σαρα η μελαχρινη, τοσο καιρο ρε παιχτες δουλευει αυτη και οι κριτικες της καμια.??? μπας και σωθει κανας χριστιανος, ηξερα οτι δεν αξιζει απο 1-2 σχολια εδω μεσα, αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο φολα η γκομενα. Ο αλλος εγραψε χτες σε μια κριτικη για ενα ΄΄μοσχαρ΄΄ της αλυσιδας, εεεε η Σαρα ειναι το ΄΄Ταγαρ΄΄ της αλυσιδας, πραγματικα τετοιο ζωο ειχα καιρο να αντικρυσω, εχουν μαζεψει ολα τα ζωα εκει μεσα...
Θα ακολουθησει κριτικη σαφως...