Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ξερει κανεις αν γυρησε η Μιρα απο την αδεια της.??  :think: Γιατι λεω να παω να την μανικωσω σημερα.... :zfuck:
δεν ειχε αδεια....απλως το γυρισε στην πρωινη ζωνη το προγραμμα της! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
δεν ειχε αδεια....απλως το γυρισε στην πρωινη ζωνη το προγραμμα της! :grin:

Η τσατσα ειχε πει, πριν καμια 10αρια μερες, οτι ειχε παρει αδεια, μπουρδες δηλαδης.
Αρα αν ειναι πρωινη, μου ξεφυγε.!!  :knockinb: ...παλι η Σοφια θα με ανεχτει.!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
''ΣΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΤΕΙΟ ΜΟΥΣΧΑΡ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΤΥΧΑ.''  :kneel: :kneel:  :2funny: :2funny: :2funny: ακομη κλαιω .... κορυφαια κριτικη ....αλλα Αζα γραψτε μια περιγραφη της εμφανισης του ''Μοσχαριου'' αλλα και του νεου μωρου στου Ερημιτη 2...??? αν και θα παμε για αυτοψια

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
''ΣΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΕΤΕΙΟ ΜΟΥΣΧΑΡ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΤΥΧΑ.''  :kneel: :kneel:  :2funny: :2funny: :2funny: ακομη κλαιω .... κορυφαια κριτικη ....αλλα Αζα γραψτε μια περιγραφη της εμφανισης του ''Μοσχαριου'' αλλα και του νεου μωρου στου Ερημιτη 2...??? αν και θα παμε για αυτοψια

Το μουτσκαρ είναι κοντό,ξανθό με μικρά βυζια και δεν μιλάει ελληνικά,νορμάλ σωματακι.
Πέτρου ερ.2 άμα εννοείς το γουετ ντριμς,έχω κάνει καρτέλα και έχει φωτογραφίες από το εσωτερικό του καταστήματος.
Αυτή τη Νεφέλη την είδε κάνεις,θα μας πει κανένας τίποτα,πως είναι και τι κάνει?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Το μουτσκαρ είναι κοντό,ξανθό με μικρά βυζια και δεν μιλάει ελληνικά,νορμάλ σωματακι.
Πέτρου ερ.2 άμα εννοείς το γουετ ντριμς,έχω κάνει καρτέλα και έχει φωτογραφίες από το εσωτερικό του καταστήματος.
Αυτή τη Νεφέλη την είδε κάνεις,θα μας πει κανένας τίποτα,πως είναι και τι κάνει?
λεει στην κριτικη για νεο μωρο εκει , για το μωρο ρωταω, ειναι καλο ;; του ελεγες λεει να μπει....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
λεει στην κριτικη για νεο μωρο εκει , για το μωρο ρωταω, ειναι καλο ;; του ελεγες λεει να μπει....

Για το δίπλα από το γουετ ντριμς λες.
Ναι είναι ωραίο,ψηλό,με βυζομπαλα και αδύνατο,τον μαύρο τον χάλασε ένα καρουμπαλο που είχε στην πλάτη,πάνω από την κωλοχαραδρα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Οντως, η μοναδικη φωτο φαινεται υπερτουμπανο, απο κοντα καμια περιγραφη πιο αναλυτικη;

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Οντως, η μοναδικη φωτο φαινεται υπερτουμπανο, απο κοντα καμια περιγραφη πιο αναλυτικη;

Την είδα την Νεφέλη στο σαλονάρισμα. Σώμα μοντελέ με τούμπανα, μέτριο ύψος, μακρύ ξανθό ίσιο μαλλί αλλά πρόσωπο πρέπει να είναι σκυλόφατσα διότι στο ημίφως (μάλλον επίτηδες είχε πολύ χαμηλό φωτισμό η τσατσά) δεν μπόρεσα να διακρίνω καλά τα χαρακτηριστικά. Έκανε πέρασμα και στροφή στα 4 μέτρα μακριά μου στα γρήγορα σαν να ήθελε να κρύψει κάτι... ποιος θα είναι ο πρώτος ο γενναίος για να μπει και να μας πει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χτες εγινε μια τσαρκα μαζι με φιλαρακι, και αυτα που ειδα πραγματικα ΕΦΡΙΞΑ.!! Δεν μπηκα σε κατασταση burdelotsarka mode, οποτε λιγα κοριτσια θυμαμαι εκτος απο αυτες που ...σοκαριστικα.

Ξεκινησαμε απο Π.ερημιτη 2Α, οπου δεν δουλευε η Μιρα, αλλα μια ξανθια ανορεξικη, απεναντι το las vegas σε ενα σπιτακι απο τα 3, ηταν η Χριστινα η προμιλφαρα που δουλευε πριν λιγο καιρο στο Π.Ερημιτη με την ινοξ πορτα, και στο 1ο σπιτακι ενα ξανθο γαμευσικο κοριτσακι που αυτοσυστηθηκε μονης της μιας και η τσατσα εβαζε ...μπουγαδα.!! Μινωταυρου 16 Φαγαμε πορτα μιας και δεν μας ανοιξανε. Μινωταυρου 14 Εδω απλα σοκαριστικα, 1η φορα στην μπουρδελοκαριερα μου παθαινω τετοιο πατατρακ, δεν ηξερα αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω, βγενει μια φαγανα ξανθια απο την κουζινα, WTF...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, για μια στιγμη νωμιζα οτι πληρωνει για να το γαμησουν αυτο το πραμα.!!! Στο Ν.Ουρανου 24, πρεπει να δουλευε ενα μελαχρινο Αισα στο ονομα, ομορφο κοριτσακι, μελαχρινο με κορμακι να σκιζει την μουναρα της.!! Ανοιχτο ηταν και το απεναντι το καινουριο, οπως και τα Ν.ουρανου 26-28, σε ενα απο αυτο δουλευε ακομα μια μπαζολα φαγανα μελαχρινη, με τραβηξε ο κολητος απο το μπρατζο να φυγουμε μην παθω σοκ...
Απεναντι γωνια Μινωταυρου 10 στο σπιτακι της Νατασας, ηταν το ενα ανοιχτο πρεπει να ηταν ενα μελαχρινο με ωραιο τσιμπουκοχειλα, λεει η τσατσα εχω μουναρα, και βγενει μια μετρια... :headbang:
Φριξου 15 Η ξανθια μουναρα Ελενα, αλλα κομοδινο, μπηκαμε και στα αλλα επι της φριξου αλλα δεν θυμαμαι Χριστο. :uglystupid:
Ν.ουρανου 13, το bella dona.?? :think: Εδω δουλευε η Τινα, ξανθια 30αρα γκομεναρα.!! για λιγους, με περηφερεια που κολαζει...αρχοντικη γκομενα, περασε ο κολητος και εμεινε μαλακας.!!! πολυ καλη λεει μεσα, χαμογελαστη οπως στο σαλονακι, την εχω βαλει στο στοχαστρο, μαλακια μου που δεν περασα και εγω...γιατι μετα πηγαμε απο Ν.Ουρανου 4 Στο ενα δουλευε η μουνιτσα Αμαρυλις, και στο 2ο η Σαρα η μελαχρινη, τοσο καιρο ρε παιχτες δουλευει αυτη και οι κριτικες της καμια.??? μπας και σωθει κανας χριστιανος, ηξερα οτι δεν αξιζει απο 1-2 σχολια εδω μεσα, αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο φολα η γκομενα. Ο αλλος εγραψε χτες σε μια κριτικη για ενα ΄΄μοσχαρ΄΄ της αλυσιδας, εεεε η Σαρα ειναι το ΄΄Ταγαρ΄΄ της αλυσιδας, πραγματικα τετοιο ζωο ειχα καιρο να αντικρυσω, εχουν μαζεψει ολα τα ζωα εκει μεσα...
Θα ακολουθησει κριτικη σαφως...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Χτες εγινε μια τσαρκα μαζι με φιλαρακι, και αυτα που ειδα πραγματικα ΕΦΡΙΞΑ.!! Δεν μπηκα σε κατασταση burdelotsarka mode, οποτε λιγα κοριτσια θυμαμαι εκτος απο αυτες που ...σοκαριστικα.

Ξεκινησαμε απο Π.ερημιτη 2Α, οπου δεν δουλευε η Μιρα, αλλα μια ξανθια ανορεξικη, απεναντι το las vegas σε ενα σπιτακι απο τα 3, ηταν η Χριστινα η προμιλφαρα που δουλευε πριν λιγο καιρο στο Π.Ερημιτη με την ινοξ πορτα, και στο 1ο σπιτακι ενα ξανθο γαμευσικο κοριτσακι που αυτοσυστηθηκε μονης της μιας και η τσατσα εβαζε ...μπουγαδα.!! Μινωταυρου 16 Φαγαμε πορτα μιας και δεν μας ανοιξανε. Μινωταυρου 14 Εδω απλα σοκαριστικα, 1η φορα στην μπουρδελοκαριερα μου παθαινω τετοιο πατατρακ, δεν ηξερα αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω, βγενει μια φαγανα ξανθια απο την κουζινα, WTF...ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, για μια στιγμη νωμιζα οτι πληρωνει για να το γαμησουν αυτο το πραμα.!!! Στο Ν.Ουρανου 24, πρεπει να δουλευε ενα μελαχρινο Αισα στο ονομα, ομορφο κοριτσακι, μελαχρινο με κορμακι να σκιζει την μουναρα της.!! Ανοιχτο ηταν και το απεναντι το καινουριο, οπως και τα Ν.ουρανου 26-28, σε ενα απο αυτο δουλευε ακομα μια μπαζολα φαγανα μελαχρινη, με τραβηξε ο κολητος απο το μπρατζο να φυγουμε μην παθω σοκ...
Απεναντι γωνια Μινωταυρου 10 στο σπιτακι της Νατασας, ηταν το ενα ανοιχτο πρεπει να ηταν ενα μελαχρινο με ωραιο τσιμπουκοχειλα, λεει η τσατσα εχω μουναρα, και βγενει μια μετρια... :headbang:
Φριξου 15 Η ξανθια μουναρα Ελενα, αλλα κομοδινο, μπηκαμε και στα αλλα επι της φριξου αλλα δεν θυμαμαι Χριστο. :uglystupid:
Ν.ουρανου 13, το bella dona.?? :think: Εδω δουλευε η Τινα, ξανθια 30αρα γκομεναρα.!! για λιγους, με περηφερεια που κολαζει...αρχοντικη γκομενα, περασε ο κολητος και εμεινε μαλακας.!!! πολυ καλη λεει μεσα, χαμογελαστη οπως στο σαλονακι, την εχω βαλει στο στοχαστρο, μαλακια μου που δεν περασα και εγω...γιατι μετα πηγαμε απο Ν.Ουρανου 4 Στο ενα δουλευε η μουνιτσα Αμαρυλις, και στο 2ο η Σαρα η μελαχρινη, τοσο καιρο ρε παιχτες δουλευει αυτη και οι κριτικες της καμια.??? μπας και σωθει κανας χριστιανος, ηξερα οτι δεν αξιζει απο 1-2 σχολια εδω μεσα, αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο φολα η γκομενα. Ο αλλος εγραψε χτες σε μια κριτικη για ενα ΄΄μοσχαρ΄΄ της αλυσιδας, εεεε η Σαρα ειναι το ΄΄Ταγαρ΄΄ της αλυσιδας, πραγματικα τετοιο ζωο ειχα καιρο να αντικρυσω, εχουν μαζεψει ολα τα ζωα εκει μεσα...
Θα ακολουθησει κριτικη σαφως...

Τα έχω πει ρε μαν,Αμαρυλις,Σάρα και Μπαταρία δεν αξίζουν ούτε για 10€ !!!
Αγγαρεία και νομίζεις στο τέλος ότι σου κάνουν και τη χάρη  :jerking:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Τα έχω πει ρε μαν,Αμαρυλις,Σάρα και Μπαταρία δεν αξίζουν ούτε για 10€ !!!
Αγγαρεία και νομίζεις στο τέλος ότι σου κάνουν και τη χάρη  :jerking:

Τυπε, αυτη νωμιζε οτι μου εκανε χαρη που την πληρωσα να κατσει να την γαμισω, ειρωνια και τουπε, που μολις της εκοψα την φορα εφυγε με την ουρα κατω απο τα σκελια...μερικες νωμιζουν επειδη πληρωνουμε για το μουνι, οτι ειμαστε και αγαμιτοι και θα χυσουμε με το που θα τον παρουνε στο στομα τους...με 10€ στην φιλης τα καριολακια και πολλα ειναι...

• Like
Αντιδράσεις: azazel

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μλκες μου καλα ολα αυτα για μοσχαρια και ταγαρια δεν αντιλεγω! Αλλα κ εμεις ειμαστε ΑΥΤΙΣΤΙΚΑ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
φιλικα ματσακια δεν βλεπω τυπε! :birdman:

Φιλικές πουτσες όμως τρως!!!

Η Νεφέλη θα κάτσει ακόμα μια βδομάδα περίπου,δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μέσα στο δωμάτιο,δεν κάνει γυμνό..
Σολντ αουτ Σήμερα,η εικόνα της είναι σαν πορνοστάρ,έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα στην αντίστοιχη τριγετοαλυσιδα της Αθήνας,οπότε όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας ψάξει εκεί...

Υ.γ Μπουξο όπου σε βρίσκω θα σε γαμω και θα σε τρέχω,ανύπαρκτα φιλοξενούμενα πομακια  :birdman:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Φιλικές πουτσες όμως τρως!!!

Η Νεφέλη θα κάτσει ακόμα μια βδομάδα περίπου,δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μέσα στο δωμάτιο,δεν κάνει γυμνό..
Σολντ αουτ Σήμερα,η εικόνα της είναι σαν πορνοστάρ,έχει γράψει αρκετά χιλιόμετρα στην αντίστοιχη τριγετοαλυσιδα της Αθήνας,οπότε όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας ψάξει εκεί...

Υ.γ Μπουξο όπου σε βρίσκω θα σε γαμω και θα σε τρέχω,ανύπαρκτα φιλοξενούμενα πομακια  :birdman:
με το ιδιο ονομα έβγαινε στην Αθηνα;;;;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
με το ιδιο ονομα έβγαινε στην Αθηνα;;;;

Δεν ξέρω.
Περιγραφη:ξανθιά βυζαρου (σιλικόνη νούμερο 3)τσιμπουκοχειλα(υαλουρονικο)πολλές φακίδες στο κορμί και πολλά τατουάζ,στην πλάτη ένα μεγάλο και αρκετά μικρά στα δαχτυλα (χερια)
Σκουλαρίκι στη γλώσσα,αρχιδια δεν γλύφει,ρώτα  και κανένα Αθηναίο με την περιγραφή μου

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω.
Περιγραφη:ξανθιά βυζαρου (σιλικόνη νούμερο 3)τσιμπουκοχειλα(υαλουρονικο)πολλές φακίδες στο κορμί και πολλά τατουάζ,στην πλάτη ένα μεγάλο και αρκετά μικρά στα δαχτυλα (χερια)
Σκουλαρίκι στη γλώσσα,αρχιδια δεν γλύφει,ρώτα  και κανένα Αθηναίο με την περιγραφή μου
πω ρε φιλε περιγραφη 5 αστερων ...την εχω ηδη μπροστα μου σαν εικονα  :kneel: :kneel: :kneel:

• Like
Αντιδράσεις: azazel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom