Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 82 άτομα (9 μέλη και 73 επισκέπτες)

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Παιδια, ως νεοσύλλεκτος εχω μερικες ερωτησεις, ισως μπορειτε να με βοηθησετε. Επειδη βλεπω στις κριτικες που μιλανε για βολτες στις περιοχες, και μερικες φορες αναφερουν οτι μπηκαν σε 3-4 σπιτια για να βρουν κατι που τους αρεσει, ειναι ενταξει το να μπω σε σπιτια απλως για να δω τη κοπελα και να ξερω τι εχει καθε σπιτι? Νιωθω καπως περιεργα να πω "οχι" ας το πουμε, και δεν ξερω τη ρουτινα για το πως να φυγεις. Εχετε καμια συμβουλη?

Επισης ξερετε αν μπορώ να δω καπου σε καμια ιστοσελιδα τι κοπελες και τι προγραμμα εχει καθε σπιτι? Ξερω μια ιστοσελιδα, αλλα εχει μονο 4-5 στουντιο, πρεπει να ειναι αυτα μονο που ειναι με 40ε το απλο. Για τα αλλα σπιτια δεν υπαρχει τροπος πληροφορησης?

(το ξαναρωτησα αυτο πριν λιγο, αλλα το αλλο thread ηταν θαμενο και ξεχασμενο, δεν θα το δει κανεις μαλλον. Συγγνωμη αν εχω λαθος thread, δεν ξερω αν θα επρεπε να κανω καινουριο, και νομιζω δεν μπορω ετσι κι αλλιως γιατι σημερα εγγραφτηκα)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Παιδια, ως νεοσύλλεκτος εχω μερικες ερωτησεις, ισως μπορειτε να με βοηθησετε. Επειδη βλεπω στις κριτικες που μιλανε για βολτες στις περιοχες, και μερικες φορες αναφερουν οτι μπηκαν σε 3-4 σπιτια για να βρουν κατι που τους αρεσει, ειναι ενταξει το να μπω σε σπιτια απλως για να δω τη κοπελα και να ξερω τι εχει καθε σπιτι? Νιωθω καπως περιεργα να πω "οχι" ας το πουμε, και δεν ξερω τη ρουτινα για το πως να φυγεις. Εχετε καμια συμβουλη?

Επισης ξερετε αν μπορώ να δω καπου σε καμια ιστοσελιδα τι κοπελες και τι προγραμμα εχει καθε σπιτι? Ξερω μια ιστοσελιδα, αλλα εχει μονο 4-5 στουντιο, πρεπει να ειναι αυτα μονο που ειναι με 40ε το απλο. Για τα αλλα σπιτια δεν υπαρχει τροπος πληροφορησης?

(το ξαναρωτησα αυτο πριν λιγο, αλλα το αλλο thread ηταν θαμενο και ξεχασμενο, δεν θα το δει κανεις μαλλον. Συγγνωμη αν εχω λαθος thread, δεν ξερω αν θα επρεπε να κανω καινουριο, και νομιζω δεν μπορω ετσι κι αλλιως γιατι σημερα εγγραφτηκα)

Μόνο το σάιτ αυτό υπάρχει που λες.Για τα υπόλοιπα τσάρκα.Και γω από τα νέα σε ηλικία μέλη είμαι σαν εσένα,αυτό το κόλλημα το χα στην αρχή αλλά μου πέρασε.Πηγαινε και αν δεν σου αρέσει μη μασάς,γυρνα τα όλα και μπες όπου σ αρέσει.Αν θες περεταιρω πληροφορίες στείλε μου πμ

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
ξεκινησε να δουλευει και το καινουριο σπιτακι επι της τσουκαλα. μονο πρωινη βαρδια γεια ξεκινημα.δουλευε μια σοφια ξανθια με ωραιο σωμα αρκετα ψηλη.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ξεκινησε να δουλευει και το καινουριο σπιτακι επι της τσουκαλα. μονο πρωινη βαρδια γεια ξεκινημα.δουλευε μια σοφια ξανθια με ωραιο σωμα αρκετα ψηλη.
μηπως ειναι αυτη που δουλευε στο Φριξ 14 και παλιοτερα στο τσιρκο??

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
δεν μπορω να πω κατι στα σιγουρα εμενα  γεια καινουρεια μου φανηκε.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076
μιλφιζει αλλα με καλο σωμα.θα την δοκιμαζα αλλα ηθελα να παω ντομινικ.τελικα τον ηπια γειατι η ντομινικ δεν ηρθε.τουλαχιστον μεχρι τις 8 και 30 που ημουν στην πιατσα.πηγα διπλα γεια τζενη και εκεινο κλειστο.ολες εχθες βρηκαν να κανουν ρεπο. :think:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
αν μιλφιζει μπορει να ειναι αυτη που λεω ...θα κανω αυτοψια και θα πω

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
μιλφιζει αλλα με καλο σωμα.θα την δοκιμαζα αλλα ηθελα να παω ντομινικ.τελικα τον ηπια γειατι η ντομινικ δεν ηρθε.τουλαχιστον μεχρι τις 8 και 30 που ημουν στην πιατσα.πηγα διπλα γεια τζενη και εκεινο κλειστο.ολες εχθες βρηκαν να κανουν ρεπο. :think:

Στο Μινωταύρου #3 το μεσημέρι δούλευε η Ρωξάνη.
Όταν την ρώτησα για το άν θα έρθει να την αλλάξει η Ντομινίκ το βράδυ,είχε πλήρη άγνοια.
Μάλλον θα κάνω διπλοβάρδια,μου απάντησε..

Ξέρει κανείς αν δουλεύει και πού απόψε η Ντομινίκ;

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.282
Πόντοι
1.076

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
εχετε ακουσει στα ξυλινα σπιτακια στη μινωταυρου για καμια με ονομα Xαρά ελληνιδα?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
274
Πόντοι
36
Ρε παιδες,η Αλικη/Αλινα που βρισκεται ?Πηρα τηλ στο Vis9 αλλα εκει ειναι καποια Ελενα...(?)
Ψαχνω απεγνωσμενα να αρμεξω σημερα....

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.065
Πόντοι
5.646
Ρε παιδες,η Αλικη/Αλινα που βρισκεται ?Πηρα τηλ στο Vis9 αλλα εκει ειναι καποια Ελενα...(?)
Ψαχνω απεγνωσμενα να αρμεξω σημερα....
Θα την βρεις στο Venus Angels στη Μινωταυρου.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736

Για το πως θα φύγεις , εγώ συνήθως λέω οτι θα κάνω μιά βόλτα και μπορεί να ξαναπεράσω μετά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εχετε ακουσει στα ξυλινα σπιτακια στη μινωταυρου για καμια με ονομα Xαρά ελληνιδα?
όχι ρε μη πατε με ελληνιδες πουτανες.
φαγανε τα φραγκα των ελληνων οι ελληνιδες τωρα θελουν να κλεψουν και το μεροκάματο από τις αλλοδαπες πουτανες! ελεος! ντροπη!

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
όχι ρε μη πατε με ελληνιδες πουτανες.
φαγανε τα φραγκα των ελληνων οι ελληνιδες τωρα θελουν να κλεψουν και το μεροκάματο από τις αλλοδαπες πουτανες! ελεος! ντροπη!

Δε με πειραζει ακουσα οτι γαμιεται καλα πυραυλος ,ηθελα να δω αν γνωριζει κανεις κατι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Καλημερα σε ολους. Αναφερθηκε μια τζενη ιταλιδα. Αλλα ειδα αλλος την πετυχε πρωινη και ο αλ το βραδυ. Τελικα τι ισχυει? Θελω να το δοκιμασω το μωρο. Μινωταυρου 14 ειναι το λεγομενο λας βεγκας? Ευχαριστω

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

Stories

Νέο!