Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
Καλημερα συντροφοι..

Χθες βραδυ,μετα απο πολυ πολυ καιρο,στοχευμενη βολτα για αρμεγμα..ηθελα σαν τρελος να αρμεξω βυζι...

Δεν θυμαμαι γιατι δεν ρωταω ονοματα,αλλα η ακτασταση επιεικως τραγικη.
Η Χριστινα η Ρουμανα ηταν στη Φριξου 14β αλλα ρε σεις,πολυ χαλι...πεσμενος και με κυταρριτιδα κωλος,μεγαλα αγελαδισια βυζια αλλα πεσμενα,...δεν ψηθηκα...
Με Νικολ στην Ερημιτη,ειχα παει τελευταια πριν απο κανα 5 μηνο και εκανα μονο ισπανικο,οποτε δεν μπηκα αφου την εχω βαρεθει και ασε που εχει χαλασει πολυ...
Ενα κλικ μου εκανε η Ρεββεκα,στην Π.Ερημιτη,απεναντι απο αυτο της Νικολ...

Προστυχο βλεμμα,γαμευσιμα βυζια και πισω συστημα πολλα υποσχομενο..

Μπηκα,οι εντυπωσεις: Επαγγελματιας,τυπικη,καθολου ελληνικα. Τα βυζια και ο κωλος,τελικα τονιστικαν περισσοτερο στο σαλοναρισμα με αυτο που φορουσε οποτε ηταν στο 75% αυτου που ειδα εξω...Τεσπα...Καλη πιπα (ισως φταιει το οτι ειχα καιρο να γαμησω) ,με χερι ομως και οχι βαθεια..Αρα τι καλη?Απλα δεν ειχε δοντι...
Τα βυζια της πονουσαν στις ρωγες γιατι ενας προηγουμενος απ ο,τι μου πε της τα δαγκωνε (ελεος ρε καννιβαλοι).Καλη θεα στα 4...και χυσιμο στη γλωσσα της με παιξιμο απο αυτην........
Οκ,ξεχαρμανιασα,αλλα δεν θα ξαναπερνουσα.....

Γενικα ομως,δεν υπηρχψε κατι ιδιαιτερα καλο και δυνατο...Α,μια Μιρελλα που ειχατε αναφερει στην Φριξου παλι,καλη φαινοταν αλλα αβυζη...

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Αλάνια καλημέρα.. από φίλο που είναι μες Τ πράγματα
Η Έλενα η Ουκρανή από Φρίξου λέγετε ηρα κ είναι άρρωστη ..
Παράνομα δουλεύει ν ξερετε

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Καλημερα συντροφοι..

Χθες βραδυ,μετα απο πολυ πολυ καιρο,στοχευμενη βολτα για αρμεγμα..ηθελα σαν τρελος να αρμεξω βυζι...

Δεν θυμαμαι γιατι δεν ρωταω ονοματα,αλλα η ακτασταση επιεικως τραγικη.
Η Χριστινα η Ρουμανα ηταν στη Φριξου 14β αλλα ρε σεις,πολυ χαλι...πεσμενος και με κυταρριτιδα κωλος,μεγαλα αγελαδισια βυζια αλλα πεσμενα,...δεν ψηθηκα...
Με Νικολ στην Ερημιτη,ειχα παει τελευταια πριν απο κανα 5 μηνο και εκανα μονο ισπανικο,οποτε δεν μπηκα αφου την εχω βαρεθει και ασε που εχει χαλασει πολυ...
Ενα κλικ μου εκανε η Ρεββεκα,στην Π.Ερημιτη,απεναντι απο αυτο της Νικολ...

Προστυχο βλεμμα,γαμευσιμα βυζια και πισω συστημα πολλα υποσχομενο..

Μπηκα,οι εντυπωσεις: Επαγγελματιας,τυπικη,καθολου ελληνικα. Τα βυζια και ο κωλος,τελικα τονιστικαν περισσοτερο στο σαλοναρισμα με αυτο που φορουσε οποτε ηταν στο 75% αυτου που ειδα εξω...Τεσπα...Καλη πιπα (ισως φταιει το οτι ειχα καιρο να γαμησω) ,με χερι ομως και οχι βαθεια..Αρα τι καλη?Απλα δεν ειχε δοντι...
Τα βυζια της πονουσαν στις ρωγες γιατι ενας προηγουμενος απ ο,τι μου πε της τα δαγκωνε (ελεος ρε καννιβαλοι).Καλη θεα στα 4...και χυσιμο στη γλωσσα της με παιξιμο απο αυτην........
Οκ,ξεχαρμανιασα,αλλα δεν θα ξαναπερνουσα.....

Γενικα ομως,δεν υπηρχψε κατι ιδιαιτερα καλο και δυνατο...Α,μια Μιρελλα που ειχατε αναφερει στην Φριξου παλι,καλη φαινοταν αλλα αβυζη...

Χριστίνα εννοείς αυτήν από το κόκκινο Μινώταυρου 3; Μια 30αρα;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ναι αυτήν εννοεί αλλά δεν είναι 30αρα αλλά 40αρα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ποια λες;; στο Φρ. 15 την ομορφη Ελενα που λεει Ρωσιδα ;; και γιατι να σε πιστεψουμε;;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Η "όμορφη" Έλενα η Ουκρανή είναι αυτή που είχε καρέ μαλλί και είχε περάσει και από το la fame στο ανδρεου Γεωργίου 34?

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Και αν είναι άρρωστη τι έχει, HIV, χλαμύδια, γονόρροια, ηπατίτιδα, ψείρες, ίωση, κρυολόγημα τι έχει τελικά? Πετάτε ένα ξερό είναι άρρωστη

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Παιδιά απ' ότι ξέρω η Ελένη η μελαχρινή με καρέ μαλί είναι αυτή που λέει ο Valkyrion και δεν έχει δουλέψει ποτέ Φρίξου.
Η Έλενα στη Φρίξου είναι η ξανθιά μουνάρα που γίνεται ντόρος τον τελευταίο καιρό.

Απλά το μόνο που θέλω να πω είναι μην το παίρνετε σαν δεδομένο αυτό που λέει ο τύπος. Μπορεί να προσπαθεί να βάλει φωτιές γιατί δεν του έκατσε η γκόμενα. Έχει συμβεί πολλάκις αυτό το σκηνικό. Μπορεί όμως να λέει και αλήθεια!! Όπως και να 'χει ακαποτάκιδες δεν υπάρχουν στν πόλη μας... ή υπάρχουν? :P

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Νομίζω δεν υπάρχουν άκαποτοι αλλά ποτέ δεν είσαι σίγουρος, άρα αυτή που λέει είναι καινούριο φρούτο, που δεν έχω δει

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
γιατι αυτη κανει ακαποτο;; εκτος αν μιλαμε για ...μπουκι

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Παιδιά απ' ότι ξέρω η Ελένη η μελαχρινή με καρέ μαλί είναι αυτή που λέει ο Valkyrion και δεν έχει δουλέψει ποτέ Φρίξου.
Η Έλενα στη Φρίξου είναι η ξανθιά μουνάρα που γίνεται ντόρος τον τελευταίο καιρό.

Απλά το μόνο που θέλω να πω είναι μην το παίρνετε σαν δεδομένο αυτό που λέει ο τύπος. Μπορεί να προσπαθεί να βάλει φωτιές γιατί δεν του έκατσε η γκόμενα. Έχει συμβεί πολλάκις αυτό το σκηνικό. Μπορεί όμως να λέει και αλήθεια!! Όπως και να 'χει ακαποτάκιδες δεν υπάρχουν στν πόλη μας... ή υπάρχουν? :P
Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να σε τη βγω αλλά τα μπουριά είναι στη σόμπα, ακόμη και άρρωστη να είναι και ακαποτο γαμησι να κανείς δε σημαίνει ότι τον έχεις αρπάξει τον ιο. Έχω μικροβιολόγο στο Αχεπα και με λέει σκηνικό: ο άντρας είχε ηπατίτιδα c χωρίς να ξέρει για ποσό καιρό, και η φιλενάδα του που την είχε καιρό και τη πηδούσε ακαποτα δε κόλλησε τίποτα. Έχω και στην Αλεξανδρούπολη στο νοσοκομείο γνωστό που με διηγηται σκηνικά και με λέει δε κολλάς τόσο εύκολα. Απλά με το προφυλακτικό σιγουρευείς κατά μεγάλο ποσοστό ότι δεν κολλας. Δεν υπονοώ βεβαίως ότι κάντε άφοβα ακαποτα οποίος είναι βλάκας ας το δοκιμάσει. Sorry για το κατεβατό

• Like
Αντιδράσεις: kavler

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
γιατι αυτη κανει ακαποτο;; εκτος αν μιλαμε για ...μπουκι
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή ρε. :P Καμία δεν κάνει φανερά.
Απλά πάνω στις καύλες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Να σε παραπέμψω σε σχετικό Αθηναϊκό νήμα?

Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να σε τη βγω αλλά τα μπουριά είναι στη σόμπα, ακόμη και άρρωστη να είναι και ακαποτο γαμησι να κανείς δε σημαίνει ότι τον έχεις αρπάξει τον ιο. Έχω μικροβιολόγο στο Αχεπα και με λέει σκηνικό: ο άντρας είχε ηπατίτιδα c χωρίς να ξέρει για ποσό καιρό, και η φιλενάδα του που την είχε καιρό και τη πηδούσε ακαποτα δε κόλλησε τίποτα. Έχω και στην Αλεξανδρούπολη στο νοσοκομείο γνωστό που με διηγηται σκηνικά και με λέει δε κολλάς τόσο εύκολα. Απλά με το προφυλακτικό σιγουρευείς κατά μεγάλο ποσοστό ότι δεν κολλας. Δεν υπονοώ βεβαίως ότι κάντε άφοβα ακαποτα οποίος είναι βλάκας ας το δοκιμάσει. Sorry για το κατεβατό
Ισχύει αυτό που λες.

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
Εγώ Τ ειπα για αυτούς που ρισκάρουν..
Όσοι φοράνε κράνος παντού κ πάντα είναι μάχιμοι..!!
Όσο Γ τους γελοιους που είπαν ότι δ μ έκατσε κ Τ γραψα..
Είναι απλα γελιοι..αυτές είναι Γ πουτσα κ άπλωμα στον ήλιο..Γ αγάπες κ λουλούδια βρες κανα κοριτσάκι μ νορμαλ DNA

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ασχετο: Valkyrion  ποιον μικροβιολογο εχεις στο αχεπα μαν? εχω και εγω.Δεν ειναι και πολλοι:-p

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Νατάσα που είναι τώρα στις βίλες εμφανισιακά λέει τίποτα; Γιατί δεν έχουν βάλει φωτο

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ρε φιλε zipa καλα τα λες ,,,,αλλα ξερεις με την ανωνυμία μπορεις πολλα να λες (δεν σε αμφισβητω...), επειδη ειναι ομορφη όμως μπορει καποιο ανταγωνιστηκο καταστημα να θελει να της κοψει την πελατεία....ο οποιοσδήποτε μπορεί να εχει αμφιβολίες .... κατανοεις οτι δεν δου την λεω ομως ετσι;;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
περασμα σημερα στοχευμενος για Νατασσα τσαρινα. Κλειστο το μαγαζι. Περασμα για να ξεδωσο βικτωρια απο βιλλες, περασα οκ. μου ειπε θα βρισκεται οπως τον τελευταιο καιρο σταδιακα εως και Οκτωμβριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom