Βρε συναθλητες,αυτη δεν είναι η Βικη (Βικος) η ψηλη από τις βιλλες??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.479
- Πόντοι
- 34.538
Καμμια σχεση..Βρε συναθλητες,αυτη δεν είναι η Βικη (Βικος) η ψηλη από τις βιλλες??
colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
Για όποιον τυχόν δεν το είδε και ενδιαφέρεται
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 278
- Πόντοι
- 36
Καλημερα συντροφοι..
Χθες βραδυ,μετα απο πολυ πολυ καιρο,στοχευμενη βολτα για αρμεγμα..ηθελα σαν τρελος να αρμεξω βυζι...
Δεν θυμαμαι γιατι δεν ρωταω ονοματα,αλλα η ακτασταση επιεικως τραγικη.
Η Χριστινα η Ρουμανα ηταν στη Φριξου 14β αλλα ρε σεις,πολυ χαλι...πεσμενος και με κυταρριτιδα κωλος,μεγαλα αγελαδισια βυζια αλλα πεσμενα,...δεν ψηθηκα...
Με Νικολ στην Ερημιτη,ειχα παει τελευταια πριν απο κανα 5 μηνο και εκανα μονο ισπανικο,οποτε δεν μπηκα αφου την εχω βαρεθει και ασε που εχει χαλασει πολυ...
Ενα κλικ μου εκανε η Ρεββεκα,στην Π.Ερημιτη,απεναντι απο αυτο της Νικολ...
Προστυχο βλεμμα,γαμευσιμα βυζια και πισω συστημα πολλα υποσχομενο..
Μπηκα,οι εντυπωσεις: Επαγγελματιας,τυπικη,καθολου ελληνικα. Τα βυζια και ο κωλος,τελικα τονιστικαν περισσοτερο στο σαλοναρισμα με αυτο που φορουσε οποτε ηταν στο 75% αυτου που ειδα εξω...Τεσπα...Καλη πιπα (ισως φταιει το οτι ειχα καιρο να γαμησω) ,με χερι ομως και οχι βαθεια..Αρα τι καλη?Απλα δεν ειχε δοντι...
Τα βυζια της πονουσαν στις ρωγες γιατι ενας προηγουμενος απ ο,τι μου πε της τα δαγκωνε (ελεος ρε καννιβαλοι).Καλη θεα στα 4...και χυσιμο στη γλωσσα της με παιξιμο απο αυτην........
Οκ,ξεχαρμανιασα,αλλα δεν θα ξαναπερνουσα.....
Γενικα ομως,δεν υπηρχψε κατι ιδιαιτερα καλο και δυνατο...Α,μια Μιρελλα που ειχατε αναφερει στην Φριξου παλι,καλη φαινοταν αλλα αβυζη...
Χθες βραδυ,μετα απο πολυ πολυ καιρο,στοχευμενη βολτα για αρμεγμα..ηθελα σαν τρελος να αρμεξω βυζι...
Η Χριστινα η Ρουμανα ηταν στη Φριξου 14β αλλα ρε σεις,πολυ χαλι...πεσμενος και με κυταρριτιδα κωλος,μεγαλα αγελαδισια βυζια αλλα πεσμενα,...δεν ψηθηκα...
Με Νικολ στην Ερημιτη,ειχα παει τελευταια πριν απο κανα 5 μηνο και εκανα μονο ισπανικο,οποτε δεν μπηκα αφου την εχω βαρεθει και ασε που εχει χαλασει πολυ...
Μπηκα,οι εντυπωσεις: Επαγγελματιας,τυπικη,καθολου ελληνικα. Τα βυζια και ο κωλος,τελικα τονιστικαν περισσοτερο στο σαλοναρισμα με αυτο που φορουσε οποτε ηταν στο 75% αυτου που ειδα εξω...Τεσπα...Καλη πιπα (ισως φταιει το οτι ειχα καιρο να γαμησω) ,με χερι ομως και οχι βαθεια..Αρα τι καλη?Απλα δεν ειχε δοντι...
Τα βυζια της πονουσαν στις ρωγες γιατι ενας προηγουμενος απ ο,τι μου πε της τα δαγκωνε (ελεος ρε καννιβαλοι).Καλη θεα στα 4...και χυσιμο στη γλωσσα της με παιξιμο απο αυτην........
Γενικα ομως,δεν υπηρχψε κατι ιδιαιτερα καλο και δυνατο...Α,μια Μιρελλα που ειχατε αναφερει στην Φριξου παλι,καλη φαινοταν αλλα αβυζη...
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Καλημερα συντροφοι..
Χριστίνα εννοείς αυτήν από το κόκκινο Μινώταυρου 3; Μια 30αρα;
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ποια λες;; στο Φρ. 15 την ομορφη Ελενα που λεει Ρωσιδα ;; και γιατι να σε πιστεψουμε;;Αλάνια καλημέρα.. από φίλο που είναι μες Τ πράγματα
Η Έλενα η Ουκρανή από Φρίξου λέγετε ηρα κ είναι άρρωστη ..
Παράνομα δουλεύει ν ξερετε
Και αν είναι άρρωστη τι έχει, HIV, χλαμύδια, γονόρροια, ηπατίτιδα, ψείρες, ίωση, κρυολόγημα τι έχει τελικά? Πετάτε ένα ξερό είναι άρρωστηΑλάνια καλημέρα.. από φίλο που είναι μες Τ πράγματα
Η Έλενα η Ουκρανή από Φρίξου λέγετε ηρα κ είναι άρρωστη ..
Παράνομα δουλεύει ν ξερετε
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
Παιδιά απ' ότι ξέρω η Ελένη η μελαχρινή με καρέ μαλί είναι αυτή που λέει ο Valkyrion και δεν έχει δουλέψει ποτέ Φρίξου.
Η Έλενα στη Φρίξου είναι η ξανθιά μουνάρα που γίνεται ντόρος τον τελευταίο καιρό.
Απλά το μόνο που θέλω να πω είναι μην το παίρνετε σαν δεδομένο αυτό που λέει ο τύπος. Μπορεί να προσπαθεί να βάλει φωτιές γιατί δεν του έκατσε η γκόμενα. Έχει συμβεί πολλάκις αυτό το σκηνικό. Μπορεί όμως να λέει και αλήθεια!! Όπως και να 'χει ακαποτάκιδες δεν υπάρχουν στν πόλη μας... ή υπάρχουν?
Η Έλενα στη Φρίξου είναι η ξανθιά μουνάρα που γίνεται ντόρος τον τελευταίο καιρό.
Απλά το μόνο που θέλω να πω είναι μην το παίρνετε σαν δεδομένο αυτό που λέει ο τύπος. Μπορεί να προσπαθεί να βάλει φωτιές γιατί δεν του έκατσε η γκόμενα. Έχει συμβεί πολλάκις αυτό το σκηνικό. Μπορεί όμως να λέει και αλήθεια!! Όπως και να 'χει ακαποτάκιδες δεν υπάρχουν στν πόλη μας... ή υπάρχουν?
Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να σε τη βγω αλλά τα μπουριά είναι στη σόμπα, ακόμη και άρρωστη να είναι και ακαποτο γαμησι να κανείς δε σημαίνει ότι τον έχεις αρπάξει τον ιο. Έχω μικροβιολόγο στο Αχεπα και με λέει σκηνικό: ο άντρας είχε ηπατίτιδα c χωρίς να ξέρει για ποσό καιρό, και η φιλενάδα του που την είχε καιρό και τη πηδούσε ακαποτα δε κόλλησε τίποτα. Έχω και στην Αλεξανδρούπολη στο νοσοκομείο γνωστό που με διηγηται σκηνικά και με λέει δε κολλάς τόσο εύκολα. Απλά με το προφυλακτικό σιγουρευείς κατά μεγάλο ποσοστό ότι δεν κολλας. Δεν υπονοώ βεβαίως ότι κάντε άφοβα ακαποτα οποίος είναι βλάκας ας το δοκιμάσει. Sorry για το κατεβατόΠαιδιά απ' ότι ξέρω η Ελένη η μελαχρινή με καρέ μαλί είναι αυτή που λέει ο Valkyrion και δεν έχει δουλέψει ποτέ Φρίξου.
Menathor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 415
- Πόντοι
- 311
Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή ρε. Καμία δεν κάνει φανερά.γιατι αυτη κανει ακαποτο;; εκτος αν μιλαμε για ...μπουκι
Απλά πάνω στις καύλες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Να σε παραπέμψω σε σχετικό Αθηναϊκό νήμα?
Ισχύει αυτό που λες.Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να θέλω να σε τη βγω αλλά τα μπουριά είναι στη σόμπα, ακόμη και άρρωστη να είναι και ακαποτο γαμησι να κανείς δε σημαίνει ότι τον έχεις αρπάξει τον ιο. Έχω μικροβιολόγο στο Αχεπα και με λέει σκηνικό: ο άντρας είχε ηπατίτιδα c χωρίς να ξέρει για ποσό καιρό, και η φιλενάδα του που την είχε καιρό και τη πηδούσε ακαποτα δε κόλλησε τίποτα. Έχω και στην Αλεξανδρούπολη στο νοσοκομείο γνωστό που με διηγηται σκηνικά και με λέει δε κολλάς τόσο εύκολα. Απλά με το προφυλακτικό σιγουρευείς κατά μεγάλο ποσοστό ότι δεν κολλας. Δεν υπονοώ βεβαίως ότι κάντε άφοβα ακαποτα οποίος είναι βλάκας ας το δοκιμάσει. Sorry για το κατεβατό
Εγώ Τ ειπα για αυτούς που ρισκάρουν..
Όσοι φοράνε κράνος παντού κ πάντα είναι μάχιμοι..!!
Όσο Γ τους γελοιους που είπαν ότι δ μ έκατσε κ Τ γραψα..
Είναι απλα γελιοι..αυτές είναι Γ πουτσα κ άπλωμα στον ήλιο..Γ αγάπες κ λουλούδια βρες κανα κοριτσάκι μ νορμαλ DNA
Όσοι φοράνε κράνος παντού κ πάντα είναι μάχιμοι..!!
Όσο Γ τους γελοιους που είπαν ότι δ μ έκατσε κ Τ γραψα..
Είναι απλα γελιοι..αυτές είναι Γ πουτσα κ άπλωμα στον ήλιο..Γ αγάπες κ λουλούδια βρες κανα κοριτσάκι μ νορμαλ DNA
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Ασχετο: Valkyrion ποιον μικροβιολογο εχεις στο αχεπα μαν? εχω και εγω.Δεν ειναι και πολλοι:-p
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
ρε φιλε zipa καλα τα λες ,,,,αλλα ξερεις με την ανωνυμία μπορεις πολλα να λες (δεν σε αμφισβητω...), επειδη ειναι ομορφη όμως μπορει καποιο ανταγωνιστηκο καταστημα να θελει να της κοψει την πελατεία....ο οποιοσδήποτε μπορεί να εχει αμφιβολίες .... κατανοεις οτι δεν δου την λεω ομως ετσι;;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
περασμα σημερα στοχευμενος για Νατασσα τσαρινα. Κλειστο το μαγαζι. Περασμα για να ξεδωσο βικτωρια απο βιλλες, περασα οκ. μου ειπε θα βρισκεται οπως τον τελευταιο καιρο σταδιακα εως και Οκτωμβριο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις