Λοιπόν παιδες...εχω πολυ καιρο να γραψω κατι αφου το εχω κοψει το αθλημα...Καποιοι απο εσας ομως με φτιαξατε ασχημα και βουρ εφυγα σημερα για το "τουμπανο" στο LAS VEGAS ,Ν.Ουρανου και Μινωταυρου. (Υπαρχει σχετικη κριτικη απο χθεσυνο συναγωνιστη).
Ακουστε τι εγινε...Παιρνω πρωρα τηλ και ρωταω αν δουλεευι η Μαρια (το τουμπανο).Εψαχνα εναγωνιες μεγαλα βυζια σε αδυνατη κοπελα...Μου λεει η τσατσα στο τηλ οτι δουλεουν η τα δε ,η ταδε (δεν συγκρατησα) και η Μαριζα (Ωπα λεω..Μαριζα ή Μαρια? βασει κριτικων)
Παω τελικα,στο πρωτο αριστερα μια με δισυλλαβο ονομα,κοντο μαλλι ηταν μεσα δεν την ειδα ,μου ειπε οτι ηταν νταρντανουλα με μεγαλο στηθος. Παω στο κεντρικο,και βλεπω μια ξανθια milf,με πολυ μεγαλα βυζια.Συστηθηκε ως Λαουρα. Παω στο τριτο μεσα αριστερα,και ειναι μια μελαχροινη αδιαφορη...
Εδω τωρα επαιξε πουστια...Ρωταω την τσατσα στο τριτο με την αδιαφορη μελαχροινη οτι ψαχνω τη Μαρια...Μου λεει οτι η ΜΑΡΙΑ ειναι στο μπροστινο (εκει που ειχα δει την ξανθια μilf Λαουρα).
Παω λοιπον,με ξαναβλεπουνε και ρωταω την τσατσα..Ψχνω τη Μαρια.Και τι μου λεει???Εδω ειναι η Μαρια...!!!!!!! Τη φωναζει και σκαει το ξανθο η Λαουρα...Λεω:"Καλα,Λαουρα δεν μου ειπες οτι σε λενε?" Απαντηση:"Εγω?Ποια Λαουρα?Μαρια με λενε"
Οπως καταλαβατε,τι επαιξε...Με το που πηγα στο τριτο κα ιεφυγα λεγοντας οτι ψαχνω τη Μαρια,η τσατσα που δεν ηξερε οτι μολις ειχα περασει απο το το δευτερο με τη Λαουρα,τηλεφωνησε και τους ειπε οτι ψαχνω τη Μαρια..Οποτε με του που επεστρεψα,ενω μου ειχανε συστησει τη Λαουρα αρχικα,αυτη ισχυρισθηκε οτι η ταν η Μαρια..
Δεν γαμιεστε λεω εγω εκει???????????
Τελικα ρε παιδια,ποτε και σε ποια βαρδυα δουελευει αυτη η Μαρια ?(το τουμπανο που χαρακτηρισε ο συναγωνιστης στην δικη του κριτικη?)