Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.047
Πόντοι
5.646
Λοιπόν παιδες...εχω πολυ καιρο να γραψω κατι αφου το εχω κοψει το αθλημα...Καποιοι απο εσας ομως με φτιαξατε ασχημα και βουρ εφυγα σημερα για το "τουμπανο" στο LAS VEGAS ,Ν.Ουρανου και Μινωταυρου. (Υπαρχει σχετικη κριτικη απο χθεσυνο συναγωνιστη).
Ακουστε τι εγινε...Παιρνω πρωρα τηλ και ρωταω αν δουλεευι η Μαρια (το τουμπανο).Εψαχνα εναγωνιες μεγαλα βυζια σε αδυνατη κοπελα...Μου λεει η τσατσα στο τηλ οτι δουλεουν η τα δε ,η ταδε (δεν συγκρατησα) και η Μαριζα (Ωπα λεω..Μαριζα ή Μαρια? βασει κριτικων)
Παω τελικα,στο πρωτο αριστερα μια με δισυλλαβο ονομα,κοντο μαλλι ηταν μεσα δεν την ειδα ,μου ειπε οτι ηταν νταρντανουλα με μεγαλο στηθος. Παω στο κεντρικο,και βλεπω μια ξανθια milf,με πολυ μεγαλα βυζια.Συστηθηκε ως Λαουρα. Παω στο τριτο μεσα αριστερα,και ειναι μια μελαχροινη αδιαφορη...
Εδω τωρα επαιξε πουστια...Ρωταω την τσατσα στο τριτο με την αδιαφορη μελαχροινη οτι ψαχνω τη Μαρια...Μου λεει οτι η ΜΑΡΙΑ ειναι στο μπροστινο (εκει που ειχα δει την ξανθια μilf Λαουρα).
Παω λοιπον,με ξαναβλεπουνε και ρωταω την τσατσα..Ψχνω τη Μαρια.Και τι μου λεει???Εδω ειναι η Μαρια...!!!!!!! Τη φωναζει και σκαει το ξανθο η Λαουρα...Λεω:"Καλα,Λαουρα δεν μου ειπες οτι σε λενε?" Απαντηση:"Εγω?Ποια Λαουρα?Μαρια με λενε"
Οπως καταλαβατε,τι επαιξε...Με το που πηγα στο τριτο κα ιεφυγα λεγοντας οτι ψαχνω τη Μαρια,η τσατσα που δεν ηξερε οτι μολις ειχα περασει απο το το δευτερο με τη Λαουρα,τηλεφωνησε και τους ειπε οτι ψαχνω τη Μαρια..Οποτε με του που επεστρεψα,ενω μου ειχανε συστησει τη Λαουρα αρχικα,αυτη ισχυρισθηκε οτι η ταν η Μαρια..
Δεν γαμιεστε λεω εγω εκει???????????

Τελικα ρε παιδια,ποτε και σε ποια βαρδυα δουελευει αυτη η Μαρια ?(το τουμπανο που χαρακτηρισε ο συναγωνιστης στην δικη του κριτικη?)
Ρε boobssucker γαμησες τελικά?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Παω τελικα,στο πρωτο αριστερα μια με δισυλλαβο ονομα,κοντο μαλλι ηταν μεσα δεν την ειδα ,μου ειπε οτι ηταν νταρντανουλα με μεγαλο στηθος. Παω στο κεντρικο,και βλεπω μια ξανθια milf,με πολυ μεγαλα βυζια.Συστηθηκε ως Λαουρα. Παω στο τριτο μεσα αριστερα,και ειναι μια μελαχροινη αδιαφορη...
τωρα εχω κι εγω μια ενσταση...πως γινεται να πηγες σε 2 σπιτια απο την αριστερη μερια ενω ετσι οπως μπαινουμε στην αυλη του Vegas τα 2 σπιτια ειναι δεξια και το αλλο αριστερα αναμεσα στα 2  :think: :think:

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
τωρα εχω κι εγω μια ενσταση...πως γινεται να πηγες σε 2 σπιτια απο την αριστερη μερια ενω ετσι οπως μπαινουμε στην αυλη του Vegas τα 2 σπιτια ειναι δεξια και το αλλο αριστερα αναμεσα στα 2  :think: :think:

Απαντηση στον προηγουμενο φιλο: 0χι,εφυγα απραγος.

Απαντηση στον al : Σωστα,ετσι οπως το λες εχεις δικιο.Εγω το περιεγραφα οπως ανεβαινουμε, κοιταμε το ενα φατσα καρτα και τα δυο τα ειχα στο αριστερο χερι.

Η Λαουρα ειναι ,με το δικο σου οπτικο πεδιο,στο δεξι. Εγω εψαχνα τη Μαρια.....

peiklis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
ενω μου ειχανε συστησει τη Λαουρα αρχικα,αυτη ισχυρισθηκε οτι η ταν η Μαρια..
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η Naomi Campbell ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΗ ΑΛΑ  Μάικλ  Τζάκσον
φτηνα τη γλυτωσες

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Λοιπόν παιδες...εχω πολυ καιρο να γραψω κατι αφου το εχω κοψει το αθλημα...Καποιοι απο εσας ομως με φτιαξατε ασχημα και βουρ εφυγα σημερα για το "τουμπανο" στο LAS VEGAS ,Ν.Ουρανου και Μινωταυρου. (Υπαρχει σχετικη κριτικη απο χθεσυνο συναγωνιστη).
Ακουστε τι εγινε...Παιρνω πρωρα τηλ και ρωταω αν δουλεευι η Μαρια (το τουμπανο).Εψαχνα εναγωνιες μεγαλα βυζια σε αδυνατη κοπελα...Μου λεει η τσατσα στο τηλ οτι δουλεουν η τα δε ,η ταδε (δεν συγκρατησα) και η Μαριζα (Ωπα λεω..Μαριζα ή Μαρια? βασει κριτικων)
Εδω τωρα επαιξε πουστια...Ρωταω την τσατσα στο τριτο με την αδιαφορη μελαχροινη οτι ψαχνω τη Μαρια...Μου λεει οτι η ΜΑΡΙΑ ειναι στο μπροστινο (εκει που ειχα δει την ξανθια μilf Λαουρα).
Παω λοιπον,με ξαναβλεπουνε και ρωταω την τσατσα..Ψχνω τη Μαρια.Και τι μου λεει???Εδω ειναι η Μαρια...!!!!!!! Τη φωναζει και σκαει το ξανθο η Λαουρα...Λεω:"Καλα,Λαουρα δεν μου ειπες οτι σε λενε?" Απαντηση:"Εγω?Ποια Λαουρα?Μαρια με λενε"
Οπως καταλαβατε,τι επαιξε...Με το που πηγα στο τριτο κα ιεφυγα λεγοντας οτι ψαχνω τη Μαρια,η τσατσα που δεν ηξερε οτι μολις ειχα περασει απο το το δευτερο με τη Λαουρα,τηλεφωνησε και τους ειπε οτι ψαχνω τη Μαρια..Οποτε με του που επεστρεψα,ενω μου ειχανε συστησει τη Λαουρα αρχικα,αυτη ισχυρισθηκε οτι η ταν η Μαρια..
Δεν γαμιεστε λεω εγω εκει???????????

Τελικα ρε παιδια,ποτε και σε ποια βαρδυα δουελευει αυτη η Μαρια ?(το τουμπανο που χαρακτηρισε ο συναγωνιστης στην δικη του κριτικη?)

Κανε λιγο υπομονη,εχει δυσκολες μερες τωρα  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Στοχευμενη τσαρκα σημερα με τον pame gia alla στην ξανθια Τσεχα(απο τα Τιρανα)που φεραν οι βιλες  :jerking:
sold out στο μαγαζι και ηλικιακα ειναι 28-32 και οχι 24 που γραφουν στο σαιτ τους  :jerking:
Τα υπολοιπα στην κριτικη  :vomit:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
στις 5 η ωρα στο δευτερο σπιτι δεξια στο βαθος ειχε αυτη που λεω,στα αλλα δεν μπηκα

Ok μήπως άλλαξαν το μεσημέρι που πήγες.
Εγω κατέβηκα πρωι κατα τις 11.30.
Μας εχουνε μπερδεψει με τα κοριτσια εκει περα και οι μαλ.... Τσατσαδες δεν λενε και το τι γινετε με τα κοριτσια κ το προγραμα τους. :uglystupid:

Τες πα μπορει να πεταχτω σήμερα μια βολτα ετσι για το χαβαλε.
Αλ δεν μας ειπες με το απλο μπήκες ? 30?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ξερει κάποιος απο σας εαν δουλεύει η Ειρηνη ή εαν σταμάτησε απο νικ. ουρανου;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ok μήπως άλλαξαν το μεσημέρι που πήγες.
Εγω κατέβηκα πρωι κατα τις 11.30.

Τες πα μπορει να πεταχτω σήμερα μια βολτα ετσι για το χαβαλε.
Αλ δεν μας ειπες με το απλο μπήκες ? 30?
α δεν ξερω μηπως εχουν 3 βαρδιες...

οχι ρε τι απλο?50ε γυμνο τσιμπουκι με 69 με αξυριστο μουνακι και σουφρα με φυσικες μυρωδιες

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αλ σεστειλα και αλλο μυνημα...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
μεσημεράκι στην Ειρήνη επισκεψη...πρώτη φορά...έμεινα πολυ ευχαριστημένος!! :grin: :grin: :boobies: :rockon:
βγάζουμε  :hi:
ειναι βέβαια δουλεμένη αρκετά την κάνεις οτι θέλεις, φιλια, δάχτυλο στα 40 ευρω και γλύψημο...χρονος: 20'...
θα ξανατημηθεί.  :orchestra: :erection:

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μεσημεράκι στην Ειρήνη επισκεψη...πρώτη φορά...έμεινα πολυ ευχαριστημένος!! :grin: :grin: :boobies: :rockon:
βγάζουμε  :hi:
ειναι βέβαια δουλεμένη αρκετά την κάνεις οτι θέλεις, φιλια, δάχτυλο στα 40 ευρω και γλύψημο...χρονος: 20'...
θα ξανατημηθεί.  :orchestra: :erection:

που δουλευει αυτη??? ειναι η ρουμανα μιλφ??

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει καμια πουτανα με piercing στην γλωσσα της.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
έψαξα και εγω αυτη τη Μαρία αλλα δεν την βρήκα....βρηκα δέ μια άλλη καστανη λιγο νταρντάνα αλλα όχι χοντρή στο ξύλινο βράδυ..το περασμένο σάββατο,στο βέγκας βρήκα αλλες διάφορες...που ανέφερα....
Κάτι άλλο βλέπω στο παλιο σάιτ γκριςλειντις... μια νικόλ τουμπανάκι....ειμαι περίεργος να δω τι είναι αυτη η Νικόλ....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
έψαξα και εγω αυτη τη Μαρία αλλα δεν την βρήκα....βρηκα δέ μια άλλη καστανη λιγο νταρντάνα αλλα όχι χοντρή στο ξύλινο βράδυ..το περασμένο σάββατο,στο βέγκας βρήκα αλλες διάφορες...που ανέφερα....
Κάτι άλλο βλέπω στο παλιο σάιτ γκριςλειντις... μια νικόλ τουμπανάκι....ειμαι περίεργος να δω τι είναι αυτη η Νικόλ....

ωραιο φαινεται για να δουμε :)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
ξερει κανεις αν γυρισε η Ελενα η ρουμανα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
σημερα το μεσημερι εκανα μια απο τις χειροτερες τσαρκες ολων των εποχων...το απολυτο τιποτα και αντι να σηκωθω να φυγω ειχα την εμπνευση της τελευταιας στιγμης μιας και αφησα για το τελος το Αν.Γεωργιου 24 και επεσα στην Κλαουντια και μπηκα ο μαλακας  :headbang:...αδιαφορη μεχρι αηδιας

-Ερημιτη 2.η Ινα η Βραζιλιανα  :jerking: :jerking:...απο το Δενδροποταμο,νταρντανουλα ασχημη,μαυριδερη,αδιαφορη
-Λας Βεγκας 1.Ρωσσιδα μιλφ Λαουρα,παλια γνωστη απο το Sol,εντελως σκυλε στυλ σαν τη Μονικα,μεσα δεν ξερω τι κανει
-Λας Βεγκας 3.Κατερινα νεαρο γυφτακι πολυ ασχημο και αδιαφορο
-Μινωταυρου Ξυλινο.Η νεαρη Καμελια,πολυ ψηλη χοντρουλα...με λεει η τσατσα τις θες,λεω κωλαρακι και μου λεει 100ε  :new_shocked:...ε κανουν πλακα μαλλον
-Νικ.Ουρανου 28.η νεαρη Ρουμανα Ιζαμπελα,τα ειπαμε την προηγουμενη βδομαφα γι'αυτην δεν αξιζει πλεον ειναι πεταμενα λεφτα
-Νικ.Ουρανου 26.η γνωστη μιλφ Ειρηνη
-Νικ.Ουρανου 20 Vis69.Ελληνιδα ξανθια μιλφ Λινα,ταλαιπωρη και θυμωμενη
-Αχελωου Godiva.η ψηλη Χριστινα με τα περιεργα δοντια,καλο κοριτσι φαινεται παντως.Η Μονικα σε καμια βδομαδα παλι
-Τσουκαλα 1.η Ρωξανη παλι
-Τσουκαλα 2.η Τζουλια η γυφτισσα παλι,φημες λεν οτι ειναι αδερφες με τη Ρωξανη
-Τσουκαλα 3.η Νικη παλι η ελληνιδα με τις βυζαρες
-Φριξου 15.η Μονικα η Μεξικανα,εμενα δε μου ειχε αρεσει αλλα κανει βρωμικα κολπα μεσα και σε καλες τιμες
-Φριξου 13α.Η Λινα καινουριο πιπινακι Ρωσσιδα,με αθωα φατσα τρομαγμενη και νυσταγμενη,πρωτη μερα στη δουλεια λεει
-Φριξου 13.η γνωστη Αλβανιδα μιλφ Χριστινα
-Φριξου 14.η Ντιανα η Ταϋλανδεζα
-Φριξου 12.η Γιασμιν
-Red Diamont.η Βικτωρια στην οποια θα μπορουσα να μπω αλλα ειχε παλι 3 δωματια γεματα
απεναντι Βιλα και Red Light ειχαν αναμενα φωτα αλλα δεν ειχαν γυναικες μεσα  :grin:
-Κωλετη.Η Γκρετα καλο κοριτσι παντα χαμογελαστο αλλα δε με τραβαει καθολου να μπω
-Κοροβαγκου Bad girls.η Ελενα η Ουκρανη η νταρντανουλα που δουλευε παλια στα τριδυμα
-Κεφαλληνιας.η μιλφ Νεφελη που τελικα δεν ειναι το ιδιο προσωπο με την Αφροδιτη οπως πιστευα...αυτη ειναι 45 χρονων σιγουρα ενω η αλλη πιο νεαρη και πιο χοντρη,αλλα νομιζω και οι 2 το παιζουν ιδιοκτητριες
-Αν.Γεωργιου 24.η ρουμανα μιλφ Κλαουντια οπως ειπα και παραπανω

Δηλαδη δε βρηκα ουτε Νατασα,ουτε Εφη,ουτε Μονικα,η Βικυ θελει να περιμενεις καμια ωρα τουλαχιστον...κοσμος μηδεν,ερημη η Αν.Γεωργιου...μιλαμε για καταντια δηλαδη

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
σημερα το μεσημερι εκανα μια απο τις χειροτερες τσαρκες ολων των εποχων...το απολυτο τιποτα και αντι να σηκωθω να φυγω ειχα την εμπνευση της τελευταιας στιγμης μιας και αφησα για το τελος το Αν.Γεωργιου 24 και επεσα στην Κλαουντια και μπηκα ο μαλακας  :headbang:...αδιαφορη μεχρι αηδιας

-Κεφαλληνιας.η μιλφ Νεφελη που τελικα δεν ειναι το ιδιο προσωπο με την Αφροδιτη οπως πιστευα...αυτη ειναι 45 χρονων σιγουρα ενω η αλλη πιο νεαρη και πιο χοντρη,αλλα νομιζω και οι 2 το παιζουν ιδιοκτητριες
-Αν.Γεωργιου 24.η ρουμανα μιλφ Κλαουντια οπως ειπα και παραπανω

Δηλαδη δε βρηκα ουτε Νατασα,ουτε Εφη,ουτε Μονικα,η Βικυ θελει να περιμενεις καμια ωρα τουλαχιστον...κοσμος μηδεν,ερημη η Αν.Γεωργιου...μιλαμε για καταντια δηλαδη

Το ίδιο πρόσωπο ειναι βρε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom