Μικρή βόλτα πριν λίγο. Είχαμε:
Νικηφόρου Ουρανού 26: Αλίσα. Η τσατσά την παρουσίαζε εν την απουσία της σε δύο αγρότες από τα μπλόκα, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι η κοπέλα είναι κανόνι. Περιμέναμε στο σαλόνι σύνολο 4 άτομα για 15 λεπτά. Όχι μόνο δεν μου έκανε κλικ αλλά το σαλονάρισμα που λέτε τέλειο εγώ δεν το είδα...
Νικηφόρου Ουρανού 28: Εμμανουέλα petite. Με μαύρες κάλτσες εμφανίστηκε. Ήταν στα υπόψιν.
Πέτρου Ερημίτη 1: Εδώ η τσατσά δεν μου είπε όνομα αλλά εμφανίστηκε ένα δίμετρο καστανόξανθο (προς το ξανθό) άλογο! Ψηλότερη από μένα σίγουρα αλλά πολύ βαριεστημένη φάτσα.
Πέτρου Ερημίτη 2: Επίσης δεν άκουσα όνομα παρότι μας ζάλισαν και η τσατσά και η κοπέλα με τις ερωτήσεις τους (εμένα και έναν άσχετο συμπολεμιστή) αν μιλάμε ελληνικά!
Πέτρου Ερημίτη και Μινωτεύρου (Las Vegas): Στο πρώτο ήταν μια που δεν θυμάμαι το όνομα της. Μπορεί Κάρλα. Στο δεύτερο μια Χριστίνα και στο τρίτο το μόνο του δεν μου είπε όνομα. Μπορεί στα δύο πρώτα να μπερδεύω τα ονόματα όμως... Ου γαρ έρχεται μόνον...
Τρίδυμα 1: Η κοπέλα μόλις είχε μπει στο δωμάτιο και δεν έκατσα. Ευγενικότατη τσατσά και εδώ!
Τρίδυμα 2: Εβελίνα και μάλιστα πολύ χαμογελαστή.
Τρίδυμα 3: Δεν θυμάμαι όνομα. Μια κανονικού ύψους και κιλών μαυρομάλλα κοπέλα.
Φρίξου 13Α: Η Τάνια από Ισπανία, όπου έγινε και κατάθεση και ακολουθεί κριτική.
Αυτά συνάδελφοι. Γενικά κόσμος δεν υπήρχε πολύς, αν εξαιρέσεις και μια εκδρομή σχολείου που είδα πριν μπω στο Φρίξου και πηγαίνανε στα μπουζούκια, ψιλονέκρα η περιοχή.