gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οποιος θελει οποτε θελει απαντα και στο θρεντ που ανοιξα...
Προφανως μιλατε ολοι για την πρωην Βαννεσα στο Προμηθεως 25 -με πολυ καλες αναφορες γι΄αυτην τοτετην ιδια λεω την κοκκινομαλλα ας πουμε....τωρα το σκουρυνε λιγο
Χτες ήταν στη Μαντζάρου 16:00 η ώρα που πήγα. Πρωινή δλδ μέχρι τις 20:00 με είπεκυριε συναθλητα εγω θελω να παρω την νατασσα κοντη ευσωμη που παλια εργαζοταν προμηθεωσ 25 με αλλο ονομα [βανεσσα] αν μιλαμε για την ιδια ξερεισ τι βαρδιεσ εχει επισησ χρωσταο κριτικη στον gameovera για την χθεσινοβραδυνη τσαρκα στον βαρδαρη η οποια τελικα κατεληξε με την μαριαννα στο αμαξι
Ναι, Νικόλ ήθελα αλλά δεν έκατσε η φάση και επειδή δεν είχα χρόνο δεν πήγα μέχρι ανδρ.γεωργιου για να δω αν ήταν η Έυα και βολεύτηκα με μερτσυ τανταλου 14 πιπινοκατασταση και μετα πεταχτηκα μαντζαρου για κατι πιο hardcore με Νατάσσα πρώην Βανέσσα απότι κατάλαβαΕίναι σε άδεια και η Έυα και η Νικολ; Ποια είχες βάλει πρώτη επιλογή;
Μια χαρά είναι ρε, την έχετε κομπλάρει την γυναίκα.Άντε 3 - 4 κιλά άμα χάσει θα είναι πολύ καλά αλλά όχι και 10. Με είπε σου αρέσουν οι γεματούλες? για αυτό ήρθες σε εμένα?Αυτή αν χάσει κανά (δεκά)κιλο θα κάνει θραύση, είναι πολύ δυνατή μέσα.
Για σήμερα το βράδυ, Λάουρα στο 26ης Οκτωβρίου 35Α.Μαγκες ποιες ειναι οι καλυτερες μεσα στο δωματιο;
Για σημερα το βραδυ ή αυριο μεσημερι.
Πειτε 2 προτασεις. Στο 30 €uro.
Δε με νοιαζει πολυ η εμφανιση οχι milf.
Πειτε και που δουλευει.
(Φευγω σκαστος απο γυναικα και δεν εχω χρονο για ψαξιμο)
Καπου πισω σα να διαβασα οτι Λαουρα αποσιαζει λογο περιοδου. Αλλα εβγαλα τα ματια μου να το ξαναβρω αλλα τιποτα.Για σήμερα το βράδυ, Λάουρα στο 26ης Οκτωβρίου 35Α.
Για αύριο το μεσημέρι Μάρα στο Κατεχάκη 13. (Εκεί θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιο μικρό παζάρι μιας που ξεκινά από 40 αλλά μην κωλώσεις)
Αναμένουμε και την κριτική σου εεεεε!
Πηγα καρφι Λαυρα κ δικεοσες.Για σήμερα το βράδυ, Λάουρα στο 26ης Οκτωβρίου 35Α.
Για αύριο το μεσημέρι Μάρα στο Κατεχάκη 13. (Εκεί θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιο μικρό παζάρι μιας που ξεκινά από 40 αλλά μην κωλώσεις)
Αναμένουμε και την κριτική σου εεεεε!
Πηγα καρφι Λαυρα κ δικεοσες.
Πολυ συνεργασιμη πολυ ευδιαθετη χωρις να βιαζετε.
Και απο εμφανιση καλουτσικη.
Θα ξαναπηγενα ανετα.
Σοκ, τωρα την πήρα χαμπάρι ότι έχει 2 Νατάσσες που έκατσα να διαβάσω τις κριτικές των άλλων συναθλητών που φάγαν Νατάσσα πριν γράψω τη δική μου. Έλεος βάλτε μια τάξη να ξεχωρίσουν οι Νατάσσες έχει 5 κριτικές και απότι κατάλαβα οι 4 λένε για την αδύνατη Νατάσσα και η μία για την ευσωμούλα. Εγώ πήρα αυτή του Πατσίνο την εύσωμη (μέτρια busty σφιχτοδεμένη είναι βασικά με το σώμα της να μοιάζει αρκετά της Σάρας και το πρόσωπο της μοιάζει λίγο με Έφη)
Λοιπον βαρδαροτσαρκα 23:00 νταν ακριβως.!!
Καλημερα σας κυριοι.!!
Σοκ, τωρα την πήρα χαμπάρι ότι έχει 2 Νατάσσες που έκατσα να διαβάσω τις κριτικές των άλλων συναθλητών που φάγαν Νατάσσα πριν γράψω τη δική μου. Έλεος βάλτε μια τάξη να ξεχωρίσουν οι Νατάσσες έχει 5 κριτικές και απότι κατάλαβα οι 4 λένε για την αδύνατη Νατάσσα και η μία για την ευσωμούλα. Εγώ πήρα αυτή του Πατσίνο την εύσωμη (μέτρια busty σφιχτοδεμένη είναι βασικά με το σώμα της να μοιάζει αρκετά της Σάρας και το πρόσωπο της μοιάζει λίγο με Έφη)
Κάτσε γιατί τώρα μπερδεύτηκα και εγώ..λέω για την Νατάσα-Βανέσσα που ήταν παλιότερα Προμηθέους 25. Υπάρχει και άλλη Νατάσα ξανθιά αυτή που ήταν Λαφάμ.
τραγικη εμπειρια αυτη η βιολετα
μια παχια αν εριχνα πιο πολυ θα το χαιρομουν.
τετοια βαρεμαρα ουτε ο θαλαμοφυλακας στον εβρο στο 2-4 δεν βγαζει..
κυριε συναθλητα εγω θελω να παρω την νατασσα κοντη ευσωμη που παλια εργαζοταν προμηθεωσ 25 με αλλο ονομα [βανεσσα] αν μιλαμε για την ιδια ξερεισ τι βαρδιεσ εχει επισησ χρωσταο κριτικη στον gameovera για την χθεσινοβραδυνη τσαρκα στον βαρδαρη η οποια τελικα κατεληξε με την μαριαννα στο αμαξι
Γεια σου Καραμαν .. ωραια μινι γυρα
οσο για το αποτελεσμα μη μασας .. Ραντεβου στη ακροπολη ;)
Εγω περασα ενα δευτερο χερι μαυρης μπογιας μιας και ξαναβρεθηκα κατα κει
επιτελους τελειωσα τη πρωτη κριτικη λλα δεν την ποσταρω , θα βαλω και στοιχεια της δευτερης μεσα μαλλον
η οποια ηταν καρμπον ομως
wendy την λενε τελικα την βραζιλιανα μας
τεςπα θα τα πω και στο αναλογο θεμα ...
Αυταααααααααα τσαρκα εντος εδρας ( Θεσ/νικη) δε προβλεπεται αυτο το ΣΚ
Ελπιζω το αλλο αν εχουμε κατι ενιαφερων κατα Βιλα μερια να δουμε
και αν αναψει και κανα λαμπακι ...
Καληνυχτες
Που βρηκες μαυρη ρεσυ.?? Εσυ για να πηγες και 2η φορα θα ταν καλη...