xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
η πωλινα
Ποια είναι η Πωλίνα
η πωλινα
Ειναι γνωστο οτι ο προστατης ειναι το σημειο G του αντρα.Δεν κρινω εξ ιδιων,και να σας ρωτησω δεν θα παρω τη πραγαμτικη απαντηση γιατι ειαμστε και κομπλεξικοι.Τα πραγματα ειναι απλα.Ολα τα παιχνιδια με γυναικες ειναι αποδεχτα.Τωρα οσοι αρεσκονται να πηγαινουν με τρανς ειτε ενεργητικοι ειτε οχι ειναι ομοφιλοφιλοι.Δεν τους κρινω αλλα αυτο ειναι.Ο ανθρωπος εκανε μια απλη ερωτηση κια τον τρελλανατε στην ειρωνια.
Να προσέξουν οι άντρακλες,καθώς πολλοί εξ αυτών την τρίζουν την όπισθεν και μάλιστα όχι με δάκτυλο,αλλά με φαλλούς.Στενάζουν οι σομιέδες με τα αυταρχικά μάγκες μου και όσοι πάνε,βγαίνοντας διαφημίζουν ότι γαμάνε σαν τρελοί.Όπως σωστά προαναφέρθηκε δεν σε κάνει γκέη να γουσταρεις να σε δακτυλιάζουν.πες τα ρε φιλε γιατι ολοι εδω μεσα ειναι ανδρες δυνατοι.οταν πηγαινουν με τρανσεξουαλλ η cd (καλα κανουν δεν με ενοχλει προσωπικα εμενα) ειναι φυσιολογικο ολα τα αλλα ειναι ανωμαλια.μαγκες ρωτησα αν υπαρχει κατι και κοντευεται να με βγαλετε λακη γαβαλα.ΗΜΑΡΤΟΝ.
ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν και σε αυτους που μου εστειλαν προσωπικο μυνημα παιδες
Αλιόνα από Διδυμου 27ρε μαγκιτες πεσατε ολοι να βγαλετε τη χολη σας.ρωτησα κατι και μονο που δεν με γαμησατε.ημαρτον πια.επειδη μου αρεσει η συγκεκριμενη φαση ολοι οι αντρακλες εδω αμεσως να την πειτε.
Φ69 ισόγειο ΤζουλιαναΥπάρχει μπουρδελο να σου κάνει πίπα η πουτανα και να σου βάζει κολοδαχτυλο?
τι ωρες παιζει μπαλα τ μωρο?Φ69 ισόγειο Τζουλιανα
Χαχχααχ εκλαψαΑμα πληρωνεις ακομα και σκαμπο σου βαζουν στο κωλο!!
κλαμαΕχεις απολυτο δικιο το σκαμπο συμφερει το περνεις φευγεις και καθεσαι οπου γουσταρεις!
α γι'αυτο την ψαχνουν τα παλουκαρια συνεχεια ?η πωλινα